DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

1657 Pages « < 1651 1652 1653 1654 1655 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?

Garett
post 22 Sep 2014, 06:52
Post #49561

Membru autentic

Group: Members
From: Galati

QUOTE(ady77 @ 21 Sep 2014, 23:14)
E abureala , voi puneti botul la orice?
*

Abureala sau nu, confirmă ceea ce era "secretul lui Polichinelle", implicarea "organelor" in presă.
Btw, iti mai aduce aminte cine a moderat dezbaterile prezidentiale din 2009...?

<span class='edit'>22 Sep 2014, 07:59:</span>
QUOTE(radian @ 22 Sep 2014, 07:52)
Cate procente mai avem din Transilvania?  Cate steaguri unguresti ti-au tulburat somnul azi noapte?
*

Niciunul, ca am ajuns acasă!
Da' îti sugerez o vizită la Rimetea de exemplu, chiar dragut, zici ca esti in Ungaria, steagurile, numerele de la masini, aproape ca imi venea sa vad in borseta daca am pașaportul la mine!
Poti spune ce vrei, poti sa ma cataloghezi drept exagerat daca vrei, îmi e perfect indiferent, dar nu consider ca este normal ca pe teritoriul României să fie arborat steagul Ungariei, in afară de ambasada si consulatele respectivei tari, evident!
As simple as that!

This post has been edited by Garett: 22 Sep 2014, 07:00

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
radian
post 22 Sep 2014, 07:07
Post #49562

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

In legatura cu Turcescu, stie cineva ce inseamna "specializarea 213"? Vad ca asa-i scrie pe livret.

Robert Turcescu ofiter sub acoperire imi suna ca un banc simpatic de dinainte de '89:

I: E adevarat ca Ceausescu a fost ilegallist?
R: Partial adevarat. De fapt semi-ilegalist. El se ascundea dar nu-l cauta nimeni ...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
corbex
post 22 Sep 2014, 08:15
Post #49563

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Ce hot esti tu! Ala care-ti spune e si el ofiter acoperit, altfel de un' sa stie?
In alta ordine de idei, intreb si eu, care-i treaba cu gradele la spionajul militar? Ca Turcescu, la 39 de ani, e locotenent colonel, in timp ce Vercingetorix, la 69 de ani, e tot plotoner adjutant. Unul presteaza la o televiziune de virf, altul pe un forum de masini ieftine (dar fiabile).

Astia-s ofiteri o lula. O gasca de fomisti care s-au trecut pe statele DIA sa mai ia si ei un ban cinstit. Si primarul Ontanu e pe acolo.

ai putea, totusi, sa-l intrebi pe Marcos, pe PM. Eu nu l-am vazut niciodata descoperit, deci e acoperit.

This post has been edited by corbex: 22 Sep 2014, 08:27

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Han Solo
post 22 Sep 2014, 08:44
Post #49564

Potiphar Breen

From: Arstotzka

SRI nu e la MAPN. cel putin asta inteleg eu din legea lor (e adevarat, ce mi-a dat gogu' e din 92, dar nu cred ca s-a schimbat treaba asta) http://lege5.ro/en/Gratuit/gy2dinrv/legea-...n-de-informatii

Serviciul Român de Informații este organul de stat specializat în domeniul informațiilor privitoare la siguranța națională a României, parte componentă a sistemului național de apărare, activitatea sa fiind organizată și coordonată de Consiliul Suprem de Apărare a Țării.

Activitatea Serviciului Român de Informații este controlată de Parlament. Anual sau cînd Parlamentul hotărăște, directorul Serviciului Român de Informații prezintă acestuia rapoarte referitoare la îndeplinirea atribuțiilor ce revin Serviciului Român de Informații, potrivit legii.

VAAAI cum pute pana la cer chestia asta... de abia astept sa vad cine se joaca iara cu lopatica in borcanelul cu c@cat, si mai ales de ce...

oricum, ce salarii de tuata jena pe shpionii din romanica... 04.gif nu e de mirare ca o iau pe ulei tongue.gif

--------------------
White Star Titanic 1912 - un an bun sa fii iceberg - 131428
Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!

N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :)

Rage against the dying of the light.
+
radian
post 22 Sep 2014, 09:08
Post #49565

Garett eu nu dau pe spate de dragul universului ortodox si evit sa vizitez locurile de pelerinaj ale ortodocsilor. Tu, care ai o antipatie declarata fata de secuime te duci regulat in zona. Care-i rostul acestor pelerinaje ale tale? Sa-ti incarci bateriile si sa te convigi cu ochii tai de iminenta pericolului? Care-i scorul? Cati vanzatori de la magazinele satesti ti-au luat banii si cati ti-au zis ostentativ nem tudom romanul?

