DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

1657 Pages « < 31 32 33 34 35 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?

2dor
post 20 Apr 2007, 08:54
Post #961

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Group: Members
From: Bucuresti

Tribunul imi pare rau ca ai inteles gresit, sunt impotriva PSD. Dar adevarul este ca stiu sa faca politica, stiu sa vorbeasca si sa manipuleze. Restul nu stiu, vezi PNT, PNL si chiar PD. Cel mai bun exemplu e Bunicuta care vorbeste o ora fara sa spuna nimic dar omul simplu spune UAU ce om destept, e exact tactica Vadim, baga cuvinte din carti de spui ca e cine stie cine, si unii admira asta. Adevarul este cei din PSD stiu sa faca politica si ar fi buni sa fie la guvernare doar ca bulangeala este atat de mare incat nu vor sa faca nimic pentru tara. Furati fratilor dar ganditi-va si la noi, faceti ceva si pentru popor. De atatia ani nu au facut nimic, iar unii ii considera buni sa guverneze nu pentru ca au facut ceva ci pentru ca treaba parea ca merge din cauza ca ei nu se murdareau cu noroi unii pe altii, era o intelegere tacita ca sa se fure ordonat in grup.

This post has been edited by 2dor: 20 Apr 2007, 09:01

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
TMihai
post 20 Apr 2007, 08:57
Post #962

Membru autentic

QUOTE(ice cube @ 19 Apr 2007, 23:45)
Mai frate, eu nu pot sa inteleg felul vostru de a gandi. Cu riscul de a ma repeta:
Poti sa faci galagie si sa incriminezi pe unul si pe altul, cand esti curat. Dar, cand tu esti exponentul unor nelegiuiti, sa vii si sa spui ca uite la aia ce fac? Adica mai pe intelesul tuturor: aia sa nu faca, eu si cu ai mei sa facem. Adica si ma simplu, hotul striga: uite hotul. Asta-i culmea tupeului si nesimtirii.

Conform spuselor tale aprox 300 de fecioare nevinovate au suspendat un escroc laugh.gif Pai burtosii aia sunt orice numai curati nu (si la propriu si la figurat). Culmea tupeului si a nesimtirii a fost atinsa ieri cand o mana de infractori si securisti n-au tinut cont de nimeni si de nimic si si-au asigurat linistea. Cu aportul prostituatei de Tariceanu. Si cand ma gandesc ca nu auzise nimeni de vaca asta inainte de 2004. A venit in locul teleghidatului de Stolo, l-a penetrat frumos, apoi i-a tras-o si lu' nea Base. Si pt ce? Pt inca 2 ani de stat pe scaunu de prim-ministru. Sigur a facut-o pt binele nostru!

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
SUPERCAR
post 20 Apr 2007, 08:57
Post #963

Membru autentic

From: Constanta

QUOTE(2dor @ 20 Apr 2007, 08:54)
Tribunul imi pare rau ca ai inteles gresit, sunt impotriva PSD. Dar adevarul este ca stiu sa faca politica, stiu sa vorbeasca si sa manipuleze.
*

Si la furat se pricep bine de tot,pe timpul lui Iliescu ce minuni au facut,ca nu am vazut sa traiesc mai bine,nu au facut nimic pentru tara.

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP - CT 82 PWR
+
di3g0
post 20 Apr 2007, 09:02
Post #964

Membru autentic

sunt de parere ca Basescu este iubit si va castiga lupt contra mafiei,sa vedeti ce va iesi dupa ce va reveni ca presedinte

--------------------
dacia break 1310 1987 - b 11 wji
totul incepe de la dacia
+
mariuscond
post 20 Apr 2007, 09:07
Post #965

Membru incomod

QUOTE(skyspot @ 20 Apr 2007, 08:35)
În timpul guvernării psd măcar era stabilitate.
*

