Injumatatirea taxei auto ar reduce, productia de Logan cu 33%
![]() ![]() ![]() |
Injumatatirea taxei auto ar reduce, productia de Logan cu 33%
LoganDeViteza |
![]()
|
||
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|||
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Eu cred ca Dacia totusi n-ar da faliment daca se scoate taxa de prima inmatriculare. Dacia are avantajul mainii de lucru cu cost mai scazut decat in occident. Daca nici asa nu este in stare sa concureze pe piata, atunci merita falimentul.
Problema la noi in tare este ca atat importatorii cat si fabricantii de masini (pe scurt APIA) au fost invatati sa aiba profituri colosale. Tin minte ca anul trecut smecherii de importatori spuneau ca le-a mers peste asteptari. Sa nu uitam ca piata a fost inchisa pana la sfarsitul anului trecut - o masina adusa de dincolo trebuia sa fie euro3 cel putin. Iata de ce le-a mers asa de bine pana acum. Fiind foarte lacomi, atat importatorii cat si Dacia-Reno nu accepta sa renunte la privilegii. Nici o problema veti zice, fiecare firma doreste sa-si maximizeze profitul, e normal. Buba este ca statul roman este in cardasie cu ei si actioneaza pentru a proteja oligarhia, impotriva intereselor poporului. |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
gdm |
![]()
|
Intr-o democratie normala diferendele se rezolva prin vot. Daca puterea incalca in mod grosolan drepturile cetatenilor atunci exista si posibilitatea de a iesi in strada pentru a rezolva situatia. Daca un guvern e instalat prin forta imprejurarilor nu inseamna ca el este batut in cuie la putere pentru 4 ani. Ar trebui sa iesim in strada pentru a presa puterea sa anuleze taxa.
Diversi politicieni ne servesc tot felul de explicatii halucinante despre motivele taxei. Sunt curios daca ar fi prinsi de o multime de protestatari furiosi cum ar mai explica ei ca, dupa standardele europene pedeapsa cu moartea nu mai e acceptata. Tot asa de relaxati ar fi? |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
gdm |
![]()
|
Eu nu inteleg de ce nu iese poporul in strada.
Sa ne uitam la vecini: Ungurii au un deficit public urias iar cand puterea a decis sa stopeze risipa, cetatenii au iesit in strada sa demonstreze ca doresc in continuare sa traiasca pe datorie ![]() Francezii la prima vedere nici nu au avut un motiv intemeiat. Politia a urmarit 2 infractori care s-au ascuns intr-un punct de transformare si s-au electrocutat. Revoltele au izbucnit pentru....spuneti voi ![]() Romanii sunt furati pe fata. Mafiotii isi fac legi pentru propriile afaceri, prin aceste legii este afectat grav cetateanul de rand. Si totusi lumea nu iese in strada. De ce? - le este frica? - nu prea vad de ce, puterea nu cred ca ar avea curajul sa bage militia in demonstranti - lene si nepasare? - atunci dragii mei va meritati soarta si meritati tot dispretul |
--------------------
Dacia 1410
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Tocmai am intrat si eu pe mobile.de.
