pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.241 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 14 Jul 2014, 13:02) Ne-am vandut repede, ieftin si prost. Discutabil; cand s-a vandut bcr-ul pe maxime a fost bine, nu ? Nu poti sa vinzi mereu pe maxime, la vremea cand s-a vandut petromul barilul era muuult mai ieftin, nu stia nici dracu' ca o sa sara dupa aia atat. QUOTE(corbex @ 14 Jul 2014, 13:16) Matale ai zis-o nu eu. ![]() Mai important e ce (nu) se face (s-a facut) cu banii, nu ca nu s-a vandut pe maxime. L.E. daca (probabil) s-au dat/luat spagi pt. privatizari, de alea nu discut, sa raspunda toti; din cate stiu, "lobby"-ul inca nu era legalizat la vremea aia (si nici acum parca). This post has been edited by maho: 14 Jul 2014, 19:56 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mai, n-am crezut ca o sa mai fiu vreodata de aceeasi parere cu popeye, da' fatuca aia de la finante e varza de... Harvard!
![]() De data asta chiar a pus niste intrebari de bun simt, nu stiu ce a pătit, dar aia parca era picata din plopi, nu "ministreata de finante"! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(paul_p @ 13 Jul 2014, 23:46) Sa-l albesc eu pe Basescu? De ce oricine combate o aberatie este neaparat amic cu Basescu? Eu doar am combatut exagerarile gratuite ale lui Garett. Mai exagereaza lumea, dar sa spui ca tiganii dau cu cu cutitul pentru ca sunt rude prin alianta cu seful statului e prea gogonata. <span class='edit'>13 Jul 2014, 23:49:</span> Garett exagereaza in primul rand cand spune ca tiganii sunt rude cu seful statului. Si ca o apoteoza, trage concluzia ca de aceea sunt violenti. Tu nu combati nimic, la gura ta e doar PSD-ul si Nastase. De fiecare data cand base sau pedeleul au vreo buba, visine spui "sa nu uitam ce facea nastase acum 8 ani!!" parca are vreo relevanta. Scara masurii e normalitatea prezentului, cine incearca sa o distorsioneze, are un motiv, parerea mea, hic. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(maho @ 14 Jul 2014, 16:43) Discutabil; cand s-a vandut bcr-ul pe maxime a fost bine, nu ? Nu poti sa vinzi mereu pe maxime, la vremea cand s-a vandut petromul barilul era muuult mai ieftin, nu stia nici dracu' ca o sa sara dupa aia atat. BCR-ul s-a vandut pe vreo 4 miliarde de euro in conditiile in care avea active de vreo 6 miliarde de euro. Nu mai vorbim de cota de piata. Raman la parerea ca s-a vandut repede, ieftin si prost. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Pe etape:
1. Vivisor Poanta declara saptamana trecuta ca va merge la consultarile cu Base, pe tema reducerii CAS, ca el respecta institutiile statului 2. Luni (ieri) Vivisor Poanta se duce la "consultari". Si, ca sa nu se duca cu mana goala o ia si pe Fa Doino, varianta Harvard, cu el 3. Cand intra la la consultari este deja decis ca nu vor fi consultari, ca el n-are de dat explicatii presedintelui, ca doar el e Poanta Plagiatorus Maximus. Si, in plus, habar n-are despre ce-i vorba. 4. Base ii cere explicatii contabil-economice lui Fa Doino, varianta Harvard. Asta raspunde in stilul Harvard hard ca ea sustine din tot sufletetul ei masura 5. Intre timp, Poanta are o legatura directa si nemijlocita de PF Daniel cu al de sus, care-i trasnmite textul comunicatului de presa de la incheierea discutiilor: in esenta, Eu, Poanta Plagiatorus Maximus m-am certat la cutite cu Base, iar Base, Badaranus a bagat-o si-a scos-o de peste tot pe preoteasa finatelor, evident, ca un badaran ce este el. In plus si mai ales, io m-am dus acolo ca un PM competent ce este eu, iar Base a pus problema strict politic! 6. Poanta iese de la intalnire, declara ce are de declarat ("Nu a fost niciun fel de discutie serioasa, pentru ca presedintele avea un calendar strict politic. Eu sunt obisnuit, doamna Petrescu probabil ca a avut o experienta neplacuta", a spus Ponta. Intrebat care a fost tonul discutiei, seful Guvernului a raspuns: "Un ton destul de badaranesc la adresa doamnei Petrescu. Poate aflati de la presedinte ca studiile de la Harvard sunt nimic pe langa studiile domniei sale") 7. Base il face mincinos pe Ponta, Ponta il face mincinos pe Base. 8. Base face publice inregistrarile integrale ale discutiilor. Dovada-i clara: Poanta a mintit iar; probabil ca daca n-ar fi facut-o, n-ar fi supravietuit zilei de ieri, minciuna fiind pentru el drogul supravietuirii. 9. Vazandu-se desconspirat, Ponta conchide: Ponta: Prin difuzarea discuțiilor de la Cotroceni se vrea distragerea atenției de la scandalul Bercea-Băsescu. Fix asta fusese subiectul discutiilor de la Cotroceni! ![]() PS Relatia si reactia alegatorilor anti-Base si pro-PSD fata de Ponta seamana excelent cu relatia lui Base cu EBA: o fi el prost, mincinos si ticalos, da-i sange din sangele meu si neuron din neuronul meu!Ponta_si_Ioana_Petrescu.jpg ( Size: 16.37k ) Number of downloads: 282 This post has been edited by dacis: 15 Jul 2014, 10:43 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Dacis, incearca cu un ceai de tei, seara la culcare.