Păi "stabilitatea" de genul ăsta ne omoară...
...a făcut țara de _căcat...
*

Și despre Parlamentul ăsta "minunat" ce părere ai?
Adevărul e că nu știe să conducă o țară... Știe să bea, să danseze, să cânte, să plângă, e o marionetă ieftină și hidoasă, iar cei ce l-au votat ar trebui să se mai gândească înainte să-l mai voteze, că NU REZISTĂ un mandat întreg. Mai mult nu-l duce capul.
*

Păi tocmai asta e tragedia... nu zic că Băse e perfect, dar din ce "ofertă" electorală e acum - e singurul care a deranjat "stabilitatea"...
Deci:
Răzgîndeanu: 4 soții+2copii(cu mame diferite parca)+fotomodel+vînzător de mașini==>>impresionant CV nu? Cu ce e mai bun ca Băse?
Felix: bleah!!
Geoana: probabil ar face un guvern cu Vanghelie, Mitrea, Văcă, Agaton, etc.
Vadim: no comment
Acum avem un "guvern petromidia" (pentru cine nu stie titi cei din guvern au fost/sint salariati/actionari ai lu' Patriciu). Mai e si tanti Norica, ce ne-a dat **** la o tara intreagă cind a pus-o pe nepoată-sa să voteze, da' asta nu se pune...
Nimic de zis ... are si Băse acoliții săi, nu zice nimeni ca e un presedinte grozav, dar totusi cineva trebuie sa faca niste valuri mari in clasa politica, iar la ce sistem avem, nu o poate face decit unul cu mult tupeu.
Personal nu sint multumit de Romania, din '89 incoace tot astept sa evoluăm și ce văd: niste îmbuibați care stau in "Casa Poporului", că Nea Nicu a fost "tiran" că a făcut-o, da' cine doarme acu' in ea?
Avem un Parlament mai numeros ca SUA, sint prea multi "frate"... porci care dorm si ne sfideaza. Eu nu consider asta ca fiind stabilitatea de care avem nevoie.
Sincer, cred ca o solutie rezonabila pentru RO e o republica prezidentiala cu un parlament unicameral (100, max200 de parlamentari, dar care sa munceasca) asta cel putin o preioada...

--------------------
dacia Logan dizăl - B52
+
a4tech01
Post #966

Membru incepator

QUOTE(di3g0 @ 20 Apr 2007, 10:02)
sunt de parere ca Basescu este iubit si va castiga lupt contra mafiei,sa vedeti ce va iesi dupa ce va reveni ca presedinte
*

radmasa.gif radmasa.gif
dar nu te-ai plictisit asteptand condamnarea coruptilor?
Iti zic eu ce va iesi:pune premier pe altcineva,face alt guvern;dupa aia se apuca sa il saboteze ,se cearta cu premierul,se blocheaza totul din cauza asta si tot asa.
Continua circul si "fitilele",etc.Si cu ce ma ajuta pe mine om de rand(nu membru pe la PD sau altcineva care sa aiba de castigat ca PD si Basescu sunt la putere,pentru aia RUSINE)?
Chiar nu v-ati saturat?

--------------------
nu am ** **
+
tribunul
Post #967

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Mie tot nu imi este clar, dupa referendum sau alegeri, base o sa faca guvernul?

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
2dor
post 20 Apr 2007, 09:08
Post #968

Iar Base are succes din cauza stilului kamikaze pe care il are, se duce in multime de mor aia de la SPP, da noroc cu oamenii si asta conteaza pentru oameni, la cum ne purtam unii cu altii noi romanii. Sa nu imi spuna vreunul ca nu e impresionat daca de exemplu seful sau directorul se poarta cu angajatii aproape de la egal la egal, glumeste, vorbeste cu angajatii si nu pastreaza o distanta ca si cum angajatii sunt sclavi si el e regele. E la fel si cu Base, omul de rand e impresionat de asta.

