pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
e punctul tau de vedere,eu cred in tot ceea ce spun si cred cu tarie
spune-mi te rog care crezi tu sau mai repede care credeti voi ca va fi rezultatul la referendum??? eu spun intre 70 si 80 % vor vota NU This post has been edited by FireChief: 5 May 2007, 20:54 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
In 1990 a ajuns in guvern doar cine trebuia sa ajunga.
QUOTE(FireChief @ 5 May 2007, 21:22) pentru ca in demersurile lui a deranjat multi smecheri care conduc din umbra.... .pentru ca avut curajul sa vorbeasca de baieti destepti oligarhi moguli.... supozitii, nu a dat nume, nu exista dovezi, doar vorbe QUOTE(FireChief @ 5 May 2007, 21:22) pentru ca a condamnat comunismul... Si cu ce te incalzeste? Ce s-a schimbat in viata noastra dupa ce a condamnat comunismul? A crescut nivelul de trai? Traim mai bine? Si nu sistemul a fost de vina ci oamenii care au aplicat sistemul(vorba lui Iliescu la primul sau discurs la revolutie ![]() QUOTE(FireChief @ 5 May 2007, 21:22) pentru ca transferat arhivele securitatii si le-a desecretizat pentru a se putea studia.... Ce a mai ramas din ele dupa ce au fost periate de toti(inclusiv de el). QUOTE(FireChief @ 5 May 2007, 21:22) .pentru ca nu a fost taticul coruptilor iliescu sau infrintul de securitate constantinescu, Iliescu nu a fost corupt, toti cei din jurul sau au fost dar el nu a fost, pe cand Basescu e primul corupt al tarii(vezi casa din mihaileanu si legal daca ar fi fost, nu ar fi fost moral sa isi semneze singur alocarea unei locuinte) si e inconjurat de corupti vezi Elena Udrea si aia cu tigarile sotia lu' ala de s-a(l-au) spanzurat. Constantinescu a fost infrant de securitate, Basescu o conduce. LE cred ca ramane in functie cu vreo 60% care vor vota nu pentru demitere. This post has been edited by ady77: 5 May 2007, 20:59 |
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 5 May 2007, 21:56) si de ce crezi ca se va intimpla asta...de ce va obtine 60% ....ce inseamna asta in termeni democratici? alte estimari personale....ma intereseaza mai ales ale celor care sunt pentru demitere ,ca sa dau quote dupa referendum sa vedem cine a fost mai aproape cu estimarea ,de vointa poporului binenteles This post has been edited by FireChief: 5 May 2007, 21:04 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(FireChief @ 5 May 2007, 21:22) . pentru ca a condamnat comunismul... Scuză-mă, da' asta e vrăjeală nasoală. Comunismul e o doctrină care în esență nu poate fi vinovată decât că există. Problema este cine și cum îl pune în practică! Deci: unde sunt vinovații de crimele comunismului? Că de dat din gură mulți pot... Tot așa și cu mogulii: dovezi tată, nu vrăjeală ușoară pentru mase... Încercați să mai filtrați oameni buni un pic informațiile, nu le înghițiți așa pe nemestecate, că fac rău. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FireChief |
![]()
|
cum zici tu...care crezi ca va fi rezultatul la referendum????
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sincer? Habar n-am!