Merge si extraveralul, e din plante. La greu se recomanda rudotelul. Iar xanax-ul e finis coronat opus. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@Dacis: Damn, ieri am fost de acord cu popeye, azi sunt de acord cu tine!
![]() Alt porumbel scos de tonta: http://economie.hotnews.ro/stiri-pensii_pr...investeasca.htm "Ponta anunta ca a decis sa nu nationalizeze fondurile private de pensii, ci sa le lase sa investeasca" Like, WTF??? Cand s-a pus problema sa nationalizeze fondurile de pensii, de a "decis" sa n-o faca?? ![]() This post has been edited by Garett: 15 Jul 2014, 11:07 |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 15 Jul 2014, 11:53) Cat nu-s racit, nu am febra si nu iau antibiotice, prefer un pahar de vin rosu, sec. Altfel, da, cand sunt suferind, mai apelez si la ceaiul de tei. Spre fericirea pretenului din crama caruia ma aprovizionez, ma imbolnavesc rar! De restul n-am auzit! ![]() 15 Jul 2014, 12:08: QUOTE(Garett @ 15 Jul 2014, 12:05) Du-te la un medic. Dupa galul nostru, esti in pericol sa te imbolnavesti. Grav! This post has been edited by dacis: 15 Jul 2014, 11:08 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
Nah, e doar temporara si punctuala situatia!
Sau, ma rog, daca mai scoate mickey maimuta la spectacol, you never know... Eu zic sa trimitem un mail la Harvard sa-i avertizam ca-i face naibii de ras madama! |
--------------------
No
Reno
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
asta-i acuma, trebuia sa ii faca lu baxe, personaj ce frizeaza un analfabetism cronic, un crash-course de macroeconomie on the spot
![]() N-au fost pe faza, eu il intrebam pe baxe mai intai daca stie sa integreze e la x, ca sa nu-i fac demonstratia degeaba si sa nu priceapa nimic. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 15 Jul 2014, 10:53) Ah, am uitat sa-ti spun, ceaiul de tei inmoaie o anumita parte a corpului. Sper sa nu ai reclamatii ulterioare. Vinul rosu e foarte bun pentru femei daca il beau barbatii. ![]() Ontopic Basescu...prin 2008-2009 balbaia ca nu avem nevoie de acord cu FMI. Dupa vreo 2-3 luni...aveam nevoie ! Priceput rau intr-ale economiei baiatul asta, deh...nu-i usor sa vinzi blugi prin port si pe la consignatii. Nici Ponta nu e vreo lumina, dar macar sa-l critice Florin Georgescu sau Daniel Daianu, restul e propaganda... This post has been edited by vercingetorix: 15 Jul 2014, 11:38 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 15 Jul 2014, 12:21) asta-i acuma, trebuia sa ii faca lu baxe, personaj ce frizeaza un analfabetism cronic, un crash-course de macroeconomie on the spot ![]() N-au fost pe faza, eu il intrebam pe baxe mai intai daca stie sa integreze e la x, ca sa nu-i fac demonstratia degeaba si sa nu priceapa nimic. Nah, cucoana a fost muci, punct! O fi popeye cum e, si nu cred ca ma crede careva un fan, dar a pus o intrebare esentiala: "Ati facut un studiu de impact?" La care aia s-a pierdut complet si a inceput s-o dea in SF-uri! |
--------------------
No
Reno
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu stiu daca sa caut sau nu in dex cuvintul "ministra".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Manuel @ 15 Jul 2014, 13:09) QUOTE Gândirea economică a dlui Băsescu este perfect compatibilă cu a dlui Ponta: alegerile să treacă. Băsescu și Ponta sunt doi golănași politici. Lor nu le este greu să-și ia vorbele înapoi, au făcut-o de sute de ori. Amândoi au vândut minciuna drept adevăr ani de zile. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Acum tradu-i si lu' badia, el nu vede pădurea din cauza copacilor.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vad tot si fara ochelari. Dar intre Ponta si Base, tot n-as sta pe ginduri. In urma unui calcul aproape matematic, Base iese in avantaj. Voi, feseneii, sinteti poeti, conteaza ca omul politic sa riza frumos.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manuel |
![]()
|
Mda, păcat ca nu mai candidează.
