pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
... Asta cu ziaristii e tare!!
![]() ![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Poate scrii si intre paranteze o explicatie. Eu unu n-am inteles nimic.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
iata cum au evoluat optiunile de vot
,3 Apr 2007, 21:35] base 52,84% ....buuuun! 16 Apr 2007, 20:52] base se apropie de 55% pe forum... ,18 Apr 2007, 17:10] pro base 55,73% anti base 30,96%...base creste in continuare pe forum ,19 Apr 2007, 17:54] jos comunismul! base creste pe forum la 57.87% ,19 Apr 2007, 20:26] base creste vertiginos pe forum 59.19 % ,19 Apr 2007, 22:36] ce crestere are base pe forum...ajunge la 60% imediat...59.25% ![]() ,20 Apr 2007, 18:03] base creste la noi in sondaj...accentuat...intr-o saptamina a crescut vreo 12 la suta... de aseara pina azi aproape 2%....61.12% are acum ![]() ,22 Apr 2007, 10:44] base creste in continuare....62.15%il sustin... 25 Apr 2007, 00:36] [base 62,03% : restul 26.71% ,26 Apr 2007, 06:02] [base 62,34% ceilalti26,62%[/size] ,28 Apr 2007, 06:40] pentru base[b] 300[/b] de voturi impotriva 125 ![]() ,3 May 2007, 17:49] dar...ce vad ...base 64,09% restul 25,20% Azi Base [64.17%] Unii se intreaba ce a facut presedintele pentru ei....intrebati-va ce ati facut voi pentru aceasta tara... This post has been edited by FireChief: 3 May 2007, 20:41 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Am initiat un nou Sondaj. Poate intre timp s-au schimbat opiniile.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Fire.. ai consumat alcool?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu am consumat alcool! ...Nu consum de regula din cauza ca nu sunt fan si in al doilea rind in meseria mea sunt chemat deseori de acasa la incendii si nu-mi risc viata mea si cu atit mai mult a oamenilor mei in cazul in care as lua decizii sub influenta alcoolului!
Sper ca ti-am lamurit curiozitatea...De ce m-ai intrebat???? Si vezi ca postul dublu se sanctioneaza! ![]() Am facut o selectie pentru a se vedea cit si cum a crescut base pe forum....ca si in sondaje dealtfel!!! This post has been edited by FireChief: 3 May 2007, 20:28 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ 3 May 2007, 20:00) te duci tu la vot bre. io am altele mai importante de facut. in uichendu ala io serbez constantin si elena . de vineri is la munte cu berea-n cioc si micu-n matz. mi se falfaie mie de referendumu' p**ii ![]() Atunci nu ai dreptul sa iti spui nici macar parerea si te supui majoritatii care isi gaseste timp sa faca ceva pentru tara asta. PUNCT |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
vad ca in opiniile exprimate in topicul lui ssilviu in privinta referendumului base e in cadere
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
pai gojgai si io p-aci. toata povestea cu suspendarea, cu referendumu' si asa mai departe mi se pare un mijto total. si-o chletuiala de energie si fonduri inutila. asa ca tratez subiectu' ca atare .
mai bine-mi dadeau mie banii aia de-i cheltuie cu referendumu'. le gaseam io o utilizare mult mai placuta. dadeam mici si bere la toti rumanii ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
mda...unii cu capul altii cu stomacul....noi vorbim de principii, de constitutie, de referendum de decizii de suspendari....si mata te gindesti cum sa imparti banii....noi cu creierii mata cu stomacul!
pofta buna la gratarul din 19 mai! ![]() This post has been edited by FireChief: 3 May 2007, 21:03 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(anpop @ 3 May 2007, 21:53) Pai in topicul ala ca si la consumul mediu inregistrat de CB de logan trebuie sa faci un anume numar de km/voturi sa fie relevant. Eu zic ca la primul vot era 100% intr-o parte. asa ca relevant v-a fi peste 3 saptamani ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
si in plus exista deja un topic la Statistici, acolo unde ar fi trebuit sa fie.