--------------------
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
a4tech01
post 20 Apr 2007, 09:11
Post #969

Membru incepator

QUOTE(2dor @ 20 Apr 2007, 10:08)
Iar Base are succes din cauza stilului kamikaze pe care il are, se duce in multime de mor aia de la SPP, da noroc cu oamenii si asta conteaza pentru oameni, la cum ne purtam unii cu altii noi romanii. Sa nu imi spuna vreunul ca nu e impresionat daca de exemplu seful sau directorul se poarta cu angajatii aproape de la egal la egal, glumeste, vorbeste cu angajatii si nu pastreaza o distanta ca si cum angajatii sunt sclavi si el e regele. E la fel si cu Base, omul de rand e impresionat de asta.
*

Mai ce tare e Base!Pai cum sa nu se duca sa dea mana cu aia care il ridica in slavi?
Ia sa fi iesit lumea in strada sa faca miting ca nu le ajunge pensia,ca s-a scumpit curentul,etc.Sa vezi,se mai ducea Base?Nu se mai ducea,iar daca se intalnea cu manifestantii ar fi spus "eu nu am ce sa va fac".

Bine ca e Basescu la Cotroceni iar la palatul victoria e Patriceanu!Un hot de talia PSD,care s-a si aliat cu PSD.In conditiile astea,ce avem noi de castigat ca e Basescu presedinte?????

This post has been edited by a4tech01: 20 Apr 2007, 09:12

--------------------
nu am ** **
+
tribunul
post 20 Apr 2007, 09:11
Post #970

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

QUOTE(a4tech01 @ 20 Apr 2007, 09:07)
radmasa.gif  radmasa.gif
dar nu te-ai plictisit asteptand condamnarea coruptilor?
Iti zic eu ce va iesi:pune premier pe altcineva,face alt guvern;dupa aia se apuca sa il saboteze ,se cearta cu premierul,se blocheaza totul din cauza asta si tot asa.
Continua circul si "fitilele",etc.Si cu ce ma ajuta pe mine om de rand(nu membru pe la PD sau altcineva care sa aiba de castigat ca PD si Basescu sunt la putere,pentru aia RUSINE)?
Chiar nu v-ati saturat?
*

Dupa lovitura de stat din 89, pe vremea lui Ilici a fost cercetat vrun politician?

Tind sa cred ca tu chiar esti bagat intr-o firma de-a motanului.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
SUPERCAR
post 20 Apr 2007, 09:13
Post #971

Membru autentic

From: Constanta

QUOTE(2dor @ 20 Apr 2007, 09:08)
Sa nu imi spuna vreunul ca nu e impresionat daca de exemplu seful sau directorul se poarta cu angajatii aproape de la egal la egal, glumeste, vorbeste cu angajatii si nu pastreaza o distanta ca si cum angajatii sunt sclavi si el e regele. E la fel si cu Base, omul de rand e impresionat de asta.
*

pai este,decat un inganfat ca Nastase sau Tariceanu sau Geoana mai bine unul asa ca Basescu..cel putin asta stie sa isi atraga alegatori.

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP - CT 82 PWR
+
ROK
post 20 Apr 2007, 09:15
Post #972

Membru incoruptibil

Eroii revolutiei se rascolesc in mormant cand vad ce s-a ales de revolutia lor.

- dupa 17 ani de la comunism inca avem un parlament comunist majoritar

Pt. parlament nu conteaza ce au ales cei care au votat (putini, multi conteaza mai putin lucru asta) conteaza doar invidia (pe popularitatea lui Basescu), conteaza sa aiba un presedinte surd-mut-orb, conteaza doar ce cred ei ca este bine pt.ei .
Niciodata nu am vazut o lege spre binele poporului votata cu asa rapiditate si publicata in M.O. cum a fost suspendarea.

Presedintele Romaniei (poate sa fie oricare, basescu , vadim, geoana) nu poate decat sa traga de urechi parlamentul pt. deciziile gresite sau ca nu isi fac treaba mai cu spor - in cazul asta nu vad unde era pericolul iminent pt. care trebuia suspendat presedintele.

