[VIDEO] Dacia Pick up 1.9 D, pe o autostrada din Turcia
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Dacia Pick up 1.9 D, pe o autostrada din Turcia
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa te vedem, presupun ca tot cu papucul sunt
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu:) cu un golf 2:) si remorca:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
madendre |
![]()
|
![]() posesor scooter KTM Group: Members Posts: 188 Joined: 30 January 07 ![]() |
e bun si GOLF II
![]() |
--------------------
DACIA
NOVA
- SB-19-
2000 GTI nam gagica ma parasit viata merge inainte [B][COLOR=blue]
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
..pana acum doar laude in vant, nu-mi place ....
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ydaniel |
![]()
|
nu pot sa pun aici filmuletele:((
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
St |
![]()
|
punele pe youtube si le stergi dupaia.
This post has been edited by St: 6 Feb 2007, 18:11 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi place cum se baga baiatul... Denota atentie distributiva foarte buna... Cat despre viteza cu care circula, normal ca era mare din moment ce ailalti mergeau si ei cu 90-100... Personal, am facut si io d-astea prin Italia unde sunt smecheri care tin banda de depasire pur si simplu pentru ca nu au chef sa stea pe banda de mers, in conditiile in care banda de mers era liiiiibeeraaaaa...
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
- B-02/36-MAS B222BIP
noua, din 2000 Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
St |
![]()
|
Ciombeeeeeeeee, unde sunt filmele?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
madendre |
![]()
|
![]() posesor scooter KTM Group: Members Posts: 188 Joined: 30 January 07 ![]() |
donule ydaniel suntem cam curiosi ca să vedem si noi filmulețul dumneavoastră pe autostradă
![]() |
--------------------
DACIA
NOVA
- SB-19-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ydaniel vrem filmuletul cu dumneata!!!!!!!!!!!!!!1 ne-ai trezit interesul
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
aproapeom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 25 November 05 ![]() |
nu e uimitor ca avea 120, ma uimeste un pic ca n-a lovit pe nimeni , dar nu-mi vine sa cred ca la viteza aia se mai auzea muzica . ultima oara cand am mers cu un papuc de la 80 in sus nu mai auzeai nimic in el . si era relativ nou
![]() |
--------------------
dacia
logan 1.4
- b xx wor
|
|
madendre |
![]()
|
poate a pus și el un radioCD și niște boxe mai tari(mult mai tari
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
NOVA
- SB-19-
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
madendre: papucari mai au un clip si astai doar la 111km/h...
|
-------------------- |
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Groaznic se circula pe autostrada aia, fiecare pe unde are chef, indiferent de viteza cu care merge...
|
--------------------
Dacia
Logan
- 50 VDU
Preference 1.4 MPI, 2005 "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
madendre |
![]()
|
Stie cineva ce melodie asculta papucarii din primul clip?
![]() |
--------------------
DACIA
NOVA
- SB-19-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.718 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si pe mine m-a surprins placut calitatea muzicii ascultate de papucari (ma asteptam la manele, dsar poate e dublat, ca motorul si vantul nu se auzeau deloc).
Cred ca era sa moara de 3 ori in 2 minute. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Noroc ca nu are turometru
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Mie nu imi vine sa cred cat de idioti sunt majoritatea soferilor de pe autostrada aia, circula pe benzile superioare si ii doare la basca de ceilalti. Si iarasi nu imi vine sa cred ce incet se circula. Daca papucul avea 110, apoi ceilalti aveau intre 80-90.
Acum stim faima papucarilor dar in situatia respectiva, daca vrei sa mergi un pic mai repede decat fluxul observ ca nu prea ai ce face, decat sa faci slalom, ca nu am vazut pe niciunul sa se dea la o parte, numa nesimtiti. A se remarca faptul ca cei din masina vorbeau turcaleza. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 10:41 |