Probabil că va fi un scor destul de strâns, însă vor fi discuții nesfârșite și neprincipiale pe tema legii referendumului, și pe bună dreptate. Ah, și toți vor striga: "hoții!", așa ca-n '04! ![]() L.E. Hai noapte bună, sunt obosit că azi am fost prin capitală și am făcut 2 ore de la ieșirea din Voluntari până la semaforul de la Carrefour Colentina! ![]() This post has been edited by DragosP: 5 May 2007, 21:20 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
"BÂRLOGUL LUI CORNEL NISTORESCU
Pâș-pâș prin președinție Sâmbătă 05 mai 2007, 00:29 Când ne așteptam mai puțin, Traian Băsescu a mai zis una. A spus că va demisiona dacă va pierde referendumul din 19 mai. Nu l-a rugat nimeni să facă promisiuni. Și nici nu l-a strâns cu ușa. Pur și simplu așa i-a picat lui pe ciudatele-i sinapse și s-a trezit spunând asta. Toată lumea s-a grăbit să-i interpreteze spusele, de parcă ar fi fost o nouă operă a bătrânului Will. Nu e totuși o zicere fundamentală, pentru că ea conține și cota de prostii ocazionale cu care ne-a obișnuit președintele țării. În primul rând, explicația promisiunii sale cu demisia e o palmă pentru sine. A spus: “dacă pierd referendumul, înseamnă că românii preferă mai mult o atmosferă de stabilitate”. N-am spus-o eu sau cine știe cine din ce partid. A zis-o Traian Băsescu, cel care este (sau încearcă să pară) artist la spuse fără gândire. Păi dacă pierderea referendumului este un semn că românii preferă stabilitatea (apud Traian Băsescu), nu este logic că autorul spuselor este factorul de instabilitate? Asta înseamnă că președintele este conștient de marea zarvă pe care o provoacă. Știe că scandalul generat de el înseamnă instabilitate. Admite că oamenii “preferă mai mult” o atmosferă de stabilitate. “A prefera mai mult” este dintr-o limbă română marinărească, pe care n-au umblat cu pixul nici Gabriel Liiceanu, nici Horia Roman Patapievici! Și nu se va mai întoarce la Cotroceni și nici nu va mai candida. Declarația președintelui pică neașteptat, într-o perioadă în care susținerea pentru el se află într-o vizibilă creștere. A reușit să agite și să sperie populația că țara este în pericol și că mafia din alte partide decât PD poate distruge România, încât mulți dintre oamenii de bună-credință au sărit să-l susțină. El a anunțat o nouă posibilă demisie (nu mai fac comparație cu prima) într-un moment de îndoială.Traian Băsescu a început să aibă dubii în legătură cu scrutinul popular. Admite că acesta s-ar putea să se termine și prost. Adică fără un sprijin substanțial pentru dânsul. Dacă numărul celor care nu-l mai vor va fi mai mare decât al celor care îl susțin, atunci Traian Băsescu, deși s-ar putea întoarce liniștit la Cotroceni, ar trebui să renunțe. Un asemenea rezultat, chiar fără promisiunea președintelui, este un semn că simpatia populară pentru el a luat sfârșit. Personal mă îndoiesc. Numărul celor păcăliți de verbiajul prezidențial și de carnavalul televizat este copleșitor. Așa că nu cred că va pierde. Va câștiga într-un referendum nevalidat și se va putea întoarce la Cotroceni. Dar ce folos? Un președinte după atâta circ, după atâtea prostii, gafe, spectacole și momente fierbinți nu mai este cel întreg și neștirbit din seara victoriei electorale! Și garda i-ar da onorul cu zâmbetul pe buze. Nu mai crede nici el însuși în puterile sale, necum adversarii sau acea parte de populație dezamăgită. Va fi un titular de post privit chiondărâș, nevrozat, ignorat, luat în bășcălie și minimalizat. Dacă nu strânge nouă milioane de votanți care să-l susțină, Traian Băsescu nu poate spune că a câștigat un referendum. Ar putea zice că a scăpat și de destituire și de glorie. Va fi doar un personaj pâș-pâș prin sediul președinției. Acest text a apărut în ziarul Ediție Specială din data de 4 mai 2007 " |
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
pe ce te bazezi ca va fi destul de strins cind toate dar toate sondajele dinainte si dupa suspendare il dau pe base cistigator detasat al referendumului...stii tu vreun sondaj care zice altfel????
ady nu vrei sa raspunzi la ce te-am intrebat???/ nu ca ar fi obligatoriu....dar... This post has been edited by FireChief: 5 May 2007, 21:21 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
La care intrebare sa raspund?
