pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
Cocojambo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|||
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Oricum,in cazul unor noi alegeri cred ca Basescu va castiga dinnou,sper sa fie alegeri uninominale
![]() |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Cristi T @ 19 Apr 2007, 22:24) Ce se intampla la noi in tara e o mare rusine!Basascu e singurul care a inceput sa-i scuture pe comunistii astia care spera ca se vor mai intoarce la putere! IL SUSTIN PE BASESCU Fii capitanul nostru, viva la revolucion! ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
radus |
![]()
|
![]() -Membru cu atributii....- Group: Members Posts: 102 Joined: 16 August 05 From: Jidvei ![]() |
Dar de indemnurile lui moliceanu ce ziceti: "Oamenii au alte probleme, sa se gandeasca la ziua de maine, au impozite de platit (...) nu au timp de jocuri politice" M-a mir ca nu a "gresit" sa zica taxe in loc de impozite.... . S spune , asa cu perdea< ca noi, plebea, sa ne vedem de ale noastre si sa-i lasam pe ei sa zburde cum vor
Huuuuooooo, sa "sarim pe ei"...... |
--------------------
dacia
logan
Laureat,2005
- AB xx RMS
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Bine,accept sa fiu capitanul vostru ,dar cu doua conditii:sa-l sustineti pe Base si sa nu renuntati la Dacii niciodata,da' niciodata!S-auzit??
![]() |
--------------------
Dacia
2004
- B-24-FAQ
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
traiti...eu am megane...se pune?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
Aia care au iesit in piata universitatii sa-l sustina pe basescu erau in mare parte membri PD din Bucuresti+provincie. Cand au iesit pensionarii ca nu au bani de medicamente si mor de foame,i-a luat Basescu in seama?De ce nu a blocat Basescu circulatia si atunci,ca sa le asculte problemele.Pentru ca-l doare undevaPai ce-l doare pe el,fiica-sa care il sustinea azi in piata are ditamai viloiu,facut cu ce bani?!!Ca doar Base nu a furat... "Daca as fi pentru o zi presedinte v-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde" . |
--------------------
nu am
**
**
|
|
FireChief |
![]()
|
bine...
eu cred ca nu a iesit nimeni...cred ca ni s-a parut... This post has been edited by FireChief: 19 Apr 2007, 21:43 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
domnu a4, te-ai uitat cumva la televizor sau ai fost in piata?
pentru ca erau acolo foooooooarte, da foarte multi varstnici! i-ai controlat tu pe liste sa vezi ca erau membri pd? mai era unu pe la tv in seara asta, care zicea ca era piata plina de securisti! la mai mare! |
-------------------- fan VAG!
|
|
Cristi T |
![]()
|
Va luati de niste gainari:ca fica lu' Base e asa si asa,ca Base bea la Golden Blitz si dupa aia conduce afumat,ca se uita chioras,ca e urat si chel,etc...bla,bla,bla!
![]() ![]() Ma bucur ca i-l mai avem inca un weekend presedinte! ![]() |
--------------------
Dacia
2004
- B-24-FAQ
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cristi T @ 19 Apr 2007, 22:55) O sa il avem incontinuare. Romanii nu pot fi prostiti la infinit. Mi-e greata ca din buzunarul meu trebuie sa plastesc salariile unei asemenea cloace politice... Oricum sunt mandru ca unul dintre primele orase ce au iesit in strada sa isi manifeste nemultumirea a fost Severinul. BTW sunt mehedintean de origine.. A1 cica manifestatiile sunt focuri de paie. Ma mir ca lea dat voie V sa transmita... This post has been edited by OAP: 19 Apr 2007, 22:10 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai oameni buni, stati calmi. NU exista asa ceva ca un Fat Frumos pe cal alb in politica.Toti apar in diverse nuante de gri in ochii contemporanilor.