Anul trecut am fost totusi la o manastire. Am avut o obligatie si am dus pe cineva pana la Prislop (unde-i toata nebunia cu Arsenie Boca). La intrare, tigania inevitabila, mici, suveniruri, Arsenie Boca pe magneti si tot felul de alte chestii de atarnat la gat sau pe pereti. Langa toate aste trona impunator o taraba de kurtos kolacs. biggrin.gif Ce sa insemne oare asta? Iredentia maghiara ataca subversiv romanismul subminand pilonii de baza, aka citadelele ortodocsismului?

--------------------
+
corbex
post 22 Sep 2014, 09:25
Post #49566

E o metoda fina de a face prozelitism. ii dai omului o piine d'aia goala pe dinauntru si el se va simti dator sa treaca la evanghelistii protestanti luterani.

--------------------
+
DragosP
post 22 Sep 2014, 09:26
Post #49567

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Dacă tot folosești termenii, măcar scrie-i corect.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
corbex
post 22 Sep 2014, 09:27
Post #49568

Radian, nu? E o confuzie religioasa totala in mintea lui.

--------------------
+
Garett
post 22 Sep 2014, 09:47
Post #49569

Membru autentic

QUOTE(radian @ 22 Sep 2014, 10:08)
...
*

Întâmplător, n-am fost in "Secuime", ci in Cluj/Turda, respectiv Alba/Alba Iulia!
In rest, dacă cineva prefera pozitia strutului este problema lui...
Câtă vreme singura minoritate care tine mortis să sfideze restul populatiei este cea maghiara am dreptul sa ma consider sfidat si deranjat de această atitudine. N-am văzut steagul Rusiei la Slava Rusă sau Carcaliu, n-am vazut steagul Turciei la Medgidia, n-am văzut vreun steag sârbesc la Svinita sau Eselnita. Ăia de ce nu simt nevoia sa "scoată ochii" majoritarilor?

--------------------
No Reno Forever
+
Markos
post 22 Sep 2014, 10:02
Post #49570

fost programator

From: Scursurești Vale

Ungurii-s mai nenorociți din fire.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
dacis
post 22 Sep 2014, 10:31
Post #49571

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

QUOTE(Garett @ 21 Sep 2014, 22:01)
De aia nu-si face bahluianu' blog, sa nu-si scape si el din greseala livretul pe site... tongue.gif
*

Nu ma-nebuni, ca-l pui acilea! biggrin.gif

Macar la mine se vede c-a,m progresat regulamentar: soldat, fruntas, caporal, sergent (la liberare) si apoi sublocotenent. Si cu asta cariera mea militara s-a cam sfarsit. De buna voie si prin acordul partilor, ca m-au intrebat astia daca mai vreau sa ma cheme la concentrari sa mai urc in grad si io le-am raspuns sagalnic "Neeeeee!"...

QUOTE(Garett @ 22 Sep 2014, 07:52)
Abureala sau nu, confirmă ceea ce era "secretul lui Polichinelle", implicarea "organelor" in presă
*

Bre, io am facut la un moment dat, pe vremea cand abia-abia intraseram in NATO, niste chestii care tin de securitate, controlul crizelor si alte daraveli de-astea, cu informatie predominant hamericaneasca. Acolo, la ei, lucrurile sunt clare: pe langa chestiile dedicate (ofiteri cu norma-ntreaga la servicii), in plus, serviciile isi impun oameni / agenti de influenta in 1.) presa (standard si online); 2.) politica; 3.) afaceri (inclusiv prin infiintareade firme acoperite si drenarea de fonduri publice catre acestea); 4.) institutiile si autoritatile publice. Din cate stiu, dupa intrarea in NATO, serviciile noastre au cam luat exemplul celor din vest.

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
nyman
post 22 Sep 2014, 10:36
Post #49572

QUOTE(radian @ 22 Sep 2014, 08:07)
In legatura cu Turcescu, stie cineva ce inseamna "specializarea 213"? Vad ca asa-i scrie pe livret.