|
--------------------
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(FireChief @ 5 May 2007, 19:27) daciafan....la revolutie aveam 20 de ani stiu cum e sa stai la cozi pt lapte pt piine ,pt orice,stiu cum e sa stai fara lumina ,fara caldura,fara tv,decit cu cartile....atit aveam dreptul sa citim si citeam sf sa evadez din lumea aia....stiu cum e sa-ti fie frica ,sa te temi sa spui ceva....sa treci pe linga lucruri grave si sa-ti fie frica sa spui lucrul asta merge prost...urmarea era la inchisoare nu mai vreau comunisti si nici urmasii lor....aduceti-va aminte de cenzura extraordinara de pe vremea lui adrian nastase....aceleasi obiceiuri,aceiasi oameni..nu mai vreau sa-mi fie teama.... vreau ca ai mei copii sa traiasca intr-o tara libera ....si sa nu le fie frica vreodata sa spuna ceva,si sa nu sufere repercursiunile unui sistem odios....vreau libertate si normalitate... vreau ca singele copiilor care au murit la revolutie sa nu fie patat de indolenta sau nepasarea noastra imi este frica ca nepasarea mea sa nu-i aduca inapoi...ii urasc,ii detest la revolutie aveam 12 ani…acum am 30 si stau la cozi sa platesc utilitatile! De caldura ce sa zic? Ne-am montat centrale pe care le-am fixat iarna trecuta la un minim istoric (19 grade Celsius) de spaima facturii cat despre citit …, nu se mai citeste, de ce? …pentru ca nu avem timp, alergam pentru supravietuire frica! Exista, nicaieri nu mai esti in siguranta. La orice colt poti fi lovit in cap pentru maruntisul din portofel. Libertate se pare ca avem dar de normalitate suntem departe Eu nu-i urasc pe comunisti, nici pe capitalisti…ii urasc, ii detest pe HOTI!! |
--------------------
/
/
/
|
|
FireChief |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 5 May 2007, 22:03) si de ce crezi ca se va intimpla asta...de ce va obtine 60% ....ce inseamna asta in termeni democratici? *** Daciafan,crede-ma pe cuvint ,nu exista comparatie,nimic nu e mai rau sau eu nu am intilnit nimic mai inuman si injositor ca si comunismul,eu iti spun ca a fost groaznic...eu asa am receptat acel sistem odios This post has been edited by FireChief: 5 May 2007, 21:32 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
Scuze. Oricum raspunsul il gaseai in articolul pe care l-am postat mai sus: "Numărul celor păcăliți de verbiajul prezidențial și de carnavalul televizat este copleșitor. Așa că nu cred că va pierde." Inseamna ca majoritatea e impotriva suspendarii/demiterii si ca dupa referendum va reveni la Cotroceni(din pacate
![]() This post has been edited by ady77: 5 May 2007, 21:35 |
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
deci poporul spune cu alte cuvinte ca....cineva a gresit ...si acela nu e basescu ca doar l-au pus inapoi(cu mare probabilitate)....
atunci....intreb daca poporul roman e impotriva acestei masuri daca curtea constitutionala a zis ca nu sunt motive de suspendare de ce l-au suspendat???? si daca reprezentantii poporului ,recte cei 322 au luat o masura impotriva poporului esti de acord cu mine ca cineva trebuie sa plateasca aceasta infamie,aceasta sfidare a poporului....au luat o decizie politica de suspendare...si trebuie sa plateasca tot politic au spus ca au 19 capete de acuzare pentru incalcarea constitutiei....unde sunt frate,ca nu le-am vazut dezbatute de psd pnl prm pc...am auzit de securistul comunistul hotul ....si alte elucubratii ,de basescu....deci de ce l-au suspendat si cine plateste??? This post has been edited by FireChief: 5 May 2007, 21:46 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
Membrii Curtii Constitutionale au fost santajati inaintea verdictului privind suspendarea.
