pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da, isi facusera calculul ca-i aburesc cu "stim noi ca o sa fie bine".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
stati ca nu mai inteleg, va plangeati de accize crescute, acum va plangeti ca Ponta vrea sa reduca CAS-ul si va e frica de deficit bugetar
![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Le e frică_că le mărește impozitu' la căși și la solențe.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu vreau sa reduca CAS-ul. Nu cit timp face misto de banii publici si habar n-are in ce se baga.
E ca si cum ti-ai propune tu sa reduci o roata de la masina. Acciza o platesc personal, CAS-ul aduce bani patronului. Care are destui. Nu-i asa ca nu se pupa? This post has been edited by corbex: 17 Jul 2014, 13:11 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
acu' depinde ce patron ai
![]() |
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
Ghici care parte o reduce Ponta!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Amănunte...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.353 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
QUOTE(neumann @ 17 Jul 2014, 13:20) acu' depinde ce patron ai ![]() Ce imi plac oamenii astia care se leaga de orice ca sa iti ambaleze frumos un rahat turcesc. Ma nene, masura nu are sustenabilitate, nu conteaza ca poate face bine, atat timp cat sigur va face rau. Deja a pus o acciza pe carburant (el care se batea cu pumnul in piept ca reduce pretul la carburanti), pe care zicea ca o foloseste pentru drumuri, iar acum o baga pentru pensii.=> de unde acopera golul in fondul de pensii generat de reducerea CAS la angajator ? Cand o sa incetati in a mai promova pe unu' sau altu' care face imbecilitati (cand tonta, cand base) ? Eu sunt total de acord cu reducerea taxelor, atat timp cat aceasta reducere nu imi genereaza alte taxe compensatorii !!! This post has been edited by cristic1982: 17 Jul 2014, 14:00 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
neumann |
![]()
|
e vorba de unii care se plangeau la cresterea accizei, dar se plang si acum la scaderea taxei CAS. Foarte bine ca tu mori de grija bugetului, te-am notat, o sa iti aduc aminte pe viitor daca o sa te plangi de fiscalitate!
This post has been edited by neumann: 17 Jul 2014, 14:08 |
--------------------
...
..
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.353 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
QUOTE(neumann @ 17 Jul 2014, 14:07) e vorba de unii care se plangeau la cresterea accizei, dar se plang si acum la scaderea taxei CAS. Foarte bine ca tu mori de grija bugetului, te-am notat, o sa iti aduc aminte pe viitor daca o sa te plangi de fiscalitate! Am speranta ca doar te faci ca nu intelegi ce am scris. Eu am scris ca sunt de acord cu scaderea de taxe atat timp cat nu creeaza altele pentru a le suplini!!! De asta mor de grija bugetului... Vezi sa nu incepi acum cu albirea toparlanului de ponta conform directiei de partid. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 17 Jul 2014, 14:59) el care se batea cu pumnul in piept ca reduce pretul la carburanti Asta n-o mai cred, e prea gogonata; un link, ceva (fie si din liomond) ? |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cristic1982 |
![]()
|
Cand era in opozitie, ce trambita la antene? Sau ai uitat cand spunea ca Boc nu face nimic sa reduca profiturile nesimtite ale comerciantilor de carburanti sau a taxelor?
Uite si un link: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Pol...carburanti.html E greu sa accepti ca ai gresit, nu? This post has been edited by cristic1982: 17 Jul 2014, 14:37 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
DragosP |
![]()
|
Păi a zis să scadă guvernul ăla prețurile, nu că le va micșora guvernul lui.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Si o liniste se lasa apasatoare...
Asta pana se uita si incep iar aburelile. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu-i chiar acelasi lucru cu "se batea cu pumnul in piept ca reduce pretul", pt. ca n-avea (si n-are) el sau orice p.m. (sau presedinte) cum sa reduca pretul la orice.
E tipic pt. opozitie sa dea din clanta (valabil si atunci, si acum - si astia cer multe, dar nu-i baga cineva in seama). Tu chiar crezi tot ce se zice /cere pe la tv.? |
--------------------
Dacia
1310
|
cristic1982 |
![]()
|
QUOTE(maho @ 17 Jul 2014, 15:00) Nu-i chiar acelasi lucru cu "se batea cu pumnul in piept ca reduce pretul", pt. ca n-avea (si n-are) el sau orice p.m. (sau presedinte) cum sa reduca pretul la orice. E tipic pt. opozitie sa dea din clanta (valabil si atunci, si acum - si astia cer multe, dar nu-i baga cineva in seama). Tu chiar crezi tot ce se zice /cere pe la tv.? ![]() Cu cat te platesc sa joci rolul asta? Ca nu cred ca esti atat de naiv sa o faci moca. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
cristic1982 |
![]()
|
Pai e acelasi lucru pentru ca omul asta a fost votat pentru ceea ce a spus (in mare parte la antene). Iar unul din lucrurile spuse a fost ca reduce pretul carburantilor.