Multi spun ca aseara la Univ. au fost oamenii PD, securisti , mineri dar nici unul nu face referire ca poate au fost si oameni care si-au pierdut parinti, copii, frati sau prieteni la revolutie si acum vad cum se intorc iar comunistii la putere.

RUSINE POLITICII DIN ROMANIA

This post has been edited by ROK: 20 Apr 2007, 09:17

--------------------
dacia solenza 2004 scala
+
je_design
post 20 Apr 2007, 09:16
Post #973

Membru autentic

Nu am eu șansa să dau noroc cu băsescu. Să-i strâng mâna până cade în genunchi cu ochii în lacrimi :-)

--------------------
Logan Laureat plus 2006
+
a4tech01
post 20 Apr 2007, 09:17
Post #974

Membru incepator

QUOTE(tribunul @ 20 Apr 2007, 10:11)
Dupa lovitura de stat din 89, pe vremea lui Ilici a fost cercetat vrun politician?

Tind sa cred ca tu chiar esti bagat intr-o firma de-a motanului.
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif :Ha,intr-o firma de-a "motanului"!!
Eu sunt un amarat de profesor de matematica,n-am nici o firma!
Dar trebuie sa recunosc,intentionez sa ma bag acum in firma de asfaltari a lui Cocos!! radmasa.gif

Tot ce as zice,tu ii dai cu Ilici si cu 89!Asta ptr ca nu ai nici un argument pro-Basescu!

99,99% din "aprigii sustinatori" ai lui Basescu nu au absolut nici un argument in favoarea acestuia in afara de celebrele lozinic cu mineriade,securisti,PSD,hoti,sistem ticalosit,etc....
Eu vreau sa stiu cu ce ma ajuta pe mine ca Basescu e presedinte,nu vreau sa-mi reamintesti din 2 in 2 minute ce s-a intamplat in 89-90-91.Clar?

--------------------
nu am ** **
+
sandman_
post 20 Apr 2007, 09:18
Post #975

software engineer

From: Viena, Austria

QUOTE(di3g0 @ 20 Apr 2007, 08:02)
*

care lupta contra mafiei? blink.gif blink.gif blink.gif

QUOTE(tribunul @ 20 Apr 2007, 08:07)
Mie tot nu imi este clar, dupa referendum sau alegeri, base o sa faca guvernul?
*

Nu, tati, dupa alegeri , daca il voteaza lumea, va apuca din nou ciolanul. Atat. Guvernul nu are nici o treaba, atata timp cat nu primeste motiune de cenzura

ROK: eroii revolutiei au fost 90% gura-casca si aventurieri dornici de publicitate, iar restul au murit din greseala sau prostie (vezi G-ral Milea)

--------------------
Renault Megane 2(.1) C-C Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 - GJ-01-SSP
Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come...
+
A l e x
post 20 Apr 2007, 09:19
Post #976

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Am votat pro. Decat toti idiotii care se lupta cu el acum, gen Tariceanu, Vadim, Geoana, Becali, mai bine Base. Pana nu apare o alternativa mai buna eu raman pro-Basescu.

Ceva imi spune ca nu vom avea o alternativa mai buna prea curand, si se vor intoarce fostii hoti la putere si o luam de la capat. Pacat, chiar imi facusem sperante acum 2 ani si ceva...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
a4tech01
post 20 Apr 2007, 09:20
Post #977

Membru incepator

care ciolan?
Ciolanul e in mana guvernului,nu a presedintelui.Si ciolanul e acum in curtea lui Calin Patriceanu.Si noi ca prostii ne certam pe suspendarea lui Base,in loc sa ne preocupe eliminarea guvernului cel putin "imoral"!!!
Daca nici acum nu-mid ati dreptate,ma retrag!

