DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

1657 Pages « < 58 59 60 61 62 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?

adip
post 1 May 2007, 20:38
Post #1771

Banned

Group: Members
From: Melbourne, Victoria

FireChief.... .... te... rog... nu mai .... folo....si....... atatea.... puncte... puncte.... puncte.... e.... obosi.... obosi........... obo.... am uitat....

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gonty
post 1 May 2007, 20:40
Post #1772

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(sandman_ @ 1 May 2007, 15:54)
Ideea nu era ca adulatia pro basescu a generat situatia politica din Ro, ci sa te gandesti cu ce te-ai ales sustinandu-l orbeste pe Basescu (eu asa cred ca a vrut sa se exprime).

Ca nu pricep de ce ar intreba asta, e alta poveste biggrin.gif
*

Ca despre mine este vorba... Revin, nu-mi place atitudinea unora dintre voi fata de parlament; recititi ceea ce am scris. Si daca tot nu se pricepe, inseamna ca nu sunt in stare sa ma exprim cum trebuie si o sa incerc altfel. Imi este groaza de faptul ca s-a pus problema dizolvarii unui parlament aici pe forum numai pentru ca a suspendat un singur om. Pana in acest moment nu s-a gandit nimeni sa faca un astfel de topic. De ce nu ati dezbatut problema dizolvarii acum doua luni sau peste 2 luni? Manifestarea voastra (a unora dintre voi) miroase a adulatie, si aplicati dictonul "tot ce nu e cu voi e impotriva voastra" - atitudine tipic dictatoriala. In orice caz, eu unul mi-am exprimat public votul si motivele pentru care voi vota asa. Iar daca la eventualele noi alegeri va fi nevoie sa-l votez ca nu am altceva mai bun, il voi vota.
In orice caz, este bine ca atunci cand veti vota sa votati asa cum va dicteaza propria ratiune si nu dupa manifestarile si sfaturile unuia sau altuia.

--------------------
Citroen C4 2.0 HDI 2007, SX Pack - IS96DEA
+
FireChief
post 1 May 2007, 20:51
Post #1773

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

From: Bucuresti

Parlamentul este reprezentarea poporului.

Poporul alege reprezentantii sai(pe liste acum sau uninominal cum e mai corect) , pentru a-i reprezenta in forul legislativ.

Pina acum nu era asa de evident ca parlamentul era atit de departe de vointa populara.

Cerem dizolvarea parlamentului pentru a ne exprima votul si a alege alt parlament.

Daca parlamentul care reprezinta poporul a decis sa-l suspende pe presedinte si poporul il repune in functie .
Avem o problema!!!!!!

Pe cine mai reprezinta parlamentul ??? daca se dovedeste( foarte probabil) ca pe cetatenii acestei tari nu.

De aceea se cere dizolvarea parlamentului acum ,pentru ca acum e evident ca are alta opinie decit majoritatea poporului roman.

This post has been edited by FireChief: 1 May 2007, 21:05

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
andu911
post 2 May 2007, 02:27
Post #1774

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(gonty @ 1 May 2007, 20:40)
Imi este groaza de faptul ca s-a pus problema dizolvarii unui parlament aici pe forum numai pentru ca a suspendat un singur om.
*

Nu unui om oarecare, Presedintele Romaniei, ales prin vot de catre cetatenii Romaniei.

Adica Parlamentu se joaca cu voturile noastre. Degeaba l-ati votat voi, ca vi-l suspendam noi, eventual vi-l si demintem....cu sau fara acordul vostru.
Ca sa fie inteles pentru totdeauna, de catre oricine. Parlamentarii traiesc din banii POPORULUI ROMAN si nu au voie sa faca nimic CONTRAR VOINTEI POPORULUI ROMAN.
Cand o sa traiesc eu, ca cetatean, din banii lor atunci sa-si puna ei ce presedinte vor. Pana atunci, ei traiesc din banii mei si trebuie sa faca exact cum vreau eu.

This post has been edited by andu911: 2 May 2007, 02:38

--------------------
- - -
+
tribunul
post 2 May 2007, 07:10
Post #1775

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

a4tech01 cum au fost micii? 10561582.gif

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
OAP
post 2 May 2007, 07:39
Post #1776

Membru autentic

QUOTE(tribunul @ 2 May 2007, 08:10)
a4tech01 cum au fost micii? 10561582.gif
*

Or fi avut furnicute pe ei?

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
2dor
post 2 May 2007, 07:49
Post #1777

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Dar berea?

