pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE Am intrebat, nu cred ca e vreo rusine sa fii membru al vreunui partid. Ba e, mie mi-ar fi rusine daca ipotetic as umple randurile membrilor PNG. Deocamdata nu am fost si nu o sa fiu prea curand membru unui partid politic, dar categoric sunt anti-Basescu. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(raqzvan @ 3 May 2007, 13:33) Basescu nu merita sa fie presedinte. No bine de acord. Dar cine merita? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Vezi ce face lipsa de alternative?!
80 % din voturile pro Basescu sunt tocmai din aceasta lipsa de alternative, scapam de dracu, dam de tacsu. Daca ar candida, eu l-as vota pe Ciuhandru-primarele din Tm pentru cine nu stie. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Gigi, eventual Vanghelie, daca Geoana o sa zboare de la sefia PSD.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Argon din mandretea noastra de parlament nu ai gasit niciun exemplar pe care sa-l votezi?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
whatever..ala e
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(raqzvan @ 3 May 2007, 13:33) Basescu nu merita sa fie presedinte. Asta e o afirmație goală. El nu merită să fie președinte din următoarele motive: -e prost crescut: vezi fazele cu jurnaliștii; -e lipsit de respect fața de o instituție care ar trebui să fie fundamentală în orice stat: școala: vezi inaugurarea anului școlar; -îl doare-n șpiț de legile țării: vezi urcatul la volan după chermeza cu jiji, vezi Mihăileanu, vezi... -...etc, dar să mai scrie și alții. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai uitat sa spui ca e stramb si chel
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(andu911 @ 3 May 2007, 11:41) Nici eu nu sunt membru al vreunui partid si sunt impotriva lui basescu. QUOTE(TMihai @ 3 May 2007, 13:58) Nu e stramb e șpanchi. Daca il aveam profesor nu l-as fi putut copia ca nu stiam unde se uita. Oricum mi se pare unul din cei mai falsi oameni din politica romaneasca (daca nu chiar cel mai fals) ca exemplu de falsitate celebra lacrima la retragerea lui Stolojan. |
--------------------
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(raqzvan @ 3 May 2007, 13:33) Nu inteleg de ce vorbesti la plural despre mine; poate e cazul sa faci un schimb de dioptrii. ![]() Basescu nu merita sa fie presedinte. Lumea uita probabil ca in turul doi a avut si voturile PRM, si ale PNL, etc. Pun pariu ca nu mai prinde al doilea mandat, desi o sa aiba probabil 80% in sondaje. Pai nu vorbeam despre tine, ci despre toti cei care sunt pentru demitere; dar daca totusi as fi vorbit despre tine folosind apelativul de politete te-ar fi deranjat? Ce sunt alea dioptrii? ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(TMihai @ 3 May 2007, 13:58) Ai uitat sa spui ca e stramb si chel Aspectul ăsta chiar nu mă interesează. E problema lui cum arată d.p.d.v. fizic. QUOTE(OAP @ 3 May 2007, 14:09) Cine merita sa fie presedinte? Asta e o întrebare de 10 puncte. DAR, dacă n-avem alternativă, nu înseamnă că trebuie să stăm cu mortu'-n casă, nu? |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 3 May 2007, 13:12) Aspectul ăsta chiar nu mă interesează. E problema lui cum arată d.p.d.v. fizic. Era un motiv la fel de obiectiv ca si cele expuse de tine. QUOTE(OAP @ 3 May 2007, 13:09) Cine merita sa fie presedinte? Eu!...da' n-am chef deocamdata. ![]() QUOTE(DragosP @ 3 May 2007, 13:12) Asta e o întrebare de 10 puncte. Astept cele 10 puncte. This post has been edited by TMihai: 3 May 2007, 13:16 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
andu911 |
![]()
|
Iliescu e frumos foc...de-aia a fost 10 ani presedinte.
Vanghelie ar avea succes din puntul asta de vedere. |
--------------------
-
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(argon @ 3 May 2007, 14:15) Nu e problema lui Am spus că e problema lui în sensul că el se face de cacao, nu eu. Și da, sunt de acord cu tine că un președinte ar trebui să fie poate o idee mai frumos, da' asta e, nu-i vina lui! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
TMihai |
![]()
|
QUOTE(argon @ 3 May 2007, 13:15) Nu e problema lui, un presedinte, chiar daca nu e rupt din rai, trebuie in primul rand sa aiba carisma, el ne reprezinta in lume! Corect! De acum CVu' candidatilor la presedintie sa cuprinda si o poza in costum de baie si una in rochie de seara. This post has been edited by TMihai: 3 May 2007, 13:21 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Sa ma scuzati daca au mai fost; oricum, eu zic sa mergem la vot!