Cateva exemple: -Stefan cel Mare a fost el mare conducator, dar a cam parjolit asa, din greseala, si Braila de cateva ori -Mihai Viteazu a facut el Unirea, dar a cam cocosat Craiova cu taxele... -Carol I si Bratianu nu au fost chiar iubiti cand au dat mana libera armatei sa traga in tarani la '907 Si totusi istoria ii considera oameni care au avut o influenta benefica asupra tarii, lasand la o parte tarele fiecaruia. Am io vaga impresie ca peste 150 de ani si Ceasca va figura in manualele de istorie ca un dictator sangeros care a impregnat un avant economic tarii... Care e bun sau nu pentru guvernare nu decidem noi acuma pe forum sau la vot. Noi doar alegem functie de afinitatile fiecaruia si istoria va hotari, atunci cand noi deja o sa avem barbi si n-o sa mai avem dinti, daca am decis bine sau nu. Asa ca sa fim mai destinsi... This post has been edited by ATM: 19 Apr 2007, 23:30 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Tariceanu este cea mai mare curva de pe scena politica si mai face si jocurile francmasonilor...
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Cristi T |
![]()
|
Eu nu sunt mandru deloc ca sunt roman,chiar as fi vrut sa ma nasc intr-o tara cu adevarat europeana,dar asta e...Oricum sper ca lucrurile sa se rezolve(in bine)si sa-l vad pe Iliescu si Nastase dupa gratii.Ei sunt in spatele acestei mascarade,sunt disperati de faptul ca Base a incaput incetisor lupta anti-coruptie.Daca in Severin a fost miting pro Basescu,inseamna ca lumea s-a mai desteptat comparativ cu perioada de glorie a PSD-ului.Cine stie prin Moldova ce se intampla??Ce ecou au avut acolo cele intamplate azi la Bucuresti?
![]() |
--------------------
Dacia
2004
- B-24-FAQ
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
eu sunt de parere ca base trebuie sa dispara din politica .. ca cam ii place sa faca abuz de ea ....
oricum o parere puteti sa va facetzi pe site-ul basescu.mariusx.com |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Severin, Tg Jiu, Craiova...de neconceput pana mai de curand, au iesit sa isi manifeste sustinerea...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(Cristi T @ 19 Apr 2007, 21:32) Prietene, foarte bine ca-ti place Basescu, dar te intreb si eu, in afara de a da din gura, a mai facut ceva? A venit de multe ori si a aruncat tot felul de fumigene, incriminand pe unul sau altul, fara nici o dovada si fara nici o urmare. Din asta, oamenii simpli au zis ca basescu face ordine. Este clar ca este exponentul unor grupuri de interese, gen Cocos, Stolojan, Rafo, etc. Astea sunt bune si lupta pentru Romania, pentru ca le intra lor banii in buzunare. Alelalte grupuri, de la care nu le intra banii in buzunare, nu sunt bune si trebuie distruse. Iote ca nu a fost distrus nici unul. Nici de-al lui Basescu, nici de al celorlalti. S-a laudat atata ca a luptat cu coruptia. care-i ma, coruptul ala mare care a fost condamnat de cand a venit Basescu? E vreunul? Nu-i nici unul. asa ca, las-o mai moale cu minunatul Basescu. De cand a venit Basescu, tie personal, ti-a crescut nivelul de trai? Crezi ca daca vine altul, o sa-ti fie mai rau? Lupta lor e ca sa le fie lor bine, nu tie. Daca esti in stare sa faci pentru tine ceva, prin fortele tale, fa-o. Nimeni altul nu va face nimic pentru tine, nici Basescu, nici altcineva. Iti consumi energia pentru niste oameni de nimic, care nu se gandesc decat la ei. P.S. Ce putem noi sa credem despre poporul asta, in preferintele caruia, dupa sondaje, pe locul 2 este un handicapat ca Gigi Becali. Romania e o tara foarte frumoasa, pacat ca-i locuita. |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
Cristi T |
![]()
|
Nu ma dau mare revolutionar si nici fan Basescu prea aprins dar cred ca daca ar fi sa vina altul la conducera tarii,acela va fi cu siguraqnta unul din trupa lui Ilici.A gresit si Basescu mult in ultima vreme,dar e singurul care a incaput sa-i scuture un pic pe fostii securisti.E bine sa ne intereseze pe fiecare cee
![]() ![]() Gata,m-i s-a facut somn,pe maine! Vorba cuiva:"SA AUZIM NUMAI DE BINE"(Neculaie Constantin Munteanu-Radio EUROPA LIBERA) ![]() |
--------------------
Dacia
2004
- B-24-FAQ
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Am primit mai multe semnlalari despre atacuri la persoana in acest thread.
