Reeferitor la ITP, Detalii
![]() ![]() ![]() |
Reeferitor la ITP, Detalii
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mereu m-a batut un gind, cel mai probabil gind va ramine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca l-am prins pe nea Marian p-aici, pun si eu o intrebare mai ciudata.
Daca motorul nu are serie, cum se poate depista daca cineva a schimbat motorul? De exemplu, la bmw motorul de 6 in linie are acelasi bloc la capacitati diferite (2 litri, 2,5 litri, 2,8 litri). De asemenea mai sunt si alte motoare "asemanatoare" dar si mai mari (3L, 3,6 L). Se poate depista de catre itp-ist / rar? |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nu-i ciudata de loc intrebarea.Si eu mi-am pus-o de multe ori.
![]() Teoretic,motoarele se diferntiaza(si) prin coduri.Dar,in cele mai des intalnite cazuri,codurile sunt poansonate in vecinatatea seriei motor.Daca se corodeaza seria,se corodeaza si codul.Exceptie fac japonezii!Aia poansoneaza seria dar codul motorului apare(desori) pe un bosaj separat si e in relief(din turnare). Asadar,daca vad in CIV ca motorul nu are serie,nu-mi mai bat capul! Ma rog,sa nu vad ca motorul ar trebui sa fie de 1,6 litri benzinar si sub capota gasesc un 8 in V sau un dizel. ![]() In concluzie,se poate depista,dar nimeni nu-si prea bate capul daca nu apar discrepante evidente. Coane corbex,gandul ala care nu-ti da pace,lasa-l la nivel de gand.E mai sanatos asa! ![]() This post has been edited by marian-j: 28 Feb 2012, 21:07 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 16:06 |