Dar alegerile anticipate pentru primaria Bucurestiului cine le-a platit, dupa ce Base si-a dat demisia din functia de primar desi promisese in campanie ca nu va pleca de la primarie? Atat timp cat legea nu prevede ca Parlamentul trebuie dizolvat daca poporul voteaza nu la referendum nu se intampla nimic. |
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
daca asa a fost cu santajarea ,de ce nu a functionat si in continuare???
deci parlamentul face ce vrea,orice.....daca miine parlamentul in ciuda vointei populare declara razboi ucrainei....ce se intimpla ....???ca nu-l puteam suspenda... This post has been edited by FireChief: 5 May 2007, 21:50 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
De unde stii ca nu a functionat in continuare. Faptul ca au dat aviz legii referendumului nu e neaparat in favoarea celor care l-au suspendat. Pentru ca daca referendumul era invalidat nu mai contau procentele obtinute si nici nu putea considera ca a castigat lupta cu cei 322 de parlamentari care l-au suspendat, iar daca Basescu va castiga referendumul legitimitatea lui va fi mai mare si va iesi mai intarit dupa referendum.
|
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
si ipoteza cu ucraina ....cum facem???
esti de acord cu mine ca suspendarea a fost politica si nu bazata pe incalcarile constitutiei ,la care coalitia anti nici nu mai face referire? This post has been edited by FireChief: 5 May 2007, 22:02 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
Cand au trimis trupe in Afganistan, Irak sau pe unde au mai trimis a fost poporul de acord?
Cand am intrat in Nato/UE a fost poporul de acord? Cand am pus la dispozitie spatiul aerian pentru interventia americana in Yugoslavia a fost poporul de acord? Oricum supozitia ta ![]() LE Orice suspendare are la baza si o decizie politica. Eu unul nu vreau sa pice neaparat Basescu dar consider ca trebuia un pic urecheat. Oricum prin modificarile care s-au facut la legea referendumului o sa fie foarte greu, daca nu chiar imposibil, sa avem un presedinte PSD(de exemplu) si un parlament majoritar PD (tot de exemplu) This post has been edited by ady77: 5 May 2007, 22:07 |
--------------------
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
sefule, da' tu cata populatie crezi c-o sa vina la vot? cate milioane?
ca daca vin 3 mil si 2 mil voteaza ptr base (sa zicem), castiga intr-adevar cu 70%. da' io-n locu' lui as tace malc apoi. sa nu uite marinelu' ca sint fro 9 mil de romani cu drept de vot. si daca din astia 9 mil, nu vin cel putin 6-7 mil care sa voteze in favoarea lui, atunci mai bine sa taca din gura. sa nu mai gojgaie ca retardu' ca-l iubeste poporu' si asa mai departe. si daca ar veni aia 6-7 mil sa voteze ptr el, sa nu uite ca tot mai raman 2-3 mil care nu-l vor. si aia tot din popor fac parte. faze d-asta cu "intoarcerea la popor", "pa mine ma iubeste poporu", "io am mereu dreptate" is ptr oameni foarte usor influentabili. si ptr oameni de acelasi calibru intelectual ca si marinelu'. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
o sa vina la vot cei carora le pasa de aceasta tara....probabil intre 55 si 65 la suta din electorat...care apropo e vreo 18 milioane nu noua
ady deci a fost sau nu o decizie politica in conditiile in care psd a anuntat ca il va suspenda pe presedinte si dupa aia au scremut trei saptamini docomentul si apoi au santajat pnl si udmr cu sustinerea unui eventual guvern daca pnl si udmr ii sustin cu suspendarea??? deci a fost politic???!!...sincer This post has been edited by FireChief: 5 May 2007, 22:12 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
sincer da. Dar cateodata prin metode gresite poti sa ajungi la lucruri bune.
|
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
sincer ...afla ca in constitutie sunt 2 motive pentru care presedintele e suspendat
1....fapte grave care incalca constitutia 2....fapte de inalta tradare deci...nu se prevede decizia politica... deci parlamentul a calcat in picioare constitutia...si va trebui sa plateasca pentru asta multumesc pentru sinceritate,esti un om corect!!! This post has been edited by FireChief: 5 May 2007, 22:16 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
Pentru ca tot timpul si tu si Base
![]() Care a fost dorinta poporului exprimata la alegerile parlamentare din 2004? |
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
alegerile din 2004 nu au fost cistigate de nimeni....ba da au fost cistigate de cei care au reusit sa faca o coalitie care sa sustina un guvern...