Robert Turcescu ofiter sub acoperire imi suna ca un banc simpatic de dinainte de '89:

I: E adevarat ca Ceausescu a fost ilegallist?
R: Partial adevarat. De fapt semi-ilegalist. El se ascundea dar nu-l cauta nimeni ...
*

E praf in ochi, cu ii pasa de Turcescu, si oricum zvonurile ca e lentcolnel erau mai vechi. Miza e alta: baetsii pregatesc una mare si foarte probabil fabricata, insa nu prea au cum sa-i dea legitimitate (cine da in gat ofiterii e bu de dus la zeghe). Si atunci vor scapa in presa niste documente, false dealtfel ca si documentele Turcescului.

--------------------
Tesla S 2013 - zerozerosapte
+
radian
post 22 Sep 2014, 10:37
Post #49573

QUOTE(DragosP @ 22 Sep 2014, 10:26)
Dacă tot folosești termenii, măcar scrie-i corect.
*

Lumineaza-ma sa nu persist in ignoranta.

--------------------
+
corbex
post 22 Sep 2014, 10:44
Post #49574

Vei fi primit in biserica si ignorant. Parca ailalti or fi altfel. Tu sa vrei sa intri. Cunostintele despre Doamne-Doamne ale tuturor sint pur folclorice, preluate din gura-n gura prin mijlocirea raspindacilor profesionisti.

This post has been edited by corbex: 22 Sep 2014, 10:52

--------------------
+
nyman
post 22 Sep 2014, 10:49
Post #49575

Livretul militar are o problema legata de fotografie, care - dupa cum au observat mai multi cititori - este decupata din fotografia de prezentare de pe blogul jurnalistului. In mod normal, fotografiile de pe documentele oficiale (fie documente de identitate, legitimatii de serviciu etc) sint realizate de institutiile respective sau sunt poze standard, "tip buletin", nu se apeleaza la fotografii personale.

radmasa.gif

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18157...er-acoperit.htm

This post has been edited by nyman: 22 Sep 2014, 10:49

--------------------
+
radian
post 22 Sep 2014, 11:16
Post #49576

Poate i s-a parut asa reusita poza de pe livret incat a folosit-o si cand si-a facut blogul...

--------------------
+
nyman
post 22 Sep 2014, 11:42
Post #49577

sau poate e doar perdeaua de fum, vor aparea in curand dovezi "mai solide" pentru a intari faptul ca oricine are livret militar a fost cu siguranta informator sub acoperire wink.gif

--------------------
+
Garett
post 22 Sep 2014, 11:57
Post #49578

Membru autentic

a scapat.gif
Am stiut eu de ce n-am facut armata!

--------------------
No Reno Forever
+
maho
post 22 Sep 2014, 12:38
Post #49579

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

QUOTE(corbex @ 22 Sep 2014, 09:15)
un forum de masini ieftine (dar fiabile).

Pardon ! Dacia mea nu-i ieftina. mandru.gif

QUOTE(dacis @ 22 Sep 2014, 11:31)
Bre, io am facut la un moment dat, pe vremea cand abia-abia intraseram in NATO, niste chestii care tin de securitate, controlul crizelor si alte daraveli de-astea, cu informatie predominant hamericaneasca. Acolo, la ei, lucrurile sunt clare: pe langa chestiile dedicate (ofiteri cu norma-ntreaga la servicii), in plus, serviciile isi impun oameni / agenti de influenta in 1.) presa (standard si online); 2.) politica; 3.) afaceri (inclusiv prin infiintareade firme acoperite si drenarea de fonduri publice catre acestea); 4.) institutiile si autoritatile publice.

radmasa.gif Uneori chiar esti simpatic.

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
klaus
post 22 Sep 2014, 12:41
Post #49580

步步

From: Bucuresti

Eu nu reusesc sa-mi dau seama daca e pe bune sau nu, daca e un teatru ieftin sau nu, pentru ca livretul militar nu dovedeste nimic (si problema cu poza mie mi se pare pertinenta) iar "statele", care arata mai mult a fluturas, iarasi nu dovedesc nimic.

Si daca ne uitam pe portalul justitiei, la asociatii si fundatii, gasim un document ( http://www.just.ro/Portals/0/WWWW/files/re...i05092014_2.pdf ) in care apare nenea Turcescu (chiar la pag. 1, pozitia 35062) si zice acolo "Turcescu Robert-Nicolae,cetățean român,născut la data de 03.05.1975 în municipiul Pitești,județul Argeș,fiul lui Barbu și Maria,domiciliat în mun. București,Sector 2,Șos. Mihai Bravu nr. 182,bl. 220,scara A,etaj 7,ap. 28,identificat cu CI seria RR nr. 281687 eliberată de Secția 8 Poliție la data de 11.02.2004,CNP 1750503035031, ".