Acu' stiu si eu ce zice Rex al meu cand mananc o friptura in fata lui. ![]() Cred ca daca il vad in urmatoarele ore pe Vladescu .... ![]() Passat Euro3, din 2003, cu 54000 km, la 3000 euro, jumate cat cel mai nenorocit Logaaaaannnnn. ![]() This post has been edited by ssilvviu: 6 Feb 2007, 22:23 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@ssilviu, incearca sa faci un printscreen pentru ca, cel putin la mine, linkul nu merge.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(gdm @ 6 Feb 2007, 21:14) Eu nu inteleg de ce nu iese poporul in strada. """Iese dar doar o data la fiecare 1989 de ani(anul 0000 fiind anul cand s-a format poporul roman)""" Romanii sunt furati pe fata. Mafiotii isi fac legi pentru propriile afaceri, prin aceste legii este afectat grav cetateanul de rand. Si totusi lumea nu iese in strada. De ce? """Toate dar absolut toate grevele au fost tratate in instanta ca ilegale.Si atunci romanii au ales EMIGRATIA.""" - le este frica? - nu prea vad de ce, puterea nu cred ca ar avea curajul sa bage militia in demonstranti """Militia nici sa fi vrut nu avea cu ce sa intre in demonstranti.Pe cata vreme jandarmii de azi au mijloacele tehnice sa ne puna cu botul pe labe lejer.De batai si scandaluri am avut parte toata viata asa ca stiu ce nu au putut militienii si ce pot jandarmii.""" - lene si nepasare? - atunci dragii mei va meritati soarta si meritati tot dispretul """Cine se simte realizat in tara poate plati toate taxele injumatatite sau nu restul EMIGREAZA.""" |
--------------------
a
b
c
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Ce vreau sa demonstrez cu astea e ca se poate.
La un passat din 2003, euro3, luat cu 3000euro mai platim 1600 euro taxa si tot nu ne luam Dacie. Apropo de taxe, mai sunt si altele? |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
ssilviu, nu e cam ieftin bmwul?
(sry pt offtopic) |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
$$ilvviu |
![]()
|
Eu ce sa zic.... atata scrie
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
Hai ba ca e plin de tepe mobile.de...
Sa fim seriosi |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Si mie mi se par prea de tot. Or fi romanasi de-ai nostri in spatele anunturilor?
A cumparat cineva la preturi din astea? Eu unul incep sa revin cu picioarele pe pamant.... |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
numa' motoru la un dezmembrari auto face mai mult...ce dreaqu
voi credeti orice ? pai...aia e masina de 17-18.000 in germania... ![]() This post has been edited by Fan3: 6 Feb 2007, 22:48 |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
E vrajala, contacteaza pe unu din aia si o sa vezi cum iti cere sa faci un transfer bancar, ca el lasa masina nu stiu unde, ca trimite actele pe internet. Tot felul.
S-au mai discutat ofertele astea de pe mobile.de Nu neaparat romani, sunt de tot felul in spatele acestor tepe. Ia uite ce zice pe prima pagina: No money in advance! A request for payment in advance generally always proves to be attempted fraud. ... No trustee service at mobile.de! mobile.de does not provide a trustee service nor does it offer any fiduciary accounts (or a so-called "Financial Department" etc.) for the use of buyers and sellers. ... Take care with paperwork sent electronically! Paperwork sent by electronic means can be falsified easily ... How is the purchase/sale carried out? mobile.de is not involved at any stage in the purchase of the vehicle and does not know who buys which car from whom. ... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(ssilvviu @ 6 Feb 2007, 22:43) Or fi romanasi de-ai nostri in spatele anunturilor? Oioi, sa fii tu sanatos ![]() ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
$$ilvviu |
![]()
|
Asa e.... cred ca m-a cam luat de cap berea bauta acu o ora....
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
madmaxtata |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 26 October 05 From: focsani-bucuresti ![]() |
am si eu o intrebare: daca iau o dacie din 87 motor de 1.3 tre sa platesc si la aia?(da-l in masa-n-cur de motor ca pe mine ma intereseaza tabla).
|
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
88
- vn-01-slk
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@bacu: [QUOTE]? stiu si eu cine e tariceanu! dar imi mai explici o data ce castiga el din aplicarea taxei asteia???
