pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu nu zic ca trebuia sa puna saci cu nisip sau sa pozeze cu cizme de cauciuc, dar tu daca iti arde casa, te duci la circiuma sau stai sa vezi ce fac pompierii?
In ochii oamenilor a gresit, pentru ca nu se pleaca cind ai situatii de urgenta in tara ![]() This post has been edited by paulp: 4 May 2007, 09:27 |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 4 May 2007, 09:02) Tie ti se pare normal ce a facut Basescu?Mie nu Mie da QUOTE(sandman_ @ 4 May 2007, 09:02) eu sunt liberal indoctrinat, cu veleitati de securist si idei comuniste Pai de ce nu zici dom'le de la inceput? QUOTE(sandman_ @ 4 May 2007, 09:02) pentru Basescu mi se pare si mie normal sa faca asa ceva, insa nu mi se pare corect. Cred ca nici Putin n-ar fi facut asa ceva in locul lui SuperBase. Da o fuga prin Rusia si scrie despre Putin ce scrii aici despre Base si sa vedem ce se intampla...ca tot veni vorba de dictatori, sete de putere si control. volgaclub.ru te asteapta ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Hahaha, tare asta cu volgaclub. Ai un +
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Inteleg si punctul tau de vedere. Exagerezi putin, insa e oarecum legitim. Ideea e ca el n-a fost la Bratislava ca sa bea si sa se distreze.
Tie, daca iti ia foc biroul, stai acolo si te uiti la ceea ce fac pompierii sau dai dispozitii clare unor subalterni sa se ocupe de situatie, impreuna cu pompierii, iar tu te duci sa negociezi contracte, ca sa nu moara firma? |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 4 May 2007, 10:17) Stii, paulp, daca insistam in ideea ca sefii de stat sau de guvern sunt obligati moral sa se pozeze cu cizmele langa sinistrati sau pe poduri in loc sa punem la lucru institutiile, nu am facut nimic, tot bananieri suntem. de multe ori prezenta unui premier/presedinte intr-o zona in care a avut loc o calamitate este benefica pentru sinistrati din punct de vedere psihologic . - in toate tarile civilizate presedintii/premierii viziteaza astfel de zone ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E, ochii oamenilor vor sa vada multe si nea Jiji stie asta...
![]() Atata vreme cat este asigurata coordonarea insitutiilor abilitate in astfel de situatii, poa sa plece si pe Marte. Sunt un simpatizant al lui Base in acest meci, dar mai stiu si ca podul de la Maracineni s-a reparat cu camerele de filmat pe SuperBase. De ce s-a stricat podul? Nu mai conteaza, important era ca Base era protagonist... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Cei mai plimbareti politicieni sunt din PNL. Eu ce sa mai zic de primarul sectorului meu, Adrian Inimaroiu, care nu da prea des pe la Primarie.
Si nici n-a facut ceva pentru sector. De 3 ani a asfaltat vreo 2 kilometri de stradute. Si nu e zici ca n-are bani...Ca Guvernu a fost de-al lui... S-a mai ales si cu dosar penal. La un moment dat vroiau si PNL'istii sa-l dea afara din partid, dar vad ca s-au razgandit. Probabil aduce fonduri. |
--------------------
-
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Referitor la pod, daca nu se ducea SuperBase peste ei si acum mai lucrau la el.
Diferenta intre Jiji si Tariceanu e imensa, Jiji chiar a facut cate ceva pt. amarati. Se vede asta si in sondaje. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
andu911 |
![]()
|
Jiji a facut ce n-a facut tot Guvernu.PNL +PD, ca sa nu zica cineva ca am ceva doar PNL'istii.
|
--------------------
-
-
-
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
statistica asta are si o baza substantiala, alta decat ura ta fata de PNL si dragostea netarmirita fata de Bashescu si PD?