--------------------
nu am ** **
+
2dor
post 20 Apr 2007, 09:21
Post #978

Stai putin a4tech01 acum vad ca injuri PSD, pai sa stii ca nu il consider pe Base sfant, dar ma unge la suflet ca mor ceilalti ca e el acolo, numai sa ii vad pe Hrebenciuc, Vadim, Ilici, Prostanacul si mai sunt, cum crapa fierea in ei ca e Base presedinte. Pana la urma cine sa fie presedinte, Prostanacul care a spus ca:"Nici noi nu stim cati suntem", cand a fost intrebat de securisti, Rudotel sau Cavalerul Luminii Stinse? Pai Rudotel face dictatura militara iar Cavalerul cred ca vopseste totul in rosu si albastru.(sa nu se supere stelistii)

--------------------
+
sandman_
post 20 Apr 2007, 09:24
Post #979

software engineer

daca n-ar fi ciolan si in mana prezidentului, nu ar tine cu dintii de scaun asa cum tine acum.
Ia sa le luam pe rand:
- firma lu' frate-su
- vila lu' fie-sa
- slujba lu' fie-sa (tu la 19 ani castigai 6000€ pe luna, lucrand ca si consultant de marketing?)
- cine detine informatia, poate invarti afacerile, iar informatia o detine... taman prezidentul

mai continuam?

--------------------
+
ROK
post 20 Apr 2007, 09:24
Post #980

Membru incoruptibil

QUOTE(a4tech01 @ 20 Apr 2007, 10:17)
radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  :Ha,intr-o firma de-a "motanului"!!
Dar trebuie sa recunosc,intentionez sa ma  bag acum in firma de asfaltari a lui Cocos!! radmasa.gif

Tot ce as zice,tu ii dai cu Ilici si cu 89!Asta ptr ca nu ai nici un argument pro-Basescu!

99,99% din "aprigii sustinatori" ai lui Basescu nu au absolut nici un argument in favoarea acestuia in afara de celebrele lozinic cu mineriade,securisti,PSD,hoti,sistem ticalosit,etc....
Eu vreau sa stiu cu ce ma ajuta pe mine ca Basescu e presedinte,nu vreau sa-mi reamintesti din 2 in 2 minute ce s-a intamplat in 89-90-91.Clar?
*

Spune domn profesor ce a facut bun guvernele '90-2007 pentru invatamant ?
Spune ce a facut rau basescu in 2 ani si cea facut bun presedintii din '90-2004 ?

--------------------
dacia solenza 2004 scala
+
a4tech01
post 20 Apr 2007, 09:28
Post #981

Membru incepator

pai ce-am zis ca-u facut altii bine?Dar nici astia!

--------------------
nu am ** **
+
ROK
post 20 Apr 2007, 09:31
Post #982

Membru incoruptibil

QUOTE(sandman_ @ 20 Apr 2007, 10:24)
daca n-ar fi ciolan si in mana prezidentului, nu ar tine cu dintii de scaun asa cum tine acum.
Ia sa le luam pe rand:
- firma lu' frate-su
- vila lu' fie-sa
- slujba lu' fie-sa (tu la 19 ani castigai 6000€ pe luna, lucrand ca si consultant de marketing?)
- cine detine informatia, poate invarti afacerile, iar informatia o detine... taman prezidentul
mai continuam?
*

Totusi are bunul simt si nu conduce bentley, rolls sau mai stiu eu ce masina de fite cum fac ceilalti, conduce un vw polo vorbeste cu oamenii de rand de pe aceeasi treapta nu de sus ca altii, tariceanu cred ca si noaptea in pat poarta costum radmasa.gif sa para european icon_mrgreen.gif

--------------------
dacia solenza 2004 scala
+
sandman_
post 20 Apr 2007, 09:35
Post #983

software engineer

conduce un VW polo baut si vorbeste cu oamenii cand il lauda (cand nu-i place subiectul, a tulit-o instantaneu).
E vina lui Tariceanu ca a facut afaceri inainte de Mandat? Sau ar trebui sa renunte la tot ce are, pt a nu se simti Marinelul ofensat.
Tariceanu s-a dezvoltat dinainte sa fie ministru. Bashescu a inceput sa faca avere dupa ce a fost numit ministru. Asa ca las-o mai moale cu modestia si bogatia.