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
OAP
post 2 May 2007, 07:53
Post #1778

Membru autentic

Au fost superfaine fazele de la stiri cand unii habar nu aveau ce cauta acolo (la mitingul psd) iar altii chiar il sustineau pe Basescu... radmasa.gif

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
DragosP
post 2 May 2007, 08:23
Post #1779

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Bun. Ne-am lămurit de ce e marinelu' bun de preș(edinte).
Da' cine mă lămurește și pe mine cum e cu casa din Mihăileanu? Asta ca să nu rămână chestii neelucidate.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
a4tech01
post 2 May 2007, 08:25
Post #1780

Membru incepator

ce mici ?aiurezi cumva?ptr informarea ta detest "micii"...
Mai terminati bai cu "VOINTA POPORULUI ROMAN" scris cu majuscule...
Ce vointa???Aia 322 de parlamentari au fost alesi de aprox 70% din cei prezenti la vot,iar Basescu doar de 50%.
Va imbatati cu apa chioara...Dar traiasca demagogia...
Apropo de mitingul psd...stiti ultimul banc de 1 mai:1 MAI prost decat geoana nu exista!
Totusi din cate se pare nu a fost un miting anti-Basescu,ci un miting de 1 mai,pur si simplu.Cred ca la aia care au servit micii li se rupe de Geoana,Basescu,etc...

This post has been edited by a4tech01: 2 May 2007, 08:28

--------------------
nu am ** **
+
paulp
post 2 May 2007, 08:29
Post #1781

Bagator de seama!

Te inseli, aia 322 au fost alesi de sefii de filiale in functie de cit au cotizat la partid si au fost trecuti pe liste. Ai ales liste wink.gif
Base a fost ales de 50%, dar direct wink.gif NOMINAL.

Dragos, in baza legii privind accesul la informatii de interes public, iti deplasezi organele la Arhiva si cercetezi ce te intereseaza wink.gif
Banuiesc ca asta fac si pesedeii, si daca nu au nici o dovada, o baga ca zvon pe post, ca zvonu ajunge foarte repede adevar, daca ai la dispozitie vro 3 antene 022.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
tribunul
post 2 May 2007, 08:31
Post #1782

QUOTE(a4tech01 @ 2 May 2007, 08:25)
ce mici ?aiurezi cumva?ptr informarea ta detest "micii"...
*

Ce-ti sari bre mustarul (de la mici) asa de repede.

--------------------
+
a4tech01
post 2 May 2007, 08:32
Post #1783

Membru incepator

QUOTE(DragosP @ 2 May 2007, 09:23)
Bun. Ne-am lămurit de ce e marinelu' bun de preș(edinte).
Da' cine mă lămurește și pe mine cum e cu casa din Mihăileanu? Asta ca să nu rămână chestii neelucidate.
*

Sperante desarte...sa te lamureasca cineva cum e cu casa din Mihaileanu...Pe unele forumuri numai daca deschizi subiectul sar "suporterii" lui base si te injura ca la usa cortului...de ce oare?ptr ca n-au argumente...
Mai bine si-ar vinde casa sa-si faca campanie,decat sa pretinda bani de la romani.
Si cum a ramas cu contul??E clar ca e facut de Basescu,titular cont=Traian Basescu.
Asa tupeu,mai rar.Probabil vrea sa stranga si niste banuti nea' Traian de pe urma suspendarii...

--------------------
nu am ** **
+
tribunul
post 2 May 2007, 08:37
Post #1784

Dar de tunul dat de Necolaiciuc, doar de 1 MILIARD de euro ce ziceti?

--------------------
+
OAP
post 2 May 2007, 08:42
Post #1785

Membru autentic

QUOTE(a4tech01 @ 2 May 2007, 09:25)
Totusi din cate se pare nu a fost un miting anti-Basescu,ci un miting de 1 mai,pur si simplu.Cred ca la aia care au servit micii li se rupe de Geoana,Basescu,etc...
*

A fost clar un meeting anti-basescu. Aia care au servit micii erau ospatari platiti, alora care i-au mancat li se rupe de psd si Geoana.

PS mie imi plac la nebunie micii da nu cu aroma de trandafiri sau furnicute. Apropo, ca fapt divers, ce parere aveti de noua sigla a psd? mie mi se pare deplorabila, infantila...