[attachmentid=52663] [attachmentid=52661] |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba, m-am uitat ieri la teveu si ii arata pe domnii judecatori de la Curtea Constitutionala. Si printre ei l-am vazut pe unu, Predescu parca, asta nu era marele parlamentar PSD-ist care acum ceva vreme propunea nu mai stiu ce privilegii pentru parlamentarii pensionati? Era pe bune ce am vazut sau era frun bal mascat la PSD?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 3 May 2007, 15:05) O noua magarie: De ce-ți este frică? Sondajele arată doar că marinelu' va "supraviețui", nu? ![]() Acu' serios vorbind, nu știu cât de măgărie e. Dacă ar fi fost modificată legea după suspendare, da, de acord. Numai că ea a fost modificată înainte de sespendare. QUOTE(vijelie @ 3 May 2007, 15:12) Era pe bune ce am vazut sau era frun bal mascat la PSD? Nope. Ce ai văzut era o reclamă despre minunile tratamentului cu Gerovital! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 3 May 2007, 15:43) Acu' serios vorbind, nu știu cât de măgărie e. Dacă ar fi fost modificată legea după suspendare, da, de acord. Numai că ea a fost modificată înainte de sespendare. Pai seamana cu schimbarea regulilor in timpul jocului. Poate e mai bine asa, voturile impotriva suspendarii vor fi mai multe (vezi sondajele). S-ar putea iarasi sa se adevereasca proverbul cu "cine sapa groapa altuia..." cine stie ce presedinte psd-ist o sa cada in ea in viitor, asta daca nu cumva o modifica la loc pe lege ![]() |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 3 May 2007, 15:48) Pai seamana cu schimbarea regulilor in timpul jocului. Asta cam așa e. QUOTE ...cine stie ce presedinte psd-ist o sa cada in ea in viitor, asta daca nu cumva o modifica la loc pe lege ![]() Sper să nu mai ajungă niciodată vreun pesedist președinte, da' s-ar putea să ai dreptate în privința schimbării legii. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(andu911 @ 3 May 2007, 10:41) Da, eu nu sunt membru in nici un partid si, dupa cum am spus mai inainte, voi vota pentru demitere QUOTE(ssilviu @ 3 May 2007, 12:36) Deocamdata nu stiu cine ar merita. Dar, dupa cum am spus si mai inainte (vreo cateva pagini) vreau sa fie un exemplu ca "nu poti face chiar orice atata vreme cat reprezinti o tara" si ca trebuie sa ai un comportament demn de un presedinte. Si vreau sa vad si eu ce alternative ar putea aparea. Cine stie de unde sare iepurele ![]() |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
- IS96DEA
2007, SX Pack
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 3 May 2007, 12:38) Vezi ce face lipsa de alternative?! 80 % din voturile pro Basescu sunt tocmai din aceasta lipsa de alternative, scapam de dracu, dam de tacsu. Daca ar candida, eu l-as vota pe Ciuhandru-primarele din Tm pentru cine nu stie. Ciuhandu. Si daca esti mare fan, spune-mi te rog marile lui realizari din Timisoara - banuiesc ca-l apreciezi pentru niste realizari concrete, nu pentru faptul ca e primar in Timisoara care e oricum un oras misto - nu? QUOTE(DragosP @ 3 May 2007, 14:43) De ce-ți este frică? Sondajele arată doar că marinelu' va "supraviețui", nu? ![]() Acu' serios vorbind, nu știu cât de măgărie e. Dacă ar fi fost modificată legea după suspendare, da, de acord. Numai că ea a fost modificată înainte de sespendare. Pai vezi tu, ca o interpretare ar fi ca suspendarea aia a inceput odata cu inceperea procedurii de suspendare, si nu dupa ce a inceput lumea sa voteze la referendum. Legea asta se publica si intra concret in actiune dupa decizia CCR. Deci, in plina procedura de suspendare. E discutabil, daca ar trebui sa se aplice si la acest referendum.... la urmatoarele, da, sunt de acord. Oricum, e interesant ca PSD-ul nu si-a indemnat "simpatizantii" sa mearga la vot, cu ocazia mitingului de 1 Mai ![]() This post has been edited by vv: 3 May 2007, 15:28 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
CCR a decis azi ca este suficienta majoritatea voturilor exprimate pentru a il demite pe presedinte.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Gresit, sandman, fundamental gresit.
CCR a decis azi ca in sfarsit legea de modificare a referendumului propusa de parlamentarii nostri, are o forma care e constitutionala (la a 3-a incercare... cat de looser tre' sa fii ca sa ai nevoie de 3 incercari pt. a scrie un articol de lege care sa nu incalce constitutia, si sa respecte procedurile?). NU a decis CCR ca presedintele poate fi suspendat nustiucum, nu e asta in atributiile CCR ![]() This post has been edited by vv: 3 May 2007, 15:43 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 17:09 |