![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
corbex |
![]()
|
Faceti-i o scrisoare deschisa si rugati-l. Macar prim ministru sa se faca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manuel |
![]()
|
Neah, l-as pune sef la senat si m-as ruga sa i se intample ceva rau lui Ponta.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
corbex |
![]()
|
Sint constient ca Base e un bou betiv. La fel de fara caracter ca orice politician. Cu toate ca pare imposibil, Ponta e mult sub el, la orice capitol. Si nici macar o data n-a vazut guvernarea ca avind alt scop decit sa le-o tragi adversarilor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manuel |
![]()
|
Ponta e încă tânăr dar are perspective. Eu zic să nu-l subestimezi.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
corbex |
![]()
|
N-are viitor. va va lasa orfani curind. E prea prost si pentru ai lui.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.241 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 15 Jul 2014, 08:52) BCR-ul s-a vandut pe vreo 4 miliarde de euro in conditiile in care avea active de vreo 6 miliarde de euro. Nu mai vorbim de cota de piata. Raman la parerea ca s-a vandut repede, ieftin si prost. Eu stiu c-a fost cam invers, (6/4), in orice caz s-a vandut pe maxime, la vremea aia pretul a fost (dupa anuntare) o surpriza placuta, toata bursa a fost trasa in sus de tranzactia asta; dupa aia a venit criza (cazul Lehman Br.), si si-au tras austriecii pumni in cwaie c-au luat-o. Si eu raman la parerea mea, ca a fost bine ca s-a vandut (in general; modul in care s-a vandut e discutabil). 15 Jul 2014, 17:21: QUOTE(corbex @ 15 Jul 2014, 13:29) In urma unui calcul aproape matematic, Base iese in avantaj. La intalnirea de ieri, clar ca da, dar degeaba, nu intereseaza pe nimeni, nu se mai razgandeste nimeni. This post has been edited by maho: 15 Jul 2014, 16:21 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
pai daca imi aduc bine aminte, au facut practic cadou un pachet minoritar catre BERD si WB, dupa care actiunea de privatizare s-a facut in tandem.
BERD si WB au garantat practic procesul. si eu zic ca momentul si pretul au fost foarte potrivite, naiba stie ce erau tentati baietii de la putere cu ea, mai ales cu criza. In Grecia avem exemple de banci care mai-mai au dat cu fundul de pamant pentru ca au fost 'convinse' sa cumpere datorie suverana. |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(corbex @ 15 Jul 2014, 12:37) Sint constient ca Base e un bou betiv. La fel de fara caracter ca orice politician. Cu toate ca pare imposibil, Ponta e mult sub el, la orice capitol. Si nici macar o data n-a vazut guvernarea ca avind alt scop decit sa le-o tragi adversarilor. Aciule nu ti-ai luat bilobilu`. Din perala matale rezulta ca pontelu e mai putin bou mai putin betiv mai puti lipsit de carcter decat idolul tau tepar. Si la scopul guvernarii vv e mult sub traianel premiantu ca inca nu a bagat pe numeni la bulau. Ai mai scapat o perluta, fesenei sunt toti si aia ai lui matale mai putin aia ai mei. ![]() Mere programu de voyeur la drum? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:37 |