Am sters (ori editat) citeva postari, dar am decis sa nu avertizez pe nimeni decit verbal in acest mesaj. Morivul este ca atmosfera s-a incins treptat, si ca dupa mine e BINE ca s-a intimplat asa: opinia mea e ca schimbul de idei este de dorit - chiar daca uneori se mai aude cite o scrisnitura, atita vreme cit nu se ajunge la muscaturi (si repet - mai ales la un asemenea subiect) cred ca trebuie sa acceptam o oarecare inasprire a tonului. TOTUSI rog participantii la discutie sa caute un ton mai obiectiv. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ice cube, ai tu dreptate ca vine unul sau altul si nivelul de trai nu se va modifica de la o zi la alta...DAR:
baselu e unul dintre putinii care a avut curajul sa se puna de-a curmezisul! pe printisoru tariceanu nu-l punea nimeni never ever prim ministru!curva politica, zicea bine cineva mai sus! iar fazele cu incalcarile constitutiei sunt praf in ochi, sa fim seriosi! berea pe care o dadea ilici la mineri pe buzunaru cui era? ce e faza asta de 2 parale ca daca nu l-am pedepsit pe ala, nu-l pedepsim nici pe asta? am hotarat noi?ne-a intrebat cineva ceva? ii compatimesc pe cei care isi asuma asemenea idei! "ei" vor sa il pedepseasca, ca nu i-a lasat sa fure destul!e o diferenta! iar pe iliescu l-au pus altii presedinte!dar unii nu au inteles nici acum ce s-a intamplat atunci! asa ca nu prea se compara! inca ceva:daca nu ar mai candida base, si eu as vota cu vota cu becali!nu vad alternativa.... This post has been edited by horsewhisperer27: 19 Apr 2007, 23:19 |
|
|
axy89 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 15 April 05 ![]() |
Cea mai mare victorie dupa `89! Au reusit sa il decapiteze pe CAPO DI TUTTI CAPI. Betivul soselelor.Din cauza lui am fost noi verificati si suspendati,le era frica ca ne va accidenta.
|
--------------------
dacia1310
model 1994
- cs89axy Cine intreaba este prost pentru cinci minute, dar cine nu intreaba ramine prost o viata.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Un lucru am remarcat azi. Cu ce pofta aruncau unii parlamentari in urnele alea. Nu-i normal sa avem astfel de mascarici in parlament. Totusi trebuie mentinuta o atitudine serioasa, ca e vorba de o tara si un vot extrem de important.
Se vedea pe fetele lor ca votau in dusmanie. Ba chiar unii isi bagau si nasu in urne sa vada care e mai plina. Asta nu e atitudine de parlamentar. Cu ocazia asta am vazut si eu ce papagali ne conduc. |
--------------------
-
-
-
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
da nu stiai?
daca e irina login in parlament, ce sa mai comentezi? si saniuta presedinte interimar??! gata, acum suntem pe calea cea buna, nu? |
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
vin si eu cu rugamintea sa va exprimati decent si cu respect pentru ceilalti membrii ai forumului.
am citit azi cam tot ce s-a scris, am si participat la discutie, dar m-am abtinut din a face vreo actiune de moderare. fiecare, indiferent de optinea politica si-a spus parerea. personal indemn toti moderatorii sa lase discutia sa continue chiar daca e mai aprinsa, fara interventii altele decat opinii personale despre subiect. vedem ce se mai intampla azi ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(horsewhisperer27 @ 19 Apr 2007, 23:17) Mai frate, eu nu pot sa inteleg felul vostru de a gandi. Cu riscul de a ma repeta: Poti sa faci galagie si sa incriminezi pe unul si pe altul, cand esti curat. Dar, cand tu esti exponentul unor nelegiuiti, sa vii si sa spui ca uite la aia ce fac? Adica mai pe intelesul tuturor: aia sa nu faca, eu si cu ai mei sa facem. Adica si ma simplu, hotul striga: uite hotul. Asta-i culmea tupeului si nesimtirii. By the way: eu n-am votat, dar calculatorul meu zice ca am facut-o. Cum naiba? O avea initiative personale? This post has been edited by ice cube: 19 Apr 2007, 23:46 |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Te-au lucrat baietii destepti
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
pentru basescu... ati vazut ce a patit in piata gusa...
![]() |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-am vazut doar ca i s-a aplecat putin capul inainte, nici vorba de piruete... dar romanului ii place sa exagereze.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 15:59 |