Ce sa va zic, CNP-ul de acolo (1750503035031) e diferit de cel de pe "livretul militar" postat de Turcescu (1750503404261)... Insa ambele sunt CNP-uri valabile.
Ca opinie personala, CNP-ul de pe "livret" este unul fals, nu am mai vazut la codul de judet 404. 400, da (e un numar generic pentru bucuresti 400), dar 404 nu. 4XY inseamna inregistrat in Bucuresti, sectorul X, probabil maternitatea Y.

S-ar putea sa vedem totusi o emisiune cu nea Turcescu astazi...

This post has been edited by klaus: 22 Sep 2014, 13:03

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
corbex
post 22 Sep 2014, 13:11
Post #49581

Suspecta e chiar precipitarea asta a lui speriata la dari in git in direct. Explicatiile si motivele au fost patetice si de toata jena. Nici daca era Dragos moderator n-ar fi trebuit sa-l amestece de atitea ori pe Doamne-Doamne in problema. M-as mira ca Domnul sa n-aiba alta treaba decit sa garanteze pentru Turcescu. Sperietura parea autentica. Poate din cauza ei prestatia a fost atit de jalnica.
Actele par niste fake-uri.
Probabil ca in calitate de ofiter acoperit presteaza inca o data intr-o chestiune cu ricoseu.

This post has been edited by corbex: 22 Sep 2014, 13:11

--------------------
+
nyman
post 22 Sep 2014, 13:14
Post #49582

Sperietura parea autentica. Poate din cauza ei prestatia a fost atit de jalnica.

Vai de mine.. ofiter sub acoperire si l-a apucat plangaceala ca pe matrozu cand a rostit suav "Draga Stolo"? Eu nu cred ca Porcescu a dezertat, mai degraba isi continua rolul de tenor, se pare ca e aria lui.

--------------------
+
klaus
post 22 Sep 2014, 13:16
Post #49583

步步

Prestatia lu' Turcescu a fost cum a fost (lipsa de umezeala a buzelor = emotie puternica, aplecare peste masa = dorinta de a parea stapan pe sine, usor agresiv, tremur de pleaope inferioare de parca ar fi vrut sa planga etc), dar fabuloasa a fost prestatia lu' Pora. Dupa reactie mi s-a parut ca ea chiar e pe bune ofiter acoperit ( https://www.youtube.com/watch?v=-VfSctHC_Ts - minutul 16:59 si secundele urmatoare)...

This post has been edited by klaus: 22 Sep 2014, 13:19

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
dacis
post 22 Sep 2014, 13:20
Post #49584

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

QUOTE(corbex @ 22 Sep 2014, 14:11)
Probabil ca in calitate de ofiter acoperit presteaza inca o data intr-o chestiune cu ricoseu.
*

Si pe mine tot la un ricoseu ma duce gandul. Loviturile astea cu manta sunt dintre cele mai eficiente.

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
corbex
post 22 Sep 2014, 13:26
Post #49585

Urmatoarea emisiune se va numi "Intre noi, ofiterii".

--------------------
+
Markos
post 22 Sep 2014, 13:45
Post #49586

fost programator

From: Scursurești Vale

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
corbex
post 22 Sep 2014, 13:48
Post #49587

Scurt si la obiect. Militar. Nejurnalistic. Puscaria-l maninca!

--------------------
+
Ake
post 22 Sep 2014, 16:26
Post #49588

Morderator

și consideră că dezbaterile care pot aduce atingere imaginii Armatei României nu sunt benefice.

Benefice ?!? really? alt cuvant n-au gasit?

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
ady77
post 22 Sep 2014, 16:58
Post #49589

راحتزیل یو

From: near Bacau

Pai s-a retras Turcescu, el ar fi gasit un cuvant mai potrivit.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
vi_escu
post 22 Sep 2014, 18:27
Post #49590

Membru somnambul

From: republica procurorilor

Hai sa fim seriosi, ce sa "spioneze" armata intr-o televiziune amarata obedienta comandantului suprem. Iar meapeneul tace pentru ca nu are ce sa spuna, in armata se zbenguie in voie agentii celorlate servicii de informatii. Armata este cea mai penetrata institutie (procentual vorbind) dupa parlament si biserica.

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.

1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire).
2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1.
3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior)
4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba.

Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban.
----------------------------------------------
NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora.

In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro.

Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare.

--------------------
1657 Pages « < 1651 1652 1653 1654 1655 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st May 2025 - 23:15
Forum Renault