--------------------
. . .
+
ssilviu
post 2 May 2007, 08:46
Post #1786

F1 Man

From: Nicaieri

tribunul, ala nu se pune icon_mrgreen.gif

This post has been edited by ssilviu: 2 May 2007, 08:46

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
vijelie
post 2 May 2007, 08:51
Post #1787

membru violet

Apropo de mitingul PSD, am observat ca indiferent de situatie numarul simpatizantilor celor 3 trandafiri e relativ constant.
In timp ce numarul persoanelor venite sa-l auda pe dj Base acum 10 zile era dezarmant de mic in comparatie cu lobby-ul pe care i-l face majoritatea presei.
Sa se fi prins lumea ca in afara de show-uri si "ha ha sunt perfect!" functia de presedinte al Romaniei nu ofera posibilitati de implicare efectiva si legala in viata de zi cu zi a oamenilor?

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
tribunul
post 2 May 2007, 09:00
Post #1788

Vijelie, faza cu simpatizantii e mai smecherita.
Pesedeul si-a facut o retea mare de sedii de partid, si in fiecare sediu sunt destui oameni care se implica zilnic in activitati de partid. Si inca sunt sponsorizati destul de bine.

Cand se da "adunarea" cum a fost acum cu micii, toti trepadusii de prin sedii se apuca si aduna cat mai multi simpatizanti, asta-i activitatea lor, stau pe telefoane si cheama cat mai multi.
Pe baza activitatilor de genul asta, li se dau functii in partid, sau renumeratii pt. participanti.

This post has been edited by tribunul: 2 May 2007, 09:05

--------------------
+
DragosP
post 2 May 2007, 09:01
Post #1789

Nu zic nimic...nou

QUOTE(paulp @ 2 May 2007, 09:29)
Dragos, in baza legii privind accesul la informatii de interes public, iti deplasezi organele la Arhiva si cercetezi ce te intereseaza wink.gif
Banuiesc ca asta fac si pesedeii, si daca nu au nici o dovada, o baga ca zvon pe post, ca zvonu ajunge foarte repede adevar, daca ai la dispozitie vro 3 antene 022.gif

Nu mă interesează cine și câte antene are. Să și le bage în diversele găuri din diversele părți ale corpurilor lor.
Pe mine mă interesează rezoluția dată de Morar apropos de cercetarea speței, mai precis partea cu imunitatea nu știu cui. wink.gif
Deci, cum rămâne cu Mihăileanu? Și cum rămâne și cu flota, că din câte știu eu, cam tot prin coadă de pește (ah, ce brodeală) a rămas.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
andu911
post 2 May 2007, 09:03
Post #1790

Membru autentic

Ce cauta Becali frate la mitingul PSD ? radmasa.gif

--------------------
- - -
+
tribunul
post 2 May 2007, 09:07
Post #1791

QUOTE(andu911 @ 2 May 2007, 09:03)
Ce cauta Becali frate la mitingul PSD ?  radmasa.gif
*

Nu stiu daca are vreo legatura, dar Becali e prieten bun cu Hrebenciuc, iar Hrebenciuc cred ca-i numarul unu in pesede, dupa mine el conduce din spate pesedeul.
Nu ar fi nimeni surprins de o alianta a lui jiji cu pesedeul.

--------------------
+
a4tech01
post 2 May 2007, 09:08
Post #1792

Membru incepator

QUOTE(tribunul @ 2 May 2007, 10:00)
Vijelie, faza cu simpatizantii e mai smecherita.
Pesedeul si-a facut o retea mare de sedii de partid, si in fiecare sediu sunt destui oameni care se implica zilnic in activitati de partid. Si inca sunt sponsorizati destul de bine.

Cand se da "adunarea" cum a fost acum cu micii, toti trepadusii de prin sedii se apuca si aduna cat mai multi simpatizanti, asta-i activitatea lor, stau pe telefoane si cheama cat mai multi.
Pe baza activitatilor de genul asta, li se dau functii in partid, sau renumeratii pt. participanti.
*

biggrin.gif
si de unde stii tu asa de bine ce se intampla in interiorul PSD?ai fost si tu pe-acolo???

--------------------
nu am ** **
+
a4tech01
post 2 May 2007, 09:11
Post #1793

Membru incepator

QUOTE(tribunul @ 2 May 2007, 10:07)
Nu stiu daca are vreo legatura, dar Becali e prieten bun cu Hrebenciuc, iar Hrebenciuc cred ca-i numarul unu in pesede, dupa mine el conduce din spate pesedeul.
Nu ar fi nimeni surprins de o alianta a lui jiji cu pesedeul.
*

Fiti seriosi,Becali ii injura pe PSD ca la usa cortului oricand are ocazia...zicea chiar de "exterminarea psd-ului".El probabil vede in PSD cel mai mare adversar politic(pe basescu si pd ii rezolva mai usor probabil).