--------------------
+
DragosP
post 20 Apr 2007, 09:36
Post #984

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(sandman_ @ 20 Apr 2007, 10:35)
conduce un VW polo baut si vorbeste cu oamenii cand il lauda.

Al naibii polo, am zis eu că-i matol, da' nu mi-a venit să cred! 04.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
ROK
post 20 Apr 2007, 09:37
Post #985

Membru incoruptibil

QUOTE(a4tech01 @ 20 Apr 2007, 10:28)
pai ce-am zis ca-u facut altii bine?Dar nici astia!
*

toti ministri care au fost la invatamant nu au facut nimic bun .... profesorii au incercat sa shimbe ceva ,sa iasa in strada pt. schimbarea nustiu carui ministru prin faptul ca nu reprezinta cum trebuie interesele invatamantului, nu au tacut , au iesit numai pt. salariu si asta pe spatele elevilor (greve - fara sa se recupereze materia pierduta)
Cat ai tarifu' pt. meditatii domn profesor ? icon_mrgreen.gif

--------------------
dacia solenza 2004 scala
+
sandman_
post 20 Apr 2007, 09:39
Post #986

software engineer

da, mah, al naibii polo... Era matol si lumea zicea ca marinelul ar fi fost baut.

Adevarul e ca Golden Blitz e departe rau de Cotroceni si nu putea sa mearga pe jos, ca oamenii simpli... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
+
2dor
post 20 Apr 2007, 09:40
Post #987

Eu am vazut ca e un VW Golf.

--------------------
+
driverx
post 20 Apr 2007, 09:41
Post #988

--- Membru cu ralanti ---

5?

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
sandman_
post 20 Apr 2007, 09:42
Post #989

software engineer

mai conteaza ce e?

e VW, masina saracului cinstit din Romania. Saracu Basescu. E atat de sarac, incat nu-si poate permite mai mult de o sticla de whiskey pe zi.

--------------------
+
TMihai
post 20 Apr 2007, 09:43
Post #990

Membru autentic

QUOTE(a4tech01 @ 20 Apr 2007, 09:17)

99,99% din "aprigii sustinatori" ai lui Basescu nu au absolut nici un argument

Imi pare sincer rau ca singurul lucru care conteaza pt tine, anume salariul, nu a fost marit din cauza lui Base si de aici ura pt marinar. Daca stau sa ma gandesc la profesorii mei din liceu (ala economic de top de pe langa ASE) si la cat de bine pregatiti erau ma apuca durerea de cap ca mai vor si bani. Nu e atac la persoana te rog sa ma intelegi. Si eu sunt de parere ca 99,99% dintre profesori cer bani in plus ca sa o frece mai bine. Eu fata de un amarat de profesor, ca un amarat de salariat, lucrez 12 luni pe an, 9 ore pe zi uneori si in weekend si nici nu-mi permit sa fac meditatii cu elevii pe care ii pregatesc ca un cenzurat ca sa le iau banii mai apoi. Si cand am timp mai mai duc si la cenzuratu ala de facultate sa-i vad pe amaratii aia de profesori care predau la 15 facultati si mai au timp sa apara si la tv.
Pai Basescu isi voteaza mariri, sporuri, pensii babane in mod repetat, uitand sa-ti dea tie bani? Argumentele le regasesti expuse in topic. Decizia CC nici nu mai trebuie amintita.Ca ochii de cal sunt prezenti asta e partea a 2-a.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.

1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire).
2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1.
3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior)
4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba.

Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban.
----------------------------------------------
NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora.

In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro.

Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare.

--------------------
1657 Pages « < 31 32 33 34 35 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 04:47
Forum Renault