Mi se ard becurile de la faruri
![]() ![]() ![]() |
Mi se ard becurile de la faruri
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu folosesc becuri Osram CoolBlue de putere normala (55/60W). Rezizta maxim 4luni si se ard.
Am masurat tensiunea si alternatorul incarca 14,3-14,4V indiferent de turatie. Am zis ca sunt prea ieftine (20ron) si prea proaste, totusi sunt Osram si am zis ca e ceva de capu' lor. Cand aveam solenza, pusesem si rahaturi din targ "xenon", tot de 55/60 si au tinut 2ani. Ma gandesc acum sa reduc tensiunea la 12V pe faza scurta (rezistente de putere sau 7812 cu un radiator cat casa ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
In 4 ani s-au ars ambele becuri de la far si un bec de pozitii. Trei becuri in total.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
huffy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 3 April 06 From: Sibiu ![]() |
Aveam aceeasi problema cu becurle pina an renuntat la becuri "no name".Am dat pe un set de becuri Philips vreo 60 ron acum un an si ceva si de atunci am liniste si lumina.Indiferent ce bec se monteaza nu trebuie atins cu mina pe partea de sticla ca se arde destul de rapid,deci grija mare.Se curata cu spray de contact mufa si se verifica dupa montare daca face contact perfect prin miscare mufei cu farurile aprinse(eventual se mai string putin papucii din mufa.SSucces.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Logan 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 20:55 |