Propunem un warn micut pentru domnu Silviu ca nu a dat un search ![]() Na la tata ![]() http://www.daciaclub.ro/Sinteti-de-acord-c...lui-t72628.html |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
FireChief |
![]()
|
joi 03 mai 2007, 16:19
Membrii CNSAS au decis că nu pot lua în considerare probele prezentate de Dan Voiculescu, potrivit cărora Traian Băsescu ar fi făcut poliție politică. Membrii Colegiului CNSAS au analizat astăzi probele prezentate de conservatori în susținerea acuzațiilor lor că președintele suspendat Traian Băsescu ar fi făcut poliție politică. Mircea Dinescu a declarat la finalul ședinței Colegiului că CNSAS i-a răspuns lui Dan Voiculescu printr-o scrisoare. Reprezentantul CNSAS a declarat că nu sunt întrunite condițiile prevăzute de lege pentru a da un alt verdict decât cel pronunțat anterior. Proba prezentată consta într-un interviu, iar reprezentanții Colegiului au spus că pentru a se putea stabili o eventuală colaboarare cu Securitatea este nevoie de angajamente scrise, note informative sau microfilme care să conțină astfel de mărturii. Președintele PC, Dan Voiculescu, declara înainte de depunerea probelor că va solicita CNSAS să dea verdict de poliție politică pe baza acestor documente. Sursa: Realitatea TV |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
in legatura cu colaborarea cu securitatea,treaba "pute"...indiferent de verdictul CNSAS...trecutul lui Basescu ramane dubios...vedeti cazul Mona Musca ...
@ OAP hai mai fiti seriosi-daca in sondajul ala era 80% Basescu il luati de bun,nu?asa,nu e bun...jalnic... This post has been edited by a4tech01: 3 May 2007, 21:54 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(paulp @ 3 May 2007, 22:09) si in plus exista deja un topic la Statistici, acolo unde ar fi trebuit sa fie. Propunem un warn micut pentru domnu Silviu ca nu a dat un search ![]() Na la tata ![]() http://www.daciaclub.ro/Sinteti-de-acord-c...lui-t72628.html Da, dar asta nu ne convine ca are base mai multi sustinatori ![]() |
--------------------
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
apropo de bani cheltuiti.
facand parte dintr-un oarecare partid politic, am fost solicitat sa particip la o sectie de votare pe data de 19 mai, in calitate de supraveghetor (sau ceva in genu asta, oricum ceva cu stat degeaba). si o sa am si o mica indemnizatie, asa ca o parte din bani revin, intr-o masura mai mica sau mai mare populatiei (in cazul asta populatia fiind eu... ![]() saru'mana si la cat mai multe referendumuri si voturi de suspendare sau nu... oricum, votati NU This post has been edited by Marius97fer: 3 May 2007, 23:00 |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(cristib @ 3 May 2007, 19:00) te duci tu la vot bre. io am altele mai importante de facut. in uichendu ala io serbez constantin si elena . de vineri is la munte cu berea-n cioc si micu-n matz. mi se falfaie mie de referendumu' p**ii ![]() Stimate coleg de forum, noi aici ne certam, ne batem, ne impacam pe baza demiterii sau nu. Unii il mai vor, altii nu. Macar abtine-te si nu mai zice ca ti se falfaie de voturile noastre. Si noi mai avem treburi pe-acasa si prin alte parti, dar ne ducem totusi, sa votam da sau nu, fiecare dupa cum stie ca trebuie votat. Iar tu ne spui ca ti se falfaie de ce votam noi. Da si tu pe silent, chiar daca asta simti. |
--------------------
-
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Marius97fer @ 3 May 2007, 22:58) Te sfatuiesc sa intrebi CLAR cam care este acea indemnizatie, asta daca poate cineva sa-ti raspunda, ca exista posibilitatea sa fii profund dezamagit de acea indemnizatie. Daca o stii, fa-o publica, ca doar nu e secret de stat. PS Daca partidul din care faci parte e mai amarat, nu are un patriciu in spate, s-ar putea sa mori de foame si de sete pe acolo. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
"Romanii din Franta, Germania si Irlanda vor sa dea guvernul in judecata la CEDO, daca nu le va asigura drepturile de vot."