Tariceanu, ca proprietar al ATS Citroen inregistreaza profit pentru fiecare masina vanduta, ca orice alta firma dealtfel. Daca nu are vanzari, nu are profit! Q.E.D.! This post has been edited by Garett: 7 Feb 2007, 06:02 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Se gasesc masini ieftine in Germania, la 5800-6000 eur gasesti Passat din 2000-2002 cu 140.000-200.000km. Acuma depinde de fiecare ce masina vrea , eu zic ca cei care isi doresc o masina noua vor alege Logan in continuare.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
aia cu bemveu e prea de tot. vrajeala. dar gasesti si masini super la preturi super. inainte sa-mi iau symboala io am vrut un sh din germania. am luat legatura cu un samsar d-asta (om de incredere si oleaca de ruda pe deasupra). si mi-a explicat omu ala cam care-i filiera cu sh din germania. el lua masini numai din parcuri auto, niciodata nu lua in seama ofertele particularilor. tot de la el stiu ca sint destui romani care dau anunturi p-acolo si chiar sint pe mana cu unele parcuri auto. deci e risc si acolo. dar daca te interesezi bine si mai ai si pe cineva de incredere in bransa, poti lua super masina. pana sa iau symbolul dci(care-i tot sh) omu asta mi-a facut cateva oferte printre care si un seat leon 1.8i fabricatie 2003 (chestia se intampla in 2005) cu 8200 euro. masina era full, arata super (jante, vopsea metalizata...etc), avea cartea service si avea 97.000 km reali. avea o mica mica lovitura pe muchia aripii spate. mica mica de tot, nici macar vopseaua nu era luata.io vream disel ca altfel il luam. seatu' l-a luat o cunostinta cu 8000 euro, merge brici, are acum in jur de 145.000km. masina n-a vazut service (decat revizii), nici macar lovitura aia n-a reparat-o. asadar poti lua masina super daca insisti oleaca. ori prin cineva de incredere care sa ti-o aduca direct din afara ori sa te duci personal.
d-asta le e frica astora de la dacia. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca faceau o masina competitiva, care isi merita banii, nu le era frica, lumea cumpara in continuare, dar asa, se ajunge la masuri protectioniste fasciste de genul asta.
Hitler a facut o masina pentru popor, nemtii la vremea aia nu aveau alta alternativa, la fel Ceausescu, a facut 1300, nu aveai alta alternativa, la fel cu Loganul, e bagat pe gat, acum ai alternative, dar degeaba daca nu ai bani pentru o masina "serioasa" noua. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mediu concurential nu exista decat in filme si in carti. Toti marii jucatori prefera sa schimbe mediul de afaceri astfel incat produsele lor sa dea iluzia de produse competitive.
Chiar credeti ca e cineva asa c*ios prin Germania sa someze uzinele Mercedes Benz sa plateasca TVA-ul restant de cativa ani? Numai la ideea ca aia inchid uzinele asa, de pofta, cateva luni, le da frisoane autoritatilor, care, de altfel, nu iarta niciun simplu cetatean de la plata impozitelor... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand ca pe mobile.de sunt logic si tepe, dar daca e showroom sunt sanse mari sa nu iei tepe. Stiu prieteni care au dat avans si au luat masini super bune de acolo. Normal ca trebuie sa fii si cu cap cand gasesti un Mercedes S 500 din 2004 la 10000 euro si realizezi ca e ceva dubios. In primul rand daca o masina are o zgarietura sau o lovitura chiar mica este sigur pusa poza cu defectul respectiv. Hai sa o lasam moale cu luati Logan ca nu merita masini second de afara ca sunt numai tepe. Depinde ce vrea fiecare, eu am Solenza, merge super bine, dar am mers de curand cu un Astra din 2001 si e diferenta ca de la cer la pamant. Si Logan e cam la fel cu Solenza la cum se simte in timpul mersului. Va spun ca atunci cand mergi cu Astra e alta viata, dar sa mergi cu un Passat sau ceva pe acolo. Numai pentru confortul la mers si as alege altceva, logic as face drive-test sa vad ce imi place. Iar la alternative la bani fata de Logan sunt destule, si noi si second, si or sa fie din ce in ce mai multe oferte. Asta ii sperie pe cei de la Dacia.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Multi din cei ce si-au luat Logan, s-au dat jos din 1300 si au facut testul, logic ca li s-a parut super masina, nici nu zic ca nu este in comparatie cu 1300, dar eu am facut un test cu o Toyota Avensis, dupa ce intamplator m-am dat jos din Logan, si Loganul parea 1300 in comparatie cu Avensis-ul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