QUOTE(ROK @ 4 May 2007, 08:33) de multe ori prezenta unui premier/presedinte intr-o zona in care a avut loc o calamitate este benefica pentru sinistrati din punct de vedere psihologic . - in toate tarile civilizate presedintii/premierii viziteaza astfel de zone ![]() Iar premierul a fost in zonele calamitate cu cateva zile inainte sa plece la Bratislava;) |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 4 May 2007, 10:48) statistica asta are si o baza substantiala, alta decat ura ta fata de PNL si dragostea netarmirita fata de Bashescu si PD? Iar premierul a fost in zonele calamitate cu cateva zile inainte sa plece la Bratislava;) scuze am uitat faza aceea cu femeia care vroia vila ..... dupa parerea lui pacaliceanu ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Hotel omule, nu vila
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
tribunul |
![]()
|
Pe mine nu ma incanta ca a fost la fata locului daca nu a facut nimic.
De la ultimele inundatii s-a facut ceva concret? Stie careva daca au fost facute lucrari de amenajare pe undeva? Iar despre casele satenilor, nu are rost sa discutam ce si cum au fost refacute. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Sa-mi fie cu iertare ca insist, eu inteleg mai greu: Bratislava/Bucuresti: _de_unde_ si cum?
Si fiindca tot sunt la insistente: cum e aia cu pretul la gaze? (niste cifre, ceva?) Sau - dupa bunul sistem al dezinformarii - aruncam "pastila" si disparem in ceata, ca lumea uita cum e treaba exact, dar impresia generala ramine? La obiect: ce era sa faca primul ministru: de coordonare a auzit careva? |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
sandman_ |
![]()
|
os: pai asta a si facut: sedinta dimineata, a coordonat activitatea, a verificat telefonic, iar a doua zi urma sa mearga din nou in zonele respective. Sau asta se numeste doar plecare, nu coordonare?
Noi importam mia de metri cubi cu 350$, Austria cu 280, iar Germania cu 280. (de la Gazprom) Austria importa de la Iran cu vreo 250$ mia de metri cubi. Surse: (Reuters, Der Standard si EVZ) tribunul:deci se vede ca interesul lui SuperBase a fost sa destabilizeze si sa creeze scandal, nu sa faca ceva cu inundatiile. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
tribunul |
![]()
|
La faza cu gazul, nu cumva baietii destepti si-au bagat coada?
Nu-i cumva e o chestie asemanatoare cu retehnologizarea portilor de fier, unde sef. de trib era Tariceanu, adica el a avizat contractul. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vijelie |
![]()
|
De vreo 2-3 zile toti razboinicii anti-Base folosesc cuvantul "liniste" in draci: sa fie liniste, sa lucram in liniste, romanii sunt oameni linistiti, Romania e o tara linistita samd.
Intrebare pentru cei care au prins anii '90: nu vi se pare ca au acelasi repertoriu cu fesenistii? Pentru cei mai tineri, precizez ca in acei ani, a afisa o alta opinie decat cea a fesenistilor, a pomeni de pluralism politic, a organiza un miting legal echivala cu destabilizarea tarii noastre dragi si aruncarea ei intr-o galagie in care oameni de valoare precum Iliescu, Roman, Brucan si alte chiftele comuniste efectiv nu puteau lucra pentru binele nostru, asa cum s-a vazut ulterior, fiind nevoie de Cozma & ortacii sa vina sa faca liniste... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sandman_ |
![]()
|
tribunul: nu, baietii destepti se multumesc cu diferenta pana la 1000$, cu cat cumparam noi, prostimea, mia de metri cubi de gaze.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
tribunul |
![]()
|
Le place la nebunie linistea, cand nu-i deranjaza nimeni.
"Dormi linistit, FNI vegheaza...." Si a vegheat. De fapt s-a zis de la inceput, SuperBase a inceput sa le zgandere afacerile, asta-i motivul real. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vijelie |
![]()
|
Aia cu FNI fuse prin '98-'99.
