pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
Han Solo |
![]()
|
||
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
||
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Io-te ca a facut publice Carpiceanu argumentele sale pro-suspendare. Textul sau contine argumente juridice din categoria barfe, zvonuri, susanele. Cel putin al treilea capat de acuzare e demn de monumentul prostiei omenesti, varianta a patra nevasta te nauceste, dar a cncea te tampeste de tot: "președintele României, Traian Băsescu, a promovat raporturi instituționale în forme necivilizate cu participanții la viața publică."
O singura curiozitate am si eu: care-i articolul din Constitutie incalcat aici?! ![]() ![]() PS Cum pisicii ma-sii poate un om care parea normal, ba chiar ca avand oarece distinctie, de boier de moda veche, sa se coboare si sa se degradeze in halul asta??? ![]() ![]() This post has been edited by dacis: 8 Sep 2014, 13:07 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tu tot insiști cu laba asta tristă de Tăriceanu?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Io insist?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Insista ca sa faca jocul lu' tata-socru.
ACL o considera o copilarie, ungurii - o pierdere de timp. Se poate închide ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vrea si Tariceanu titlul de "fost presedinte", cu pensia, locuinta si SPP-ul aferente. Cherchez l'argent!
This post has been edited by corbex: 8 Sep 2014, 13:36 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Tataie, nu pentru asta se prostituează individul. Se pare că s-au înțeles: Victor președinte, Călin prim-ministru.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-as crede. Are pesedeul oameni de prim ministru. A, ca-l minte ca pe o curva ieftina da, e normal pentri cineva ca ponta si meritat pentru cineva ca Tariceanu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Foarte posibil. Eu doar îti ziceam ce i-au promis.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Oare la inima zburdalinca de la pupitrul Cotrocenilor se poate raspunde cu un shpanchiule de la pupitrul senatului?
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Lejer!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Basescu a fost aseara laBeunu tv. Nu mi-a placut cum tusea. Nici cum arata. Ma tem sa nu moara inaintea lui ponta. N-ar fi in regula.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Bulangiul n-a vrut sa nominalizele prezidentiabilii ofiteri sub acoperire
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Ramineam fara candidati. Eu tot ma mir cum de n-au dat de dosarul lui, al lui Base, de secu. Cred ca numai la DIE/SIE se poate pastra atita discretie.
This post has been edited by corbex: 10 Sep 2014, 12:42 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 10 Sep 2014, 12:44) „La cine nu s-ar referi: la Elena Udrea, îndraznesc să spun că nu despre ea e vorba. Nu se va referi la ținte gen Călin Popescu Tăriceanu, e o miză prea mică pentru Traian Băsescu. Pe cale logică ramân două persoane care ar putea fi ținte: Victor Ponta și Klaus Iohannis”, a arătat Cristian Tudor Popescu. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Macovei si Iohanis, parca pe ministri si parlamentari i-o mai verificat odata si zicea ca nici unu nu-i ofiter sub acoperire
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
corbex |
![]()
|
De unde-ai scos-o pe Macovei? I se rupe lui Base de ea. Iohannis & Ponta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ca sa dea la numar ... si daca-i adevarat ce-o zis anu trecut sau amu doi ani ... ponta nu se incadreaza
Plus ca pe ponta nu o sa-l atace tare in primu tur, nu are nimic de castigat, ce are despre el tine pentru turu doi. http://www.mediafax.ro/politic/maior-nu-ex...ntrola-10589894 This post has been edited by Serje: 10 Sep 2014, 14:12 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
corbex |
![]()
|
Daca pot exista contracte secrete, cu atit mai mult pot exista legi secrete. Ce ar mai fi SIE daca ar spune tuturor care-i sint ofiterii acoperiti? Pai serviciul asta numai ofiteri acoperiti are. Si daca sint acoperiti, se cheama ca nu pot fi descoperiti, nu? Vorba lui Maior, e logica aristotelica aici.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 10 Sep 2014, 14:41) ![]() ![]() ![]() Ce spui tu straine??? 10 Sep 2014, 15:47: QUOTE(Markos @ 10 Sep 2014, 15:40) Din cate stiu eu, nu prea. Doar daca au depasit limitele "mandatului" dat de servicii. Aici are si base o justificare: nu cred ca a primit vreunul ordin sa incerce sa ajunga atat de sus in politica incat sa candideze la presedintie!... This post has been edited by dacis: 10 Sep 2014, 14:47 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 10 Sep 2014, 15:44) Pai a pus link cu stirea. Minte Base? 2013: QUOTE "Înainte de validarea parlamentarilor, înainte de prezentarea Guvernului, imediat ce am aflat lista Guvernului, au fost chemați șefii ambilor servicii care țin direct de CSAT – SIE și SRI – și întrebați și puși să verifice imediat dacă există vreo incompatibilitate, asta însemnând ofițeri acoperiți printre miniștri sau parlamentari. Răspunsul ambelor servicii a fost Nu. Deci nu există incompatibilități, așa poate să-și spună ei ce și-or spune. Eu am făcut această verificare, fiindcă aș fi avertizat și Camera și Senatul și Guvernul, pe premier, dacă ar fi existat astfel de incompatibilități", a afirmat Băsescu. 2014: QUOTE "Inca mai cred ca candidatii au timp sa-si completeze CV-urile daca au fost cumva ofiteri acoperiti sau nu", a spus Traian Basescu, precizand ca, daca acest lucru nu se va intampla, o va face el: "Da, pentru ca am obligatia sa o fac. Cand discutam despre functia de presedinte al Romaniei, nu poti sa nu informezi". Deci? This post has been edited by Markos: 10 Sep 2014, 15:08 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
dacis, e clar ca tu ai o problema de perceptie. chiar nu inteleg de unde inversunarea, vedem 'servicii' peste tot.