daca un partid sau o alianta electorala sau politica cistiga peste 50%din optiunile exprimate presedintele era obligat de constitutie sa desemneze prim ministrul din acea formatiune,... daca nu presedintele numeste un primministru care considera ca va intruni o majoritate.... si asa a si fost... ca dupa aia patriciu i-a dat presedintelui 2 saptamini de liniste si base a vorbit cind a observat derapaje si hotii i-a deranjat teribil pe unii faptul ca niciun presedinte pina la el nu se deranjase sa atraga atentia guvernului ca lucrurile merg prost,i-a revoltat....apoi le-a atras atentia ca se minjesc si iar i-a deranjat si usor usor a devenit un presedinte incomod care spunea prea multe si vorbea prea mult...neavind de altfel o alta arma decit sa vorbeasca in numele poporului roman....care il sustine si acum in mare parte... deci unii or sa plateasca...deja sondajele arata prabusiri ale pnl si psd si prm de pc ce sa mai zic 2%... si nu-mi mai ziceti ca sunt controlate....cine le controleaza un presedinte suspendat sau un pd aflat in opozitie... situatia s-ar putea sa fie chiar mai dramatica pentru coalitia rusinii pnl psd pc udmr prm This post has been edited by FireChief: 5 May 2007, 22:47 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|
MirceaMM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 1 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Raspunsul este: DA!
------------------------------------------------ Va invit la un rationament la rece, calm. De aceasta data nu este vorba de a alege intre un tembel comunist numit Iliescu si un alt tembel comunist numit Vadim. Lucrurile sunt mai simple, anume trebuie sa alegem intre a inlatura un comunist sau a-l mentine in functia suprema in stat. "Gurile rele" spun ca ar fi si securist si informator dar dau doar acest citat binecunoscut: "Adriane, suntem 2 comunisti!". Am simtit un gol imens in acele 3 zile de Iunie 1990 cand "ortacul" Camarasescu a interzis, prin violenta si cu de la sine putere, ziarul Romania libera. Dar nu aveam ce face, alttceva decat am facut. Acum se pare ca acest ziar s-a dat cu comunistii, mai precis cu intelectualitatea "subtire" reprezentata de de-alde Hurezeanu sau purcica respectiva sau adjunctul ei de la SAR sau Liiceanu sau altii. Nu avem ce face, altceva decat de a-l citi pe Goma pentru a intelege cum a fost si cum este cu intelectualitatea romana. De aceasta data lucrurile sunt simple si avem ce face. De ce sa ne pedepsim singuri sprijinind un comunist? Tineretul debusolat, generatia viitoare nu ne va ierta asta. Popor roman, ai o datorie anticomunista!!! Vreau sa fie foarte clar: este vorba de impotrivire 100% fata de PSD. Dar si fata de PD! In 19 Mai 2007 suntem intrebati daca sa inlaturam un comunist sau nu. Raspunsul este: DA. |
--------------------
Ford
Mondeo
2007
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 5 May 2007, 22:03) Cand au trimis trupe in Afganistan, Irak sau pe unde au mai trimis a fost poporul de acord? Cand am intrat in Nato/UE a fost poporul de acord? Cand am pus la dispozitie spatiul aerian pentru interventia americana in Yugoslavia a fost poporul de acord? Oricum supozitia ta ![]() personal as fi fost muult mai interesat de un referenum pe oricare dintre temele enumerate e ady77 decat de aceste referendum in urma caruia nu cstiga nimeni nimic ![]() "In 19 Mai 2007 suntem intrebati daca sa inlaturam un comunist sau nu. Raspunsul este: DA. (MirceaMM) This post has been edited by daciafan: 6 May 2007, 07:11 |
--------------------
/
/
/
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
MirceaMM: Din rationamentul tau ala calm si la rece am inteles doar ca pe Hurezeanu il faci reprezentantul aripii intelectuale comuniste. Ai uitat sa-l incluzi in lista si pe N.C. Munteanu...