Sa inteleg de aici ca pe cei de afara nu poti sa-i prostesti cu 2 mici si-o lingura de mustar sa voteze cum vor ei!!! |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
tribunul |
![]()
|
DEFINITIA MOGULULUI (FELIX)
"...Iata, deci, definitia mogulului: un troglodit agresiv, care se comporta in televiziunea lui ca un gardian de puscarie de femei, care crede ca banii si puterea au rost doar daca iti permit sa urli si sa calci in picioare oamenii, intre care si ziaristii propriului trust. Un gusat pe care nu-ti face placere nici macar sa-l insulti." Sursa: http://www.gandul.info/articol_39364/ce_es...ce_vrea_el.html |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Super tare, ce nesimtit e Felix.
![]() This post has been edited by 2dor: 4 May 2007, 07:20 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(andu911 @ 3 May 2007, 18:44) Al treilea lucru bun... A condus sedinta de urgenta din Guvern, convocand minstrii pentru situatii de urgenta, fiindca Tariceanu se afla la Bratislava, la congresul liberalilor europeni. ma refer la momentul inundatiilor. andu911: tu ai vreo idee despre contextul sedintei respective? Eu eram la Bratislava in ziua respectiva(vineri). Dimineata, la 7, inainte sa plece spre Bratislava, premierul a convocat o sedinta de guvern pentru a discuta problema inundatiilor. In urma sedintei, s-a intalnit cu SuperBase si au discutat in mare cele stabilite la sedinta si s-au pus de acord cu masurile care trebuia sa fie luat pena a doua zi la 2-3, cand premierul trebuia sa revina de la Congres, dupa care a zburat spre Bratislava. La ora 8, cand eram la cina festiva, a fost anuntat ca SuperBase convocase sedinta de guvern pentru stari de urgenta, in care nu facuse altceva decat sa restabileasca ceea ce stabilise premierul in prima sedinta, in urma careia a declarat in presa ca el se lupta cu inundatiile, in timp ce premierul danseaza la Bratislava. Tie ti se pare normal ce a facut Basescu? Mie nu, dar eu sunt liberal indoctrinat, cu veleitati de securist si idei comuniste, nu pedist destept, cu minte limpede, obiectivitate totala si gandire democratica profunda...# LE: rectific pentru Basescu mi se pare si mie norla sa faca asa ceva, insa nu mi se pare corect. Cred ca nici Putin n-ar fi facut asa ceva in locul lui SuperBase. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Acuma sa fiu sincer, chiar daca e asa, tot nu trebuia sa mai plece cind tara era sub ape.
Asa a considerat mai important congresul liberalilor decit inundatiile ![]() Sorry, dar la faza asta Moliceanu a gafat impardonabil. |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
tribunul |
![]()
|
Hopa, se pare ca mai nou liberalii nu se mai "iubesc" cu pesedeii.
sandman_ Totusi, sa inteleg ca o sa votezi cu NU, asta desigur daca ai unde. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@sandman_: fa-ma sa inteleg. Erai la Bratislava la cina festiva, sau la Bucuresti dimineata la ora sapte - la sedinta de guvern, sau in ambele locuri? Si daca erai la cina festiva, s-a anuntat in public ce i s-a comunicat lui Tariceanu la opt seara, sau cum?
Nu de alta, dar sa intelegem si noi de ce- si cu cine tii. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Hai mai, las-o incolo. Ce vroiai sa faca, sa mearga sa puna saci de nisip cu mana lui?
Basescu ce-a facut pentru inundatii in afara de faimoasa convocare a sedintei respective, in care n-a facut nimic nou? Nici unul dintre ei nu putea sa faca mai mult decat sa dea niste ordine clare ministrilor si persoanelor care se ocupau de situatie... Eram la Bratislava, asa cum am spus si mai devreme cunosc continutul celor doua sedinte si am fost de fata cand CPT a fost anuntat ca TB a convocat si condus sedinta a doua. (Pe mine m-a deranjat ca a trebuit sa plece CPT si niste asistente din echipa lui, asistente cu care aveam eu treaba in seara respectiva ![]() ![]() ![]() ![]() tribunule, am unde sa votez si o sa votez "DA, suspendam pe Bashescu" (iar pe pesedei nu-i iubesc ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 05:06 |