In '90 era: "Ion Iliescu - un presedinte pentru linistea noastra" Ehei, ce vremuri... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@sandman_: multumesc pentru informatia de pret, o sa ma uit si eu (dar pina una alta te cred)
DAR: tot nu ne-ai dezvaluit cum e treaba cu Bratislava. Pot sa insist? Cum e aia cu cina festiva, si s-a anuntat in public? SI: coordonarea in asemenea momente (cind situatia se poate schimba din ora in ora, sau mai rapid) se face la fata locului si nu prin telefon. De ce: pentru ca lantul de informare si comanda are constante de timp comparabile sau mai mari decit cele ale evenimentului. Pe romaneste, pina apuci sa reactionezi, baba cu colacul e deja de mult dusa. |
--------------------
.
.
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(sandman_ @ 4 May 2007, 10:25) tribunul: nu, baietii destepti se multumesc cu diferenta pana la 1000$, cu cat cumparam noi, prostimea, mia de metri cubi de gaze. ![]() Sa uitam pt. cateva minute pe cine simpatizam, si sa judecam la rece, cine e de vina pt. contractul asta? Si 2, cine e de vina pt. contractul de retehnologizare de la portile de fier? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vijelie |
![]()
|
Iugoslavii sunt de vina fiindca ei au terminat treaba lor mai repede si mai ieftin. Daca aplicau metoda noastra, nu mai observa nimeni nimic.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sandman_ |
![]()
|
os: ce nu pricepi relativ la cina festiva? A fost congresul ELDR, discursuri si discutii toata ziua, iar seara s-a organizat un bufet. La ora 7-8 a aparut premierul si a spus ca a fost anuntat ca Basescu s-a bagat in guvern pe la spatele lui si a convocat o a doua sedinta de urgenta din ziua respectiva, dupa care l-a atacat in presa in mod direct, motiv pentru care este nevoit sa paraseasca evenimentul. Sper ca e suficient de clar.
tribunul: pentru contractul cu Gazprom sunt responsabili cei de la Gaszprom. Ei fixeaza pretul. Aproape nenegociabil. Ei au marit pretul de la 40 la 200$ pentru Ucraina cand a facut Iuscenko scandal, tot ei au marit de la 40 la 150 pentru Belarus cand i-au amenintat aia cu nu-stiu-ce scandal si manevra, tot ei le spun nemtilor in ianuarie va dam cu 250, in august cu 270 iar in ianuarie celalalt(2007) cu 280. Din acest punct de vedere e chiar simplu. Il cumperi cu cat ti-l dau ei. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pai daca tot a plecat in mijlocu chefului nu era mai bine sa nu se duca deloc, spunea ca in tara sint inundatii, vor veni vicepresedintii PNL, pupici si ne vedem pe dig
![]() Dar rata inca un contract Citroen - Romtelecom ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
os |
![]()
|
@sandman_: deci se poate. Multumim pentru informatii - nu de alta, dar sa stim si noi de pe ce pozitii vorbeste fiecare.
|
--------------------
.
.
|
sandman_ |
![]()
|
paulp: nu era nevoie de prezeta lui in Ro. Eu, in locul lui, n-as fi plecat. (dar eu , din fericire pentru Ro, nu sunt premier) Nu stiu exact din ce cauza/motive/scop a plecat: poate pentru a incerca o reparare de imagine, poate pentru a avea o discutie cu presedintele poate chiar se agravase problema inundatiilor (chiar nu stiu). Pe de alta parte, daca nu s-ar fi dus la Bratislava, ar fi pierdut o parte din sustinerea liberalilor europeni. Personal, incercand sa fiu cat mai obiectiv, cred ca in toate situatiile posibile (a. premierul ramanea in Romania; b. Premierul venea la Bratislava si presedintele isi vedea de treaba lui si tacea; c. varianta care s-a petrecut: premier la Bratislava, presedinte care si-a bagat nasul, revenirea in Ro; d. premier la Bratislava, presedinte care si-a bagat nasul, ramanere la Bratislava pana a doua zi la 4) evenimentele de dupa sambata, orele 16:00, s-ar fi desfasurat la fel... (tratarea crizei etc.) |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
tribunul |
![]()
|
sandman_, cu gazul, dar cu portile de fier?
This post has been edited by tribunul: 4 May 2007, 11:30 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 10:38 |