De fapt daca ma gandesc bine, cam toti aia de or lucrat la Europa Libera au fost niste comunisti ordinari care lucrau sub acoperire... |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
FireChief |
![]()
|
cred ca de la rationamentul ala la rece mi-a inghetat creierul......
sa ne inchipuim ca inchipuirea... sa fim seriosi...la referendum se discuta demiterea presedintelui romaniei.punct cit despre liiceanu si hurezeanu...domnule mircea,sunt doi oameni care sunt citit ascultati si respectati... opiniile dumneavoastra sunt cel putin bizare.....sa-l suspendam ca e comunist....cine bre???? basescu.....ma faci sa rid....daca esti atit de anticomunist ,si eu sunt, spune-mi si mie cine ar trebui sa guverneze tara si cine sa fie presedinte...nu de alta ,dar sa inteleg si eu unde bati... *** Traian Băsescu, în campanie electorală pentru românii din străinătate Duminică 06 mai 2007, 08:54 Traian Băsescu își face campanie pentru referendum, nu doar în țară, ci și peste hotare. La mitingurile organizate ieri în Spania, președintele suspendat i-a invitat pe români la urne pe 19 mai pentru a vota NU la referendum. La Madrid l-au așteptat aproximativ[b] 3000 de oameni. Unii dintre ei au declarat pentru jurnaliști că vor veni în țară să voteze contra suspendării lui Traian Băsescu. "Vă asigur că am să vă îndeplinesc dorința de a fi în continuare președintele românilor", le-a spus Traian Băsescu românilor adunați în Piața Vasques de Meia, pentru a-l susține. "Pe 19 mai puteți să vă luați România înapoi din mâinile oligarhilor tranziției", a mai spus Traian Băsescu. Nimic nu poate fi mai dur decât dorul de casă. Știu că vreți să reveniți acasă pentru că acolo vă este sufletul. Am cunoscut acest sentiment timp de 12 ani și vă pot spune că oricât de frumoase au fost țările lumii, n-am găsit o țară mai frumoasă ca a noastră, a declarat președintele suspendat. Președintele suspendat, Traian Băsescu, le-a promis românilor că va organiza referendum pentru votul uninominal, pentru ca parlamentarii să fie conduși de poporul român și nu de un "biet șef de partid". La Castellon, numărul românilor au fost de peste 3 ori mai mare. "Trebuie să avem forța ca pe 19 mai să spunem ce fel de Românie vrem, a lui Iliescu, a lui Patriciu sau a românilor", i-a îndemnat Traian Băsescu, pe românii din Piața Auditorum. Traian Băsescu a fost însoțit în Spania de foștii miniștri democrați Anca Boagiu și Monica Macovei. Susținători în toată lumea Președintele suspendat, Traian Băsescu, nu are susținători doar printre cetățenii din România, ci și printre cei de peste granițe. După mitingul de susținere de la Paris care a avut loc la sfârșitul lunii trecute, și cel de de la New York, din data de 3 mai, a venit rândul românilor din Spania și Canada să își exprime sprijinul pentru Traian Băsescu. Românii din orașul luminilor au fost primii care și-au manifestat în public susținerea pentru președintele suspendat, Traian Băsescu. Peste 150 de persoane participante la miting au precizat că nu sunt înscrise în niciun fel de asociație și că mitingul a apărut în urma unui apel de participare lansat pe internet. Patru zile mai târziu, la New York, 30 de români-americani au protestat în fața Consulatului General al României, împotriva acțiunii de suspendare a lui Traian Băsescu. Organizatorii au anunțat că manifestațiile vor continua până la data referendumului. Azi, românii din Montreal au anunțat și ei o manifestație pro-Băsescu sub îndemnul "Băsescu la Palat, Parlamentul dizolvat". Toate aceste manifestări se derulează în paralel cu un alt protest al românilor din Spania și din Statele Unite care doresc înființarea mai multor centre de votare, cele amenajate doar în incinta consulatelor și ambasadelor României fiind insuficiente. Sursa: Realitatea TV[/B] This post has been edited by FireChief: 6 May 2007, 08:12 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 16:20 |