![]() Taxa asta e degeaba, ptr ca avem si vom avea in continuare tot drumuri "occidentale", politisti care nu stiu ce e mita si semne rutiere pana si pe cele mai dosnice ulite, in cele mai retrase catune!Si asta cand benzina e cat e, rovigneta e si ea de te doare capul, asigurarile(stiu ca nu au treaba cu drumurile, dar au treaba cu UE ca s-au marit) sunt super scumpe...asa ca Tariceanu si ai lui (a se citi si Base) sa se duca draGului, si sa ii ia si pe PeSeDecu ei... ca mie mi s-a luat. Daca tot se duc unde i-am trimis, sa il ia si pe Va-dimm, si pe Jiji, si pe Stolo ca si ala mananca cacao cu vidajna! Hai numai bine, si o Romanie ca-n filme! |
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
gdm |
![]()
|
Premierul Călin Popescu Tăriceanu susține în continuare taxa de primă înmatriculare. Primul ministru a declarat miercuri că nu tot ceea ce spune Comisia Europeană este de „nediscutat”. România își poate susține interesele în fața oficialilor UE, care au cerut o reducere a taxei impuse la București. „Fiecare țară își apără punctul de vedere în fața Comisiei, poți să îi aduci contraagrumente. Comisia Europeană este doar un partener de discuție”. Tăriceanu a dat, ca exemplu, Germania, unde cancelarul Angela Merkel s-a coalizat cu cei 5 mari producători de mașini și s-a opus inițiativei UE de a limita noxele emise de automobile. Pentru autoritățile române sunt foarte importante protecția mediului, veniturile bugetare și păstrarea unor locuri de muncă, referire la amenințările Dacia Renault de a concedia mii de lucrători dacă taxa de primă înmatriculare va fi eliminată.
Sursa |
--------------------
Dacia 1410
|
|
gdm |
![]()
|
Vedeti, de aia spun eu ca trebuie sa iesim in strada. Daca nu iesim in strada, nerusinatul isi permite sa spuna ca taxa e interesul Romaniei.
|
--------------------
Dacia 1410
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@ssilviu... ca si liliana esti si tu nene "firestarter" De unde vii cu ofertele aste nu stiu! E clar ca-s pura fictiune!
Ia gaseste-mi mie un Opel Vectra in 5 usi (GTS) cu motor 1,8 benzina sau diesel de +120 CP sub 150 k km si sub 9000 de Euro, fara accidente anterioare si defecte ascunse si mai vorbim. E de 3 ori mai scump ca Super Passatul gasit de tine sau de 1,8 ori mai scum ca BMW-ul seria 5. Si ca sa fiu pe topic, Dacia e producator cu marja f. mica de profit, fata de Renault sa zicem, si de asta ii ajuta asa de mult taxa lu peste. Sa nu uitam de cele x-zeci de scumpiri pe care le-au facut in timp ce la Renault is doar reduceri. This post has been edited by Cypher4laguna: 7 Feb 2007, 18:36 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Producator cu marja mica de profit o laie !
Am citit chiar in perioada cand s-a lansat ca un Logan chel ii costa 3000 euro. Din ce am mai vazut ulterior, la toate au adaosuri super mari. De ex. nenea care a sustinut proiectul la Renault care a publicat de curand o carte spunea ca nu erau hotarati daca sa adauge sigla sau nu, pentru ca ii costa 1 EUR in plus. O sigla din aceea costa la dealer in jur de 20 EURO. La fel pentru CD de pe Logan, au aparut niste imagini interne de la Renault cu preturi, era aprox. 15 EUR si ei il vindeau cu aprox. 300 ! Asa ca nu cred povestea cu adaosuri mici. Probabil puteau sa vanda masina si cu 5000. Au incercat cu 5700 s-a vandut, au marit , si tot se vinde - ar fi prosti sa nu vanda daca pot. Si cu declaratia asta incearca doar sa isi protejeze interesele. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 11:43 |