eu unul am inteles ca rolul serviciilor este muuuult supraevaluat in dezbaterea publica. sa fim seriosi... era posibil pe vremea lui Ceausescu sa fii reprezentant comercial in occident fara sa fii agent al Securitatii, vii tu acum si spui ca exista agenti printre parlamentari sau ziaristi. traim o adevarata obsesie aici, zau. chiar nu inteleg de unde vine. revino-ti te rog. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 10 Sep 2014, 15:54) dacis, e clar ca tu ai o problema de perceptie. chiar nu inteleg de unde inversunarea, vedem 'servicii' peste tot. Mai intai ca-s al naibii de relaxat... Chiar deloc inversunat. Apoi, si dac-as fi inversunat, io am o teorie personala: un stat corupt si slab (cum cam este al nostru...) poate fi tinut viu, activ si in oarecare stabilitate numai cu institutii de forta puternice si influente. iar serviciile sunt parte a structurilor de forta. Deci, chiar dac-ar fi sa fiu inversunat, as fi inversunat pro-servicii. Dar nu-s! Ca am avut ocazia sa ma misc si pe acasa pe la ei, acum ceva ani buni si am vazut ca, daca inainte de 89 isi recrutau cadrele din elita absolventilor de facultate, iar pana spre 2000 inca aveau ei insisi studenti foarte buni, pe care ii angajau, in vremurile de azi absolventii lor (in continuare foarte buni, dealtfel!) ajung la mama naibii, iar posturile bune (si de unde ar mai putea influenta ceva in tara) au inceput sa li se dea la tot soiul de parasutati natangi, absolventi de Spirache, de Titulescu, Romano-Americana si alte ragalii de-astea...Ca, dupa modelullui Blaga cu recrutarea din afara sistemului, au inceput sa faca angajari la greu si in servicii. Cel putin de asta se plangeau acum 6-7-8 ani unii granguri de pe acolo. Iar unuia si tampit si nescolit, dar fiul lui... ori fiica lui..., nu prea poti sa-i freci ridichea! This post has been edited by dacis: 10 Sep 2014, 15:11 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Ok, dar cum ramane cu verificarea ofiterilor sub acoperire de catre presedinte? (citatele le gasesti mai sus)
This post has been edited by Markos: 10 Sep 2014, 15:20 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 10 Sep 2014, 16:19) Ok, dar cum ramane cu verificarea ofiterilor sub acoperire de catre presedinte? (citatele le gasesti mai sus) Tu zici ca Basea zis asa: ca sefii serviciilor și au fost "puși să verifice imediat dacă există vreo incompatibilitate, asta însemnând ofițeri acoperiți printre miniștri sau parlamentari. Răspunsul ambelor servicii a fost Nu. Deci nu există incompatibilități, așa poate să-și spună ei ce și-or spune. Eu am făcut această verificare, fiindcă aș fi avertizat și Camera și Senatul și Guvernul, pe premier, dacă ar fi existat astfel de incompatibilități". Ce nu mi-e clar este altceva: de unde rezulta aceste incompatibilitati? Ca io nu stiu ca oamenii serviciilor sa aiba astfel de interdictii. Evident, e adevarat si ca io stiu destul de putine chestii pe acest teritoriu si, deci, asta nu inseamna ca incompatibilitatile nu exista. Dar as vrea sa vad si io textul de lege care le interzice "acoperitilor" sa fie parlamentari, ministri ori chiar presedinti! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Nu conteaza. Nu face parte din ecuatie=nu prezinta interes. Chiar Hitler a recunoscut ca n-a venit inca vremea presedintelui-femeie. Plus ca are destule tinichele. Deci poa' sa fie si din NSA. Nu strica lumea munitia si timpul pe ea. In afara de mine n-o voteaza nimeni.
@Markos: presedintele poa' sa verifice pe oricine, da' nu poa' sa-l dea-n git. This post has been edited by corbex: 10 Sep 2014, 18:07 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Serje |
![]()
|
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
dacis |
![]()
|
Care sef?! Si, apropos, de cand a devenit pentru voi Base o sursa garantata de informatii certe?
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 23:26 |