Bineinteles e greu sa admiti ca ai gresit cand l-ai votat, dar macar opreste-te din a incerca sa il "cureti", totusi nu toti sunt atat de naivi incat sa creada imbecilitatile debitate la antene si alte "tembeliziuni" de purtatorii de opinie PSD/PC. This post has been edited by cristic1982: 17 Jul 2014, 15:32 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(cristic1982 @ 17 Jul 2014, 16:31) Pai e acelasi lucru pentru ca omul asta a fost votat pentru ceea ce a spus (in mare parte la antene). Iar unul din lucrurile spuse a fost ca reduce pretul carburantilor. Bineinteles e greu sa admiti ca ai gresit cand l-ai votat, dar macar opreste-te din a incerca sa il "cureti", Eu n-am de ce (si nici "caderea") sa "curat" un bou, dar vad ca tie ti-e greu sa recunosti ca gresesti insistand. Lumea (inca n-ai inteles ?) nu i-a votat p-astia de buni ce erau, ci a votat contra celor pe care incerci tu sa-i "cureti", prin uitare. Din antene, daca te uiti in urma pe forum, "voi" sunteti cei mai activi in a comenta. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 17 Jul 2014, 16:31) Pai e acelasi lucru pentru ca omul asta a fost votat pentru ceea ce a spus (in mare parte la antene). Iar unul din lucrurile spuse a fost ca reduce pretul carburantilor. Bineinteles e greu sa admiti ca ai gresit cand l-ai votat, dar macar opreste-te din a incerca sa il "cureti", totusi nu toti sunt atat de naivi incat sa creada imbecilitatile debitate la antene si alte "tembeliziuni" de purtatorii de opinie PSD/PC. Singurul lucru pe care l-a spus a fost NUE Base!! A fost suficient. |
--------------------
|
cristic1982 |
![]()
|
QUOTE(maho @ 17 Jul 2014, 15:38) Eu n-am de ce (si nici "caderea") sa "curat" un bou, dar vad ca tie ti-e greu sa recunosti ca gresesti insistand. Lumea (inca n-ai inteles ?) nu i-a votat p-astia de buni ce erau, ci a votat contra celor pe care incerci tu sa-i "cureti", prin uitare. Din antene, daca te uiti in urma pe forum, "voi" sunteti cei mai activi in a comenta. ![]() E adevarat ca o parte a votantilor au fost din cei satui de basescu, dar marea parte sunt votantii clasici PSD si PNL. S-a vazut si la europarlamentare. Despre basescu si boc, pot sa spun ca au fost prea slabi si n-au lovit acolo unde trebuia (banii dinspre investitii si administratie locala, care se stie ca sunt in general bani de partid), sau sa reduca nr. de bugetari din administratie (cine trece pe la finante sau primarie stie despre ce vorbesc) sau sa elimine pensiile si drepturile speciale (care au fost date de Iorgovan/Iliescu...). In plus, nu imi aduc aminte sa fi incercat vreodata sa il albesc pe basescu si pe boc, deci nu inteleg de ce aplici metoda "daca nu esti cu PSD-ul inseamna ca esti cu basescu". Imi poti da un link care sa faca dovada afirmatiei ? QUOTE(ady77 @ 17 Jul 2014, 15:46) Sustin acest MWE Base atat timp cat e asociat cu MWE toata clasa politica actuala. This post has been edited by cristic1982: 17 Jul 2014, 16:00 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(cristic1982 @ 17 Jul 2014, 16:59) nu inteleg de ce aplici metoda "daca nu esti cu PSD-ul inseamna ca esti cu basescu". Imi poti da un link care sa faca dovada afirmatiei ? Dar tu imi poti da un link unde am afirmat eu ca psd-ul e bun, sau "daca nu esti cu PSD-ul inseamna ca esti cu basescu"? Ia vezi, intelegi ce zice asta ? |
--------------------
Dacia
1310
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 17 Jul 2014, 16:59) ...deci nu inteleg de ce aplici metoda "daca nu esti cu PSD-ul inseamna ca esti cu basescu". Imi poti da un link care sa faca dovada afirmatiei ? conform principiului reciprocitatii, mai exact: nu esti cu base, esti platit ![]() QUOTE(cristic1982 @ 17 Jul 2014, 16:12) QUOTE(cristic1982 @ 17 Jul 2014, 16:59) mwe toata clasa politica actuala, poftim... da'ca sa te'ncerc, ia zi dupa mine: Traiasca Regele! ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Inteleg ce zice acolo (deaceea am afirmat mai sus "MWE toata clasa politica"), dar cred ca e incomplet articolul.
Pentru ca si Isarescu, desi este tinut ca un Duh Sfant care vegheaza asupra tuturor, nu e deloc strain de coruptie si cercul vicios in care ne aflam. Oricum, atat timp cat justitia nu da pedepse grele (mai mari de 15 ani) infractiunilor de coruptie si economice, nu o sa ajungem niciodata sa descurajam acesti "politicieni". In plus, pe cand o sa ia politicienii pentru deciziile politice facute care afecteaza economia sau siguranta nationala? Parca pe ceausescu l-au impuscat si pentru subminarea economiei nationale => ce ar trebui sa facem cu acesti hoti care se perinda din '90 pana incoace (in frunte cu imputitul ala de Iliescu)? |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 17 Jul 2014, 17:17) conform principiului reciprocitatii, mai exact: nu esti cu base, esti platit ![]() mwe toata clasa politica actuala, poftim... da'ca sa te'ncerc, ia zi dupa mine: Traiasca Regele! ![]() taci bre din gura, ca azi fiica sa tocmai a recunoscut ca e vinovata de niste mici infractiuni pe la unchiu sam.....incepe si tu de maine ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
maho |
![]()
|
E vina parintilor pt. tampeniile pe care le fac odraslele, la maturitate ?
|
--------------------
Dacia
1310
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
problema e ca de obicei, odraslele alea succed parintilor la tron.....
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
maho |
![]()
|
Asta n-are: nici sanse, nici tron (decat d-ala, in fundu' curtii, eventual).
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 21:28 |