Placa video puturoasa
![]() ![]() ![]() |
Placa video puturoasa
Pedro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|||
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Verifica asa:
1. ai directx 9 pus ? 2. ai cumva in background antivirusi sau antispyware (cum este teatimerul de la spybot) 3. ai driverii instalati cum trebuie (cei de la Ati, nu ai Microsoftului) 4. ai driverii de placa de baza pusi cum trebuie ? 5. ai intrerupere in bios pentru VGA ? (asta stiu ca e aiurea la NVidia dar poate asa o fi si la ATI). La GForce, daca nu ii pui "Assign Interrupt to VGA" (sau ceva in genul asta), placa abiiiiiiaaa se misca (patita de mine cu GForce2TI) Daca 'da' la toate cele de mai sus si placa nu-si revine.. s-ar putea sa ai probleme cu racirea ei. Se invarte radiatorul pe ea ? Eu am patit-o mai dedemult cu un GForce MX 400 care avea un radiator lipit cu prenadez si cand se incingea, prenadezu se inmuia si papa racire. Si abia mergea... Cata memorie ai in sistem nu conteaza.. (prea mult) in punctaje. Poti sa ai si 128Mb si tot ar trebui sa mearga. Oricum, FELICITARI smile.gif e o configuratie buna. Sa-l stapanesti sanatos! Problema se va rezolva, si o sa fii super multumit. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca fapt divers, ti-ai luat computerul ca sa faci animatii, randari grafice sau ceva de genul ?Ca daca nu - tine placa in carca orice joc vrei tu sa pui pe ea, si care sa necesite aia 256Mb ai tai.
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru comparatie:
http://graphics.tomshardware.com/graphic/2...on_9600-23.html Ce versiune de 9600 ai ? Pro, SE, XT ? Daca e SE, cred ca e un scor normal.. |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:45 |