Offf, browserele astea . . ., un sfat va rog!
![]() ![]() ![]() |
Offf, browserele astea . . ., un sfat va rog!
liviu_lb |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Exista addon-uri de Firefox ca sa deschida pagini fie in taburi cu engine de IE (se numeste IE Tab), fie in fereastra separata de IE. Poti defini filtre pentru IE Tab (de exemplu: http://www.daciaclub.ro/* - adica toate paginile care incep cu...) pentru paginile pe care sa le deschida cu IE.
This post has been edited by thecagero: 1 Feb 2007, 16:33 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
sau faci un shortcut: "iexplore www.xxx.ro" fara ghilimele. Nu am un windows aici sa testez; daca nu merge lasa un semn si verific cand ajung acasa.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
@valentin
Merge. Era la mintea cocosului, nu stiu de ce nu m-am gandit. @thecagero O sa studiez si solutia ta. Nu ma gandisem ca ar fi posibil asa. Va multumesc. Se poate inchide. |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:26 |