--------------------
nu am ** **
+
2dor
post 2 May 2007, 09:14
Post #1794

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Tare a fost la un miting cu Geoana cand a aparut Becali si toti l-au uitat brusc pe Geoana. Super tare, tipau aia "Becali, Becali".

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
DragosP
post 2 May 2007, 09:19
Post #1795

Nu zic nimic...nou

Site-ul www.basescu.ro, victima unui sabotaj

Joi 26 aprilie, aceasta pagina a suferit un atac informatic concertat, extrem de puternic. La o saptamana de la reactivarea site-ului ce a inregistrat un trafic intens, mii de calculatoare au trimis mesaje simultan, rezultand o cadere a serverului intre orele 19:30 - 23:30.

Nu a fost vorba despre atacatori amatori, ci despre atacuri distribuite de sabotare a serviciilor (DdoS), provenite din afara tarii, care presupun resurse sustinute. Din aceasta cauza, am limitat pentru cateva ore accesul din afara Romaniei la aceasta pagina.

Este o demonstratie a deranjului provocat in aceasta perioada de un canal de comunicare liber si deschis.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente.

Să muară bibi, nu alta! radmasa.gif
Și cum rămâne totuși cu casa aia? rolleyes.gif

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
sandman_
post 2 May 2007, 09:20
Post #1796

software engineer

From: Viena, Austria

Ce penibili sunt. -au fost in stare sa faca un server ca lumea si in momentul in care s-au trezit 3 simpatizanti sa scrie trimita pachete simultan, a crapat, iar webmasterul nu poate sa spuna decat ca a fost sabotaj extern... or fi fost rusii radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

QUOTE(FireChief @ 1 May 2007, 19:51)
Pina acum nu era asa de evident ca parlamentul era atit de departe de vointa populara.

Cerem dizolvarea parlamentului pentru a ne exprima votul si a alege alt parlament.

Daca parlamentul care reprezinta poporul a decis sa-l suspende pe presedinte si poporul il repune in functie .

Abia dupa 19.05. se va vedea daca poporul este impotriva parlamentului sau nu. Pana atunci, parlamentul este reprezentantul poporului...

QUOTE(andu911 @ 2 May 2007, 01:27)
Nu unui om oarecare, Presedintele Romaniei, ales prin vot de catre cetatenii Romaniei.

Din pacate, inca mai sunt oameni care considera ca e mai bine sa muti puterea a 500 de oameni in mainile unui singur om. Si mai trist este faptul ca acesti oameni vor asta dupa ce respectivul om nu a indeplinit decat un singur obiectiv promis atunci cand a fost ales (aderarea la EU). Avand in vedere toanele marinelului, mi se face parul maciuca atunci cand ma gandesc la ce s-ar intampla daca ar avea puteri depline... sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

--------------------
Renault Megane 2(.1) C-C Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 - GJ-01-SSP
Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come...
+
vijelie
post 2 May 2007, 09:20
Post #1797

membru violet

Deci nu e perfect!

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Dyda
post 2 May 2007, 09:50
Post #1798

Membru autentic

Iacata unul perfect, iliescu gindindu-se la ce va fi in timp ce se inscauna dictatura lui ceausescu si indopindu-se cu doctrina acestuia. Si mai tirziu, transmitind la rindu-i cele invatate. Produsul, geoana si compania.

Attached thumbnail(s)
Iliescu_rosu.jpg ( Size: 53.88k ) Number of downloads: 32

--------------------
Kox
+
andu911
post 2 May 2007, 09:53
Post #1799

Membru autentic

QUOTE(sandman_ @ 2 May 2007, 09:20)

Din pacate, inca mai sunt oameni care considera ca e mai bine sa muti puterea a 500 de oameni in mainile unui singur om. Si mai trist este faptul ca acesti oameni vor asta dupa ce respectivul om nu a indeplinit decat un singur obiectiv promis atunci cand a fost ales (aderarea la EU). Avand in vedere toanele marinelului, mi se face parul maciuca atunci cand ma gandesc la ce s-ar intampla daca ar avea puteri depline... sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif
*

De ce din pacate ? biggrin.gif
Vezi ca in USA, George Bush are puterea executiva.

--------------------
- - -
+
paulp
post 2 May 2007, 10:03
Post #1800

Bagator de seama!

Da ma, dar aia sint inapoiati si prosti, noi sintem cei mai smecheri din lume wink.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.

1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire).
2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1.
3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior)
4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba.

Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban.
----------------------------------------------
NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora.

In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro.

Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare.

--------------------
1657 Pages « < 58 59 60 61 62 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 19:30
Forum Renault