CARREFOUR MILITARI = ȚEAPĂ ?, Cora Lujerului Reloaded
![]() ![]() ![]() |
CARREFOUR MILITARI = ȚEAPĂ ?, Cora Lujerului Reloaded
Adrian78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|||
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Chestii de genul asta se intampla la orice supermarket. Chiar daca difereta e foarte mica sau mai mare, cert este ca apar anumite modificari, scoatere de la promotie, etc. dupa care ei uita (intentionat sau nu) sa schimbe pretul.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am avut si eu o experienta de genul asta la Carrefour Militari, numai ca invers. Pe raft pretul (la un TV) era 5.800.000 ROL si am platit 5.100.000.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
In Franta nu merge asa, la Carrefour, daca pretul facturat nu corespunde cu cel afisat iti ramburseaza urgent diferenta si iti da un bon de "reconciliere".
Eu am patit-o la un borcan de dulceata, era o diferenta de vreo 10 centi si la sfatul unui amic (pentru ca el stia manevra si urmarea atent preturile ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred că sunt mai mari șansele să uite intenționat decât invers. Și am uitat să menționez, deși am vrut să nu uit, că nu era vorba de nici un fel de promoție, prețul era pe o etichetă mică.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(yO_ @ 31 Jan 2007, 23:45) In Franta nu merge asa, la Carrefour, daca pretul facturat nu corespunde cu cel afisat iti ramburseaza urgent diferenta si iti da un bon de "reconciliere".... Din Carrefour Orhideea am cumparat, intr-o saptamana urmatoarele: una bucata masina spalat rufe (15mil), una bucata mobilier bucatarie (6.5mil), una bucata camera foto digitala (6mil) & una bucata aspirator (5.8mil), plus alte maruntisuri. La casa am intrebat, mai la misto, mai in serios daca ofera discount avand in vedere ca eram aproape de mia de euro, in Romania. Raspunsul a fost naucitor: "Nu stiu sa va spun, seful meu lipseste astazi, are copilul bolnav." ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
La noi ce ai fi vrut. Nici macar de returnarea produselor si inapoierea banilor nu au auzit. Am un prieten care a vrut sa isi ia TV Sony de 72 de la Carrefour. A schimbat 5 pana a cerut banii inapoi ca erau toate varza la imagine. Si aia i-au spus ca e pretentios. Auzi "PRETENTIOS", pe banii tai sa iti spuna cineva asta? Cred ca ii dadeam cu televizorul in cap.
This post has been edited by 2dor: 1 Feb 2007, 08:39 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ardeam menta alaltaieri prin cora, si-mi da prin cap sa-mi iau o sufa pt masina. Ma duc la raft, o iau pe cea mai ieftina (9,9 RON) si ma duc la casa. Piuie aia si-mi zice 15 RON. Ii zic "stati asa", ma duc inapoi la raft, iau sufa de langa (13RON). O piuie si p'aia si pretul era de 19,9RON. Rad nitel; imi aduc aminte ca-s in romanica unde nu exista nici macar scuze (aka: imi pare rau ca ati fost indus in eroare, bla bla bla), ci doar, "daca nu-ti convine, n-o lua", ii zic s-o piuie pe prima, platesc si ies
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bogdan_i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba sa stiti ca si la noi legea spune ca pretul afisat este cel pe care il platesti! Alta data nu mai renuntati, insistati sa vi se dea diferenta inapoi! Mie mi s-a intamplat o data la Cora Lujerului, la niste baterii. Dupa ce am platit la casa, am observat diferenta si m-am dus la "Informatii". Tipa de acolo le-a scanat, a trimis pe cineva la raft, si-a dat seama de problema, a scos diferenta de bani si mi i-a dat, fara comentarii.
Insa, nu incercati asta la casa, pentru ca nu rezolvati nimic. Cele de la casa trebuie sa-ti ia cat ii afiseaza scannerul. Si la fel, nu inghitit chestii de genul "nu-ti convine, nu platesti". Legea nu spune asa! |
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
"coarda" de tractat masina, cablu zi cum vrei ! Defapt e " shufa".
Bafta. |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Chestia aia cu care tractezi o alta masina ramasa in pana ( de ceva gen motor , benzina ,etc.) !
Daca ai carlig de remorcare si vrei sa tractezi o alta masina cu ce o tractezi ? |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
io mi-am luat sufa dar n-am carlig
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
In bara din spate, sau sub ea e un ochi de care se poate lega sufa.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Ov |
![]()
|
ala e, nu mai e cuiul din fata
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() ![]() Fraților ... fierb de nervi. ![]() ![]() Mă las păgubaș iar la ieșire mă opresc la Serviciul clienți ... aceași atitudine nepăsătoare ... completez un formular de reclamație ... îl las și plec. Acum formularul ăla o fi hărtie de șters la c**. După ce am ieșit încerc să sun la OPC de pe mobil însă cele 3 numere pe care le aveam eu nu sunt bune (unul e cu 0800 și nu poți suna de pe mobil). Ce e de făcut? Chiar m-am ofticat! Aș suna la ProTV da' ăștia oricum îi pupă în c** și fac toate reportajele la ei. Sfaturi? |
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia de la Cora scutecele, sunt mai ieftine acolo...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Adrian78, fa o reclamatie online la ANPC!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:52 |