Injumatatirea taxei auto ar reduce, productia de Logan cu 33%
![]() ![]() ![]() |
Injumatatirea taxei auto ar reduce, productia de Logan cu 33%
Alex_MiG-21 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 9 December 06 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia1300 1979
Toyota Prius 2004
Executive Business edition
- BC-03-DAU, BC-02-BLA Daca pot, o fac eu - iese mai bine!
|
|||
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Adevarul e ca circul foarte mult pe jos,cu bicicleta si cu mijloacele de transport in comun.Vad ca refuzati sa ganditi,ce naiba a-ti vrea sa faca guvernul pt a fluidiza circulatia pe bulevarde?Sa darame blocurile pt a le largi?Si eu sunt in aceiasi oala/tara cu voi,si eu platesc aceleasi taxe de care sunt total nemultumit,problema e legata de mentalitatea multora!Pentru unii,singurul drum pe care i-l faceti fara masina e acela spre baie in rest si pana la coltul blocului vecin mergeti cu consrva!Oamenii nu mai stiu/vor sa mearga pe jos.M-am saturat de afirmatii de genul"am masina si merg cu ea cand vreau,ca de aia o am si platesc taxe".Daca toti am merge numai cu masinile can avem chef,asa,fara un scop serios,nu ne-am mai misca pe strazi.La servici putem merge si cu bicicleta,cel putin atunci cand vremea ne permite,dar majoritatea nu fac lucrul asta,prefera sa plece de acas cu conserva si sa stea vreo 2 ore blocat in trafic,ca de,are masina,cum sa nu mearga cu ea!Nu realizati faptul ca INSASI PREZENTA VOASTRA IN TRAFIC CONTRIBUIE LA AGLOMERARE!!!V-ati gandit la asta vreodata?
|
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Amuzant (cel putin pentru mine) e faptul ca majoritatea masinilor (peste 90%) circula cu o singura persoana la bord. Si atunic e normal sa fie aglomeratie si oricate taxe vor fi impuse, nu se va putea elimina aceatsa situatie pana cand soferii nu vor realiza ca e mult mai comod/rapid sa se duca la servici cu mijloacele de transport in comun (bine, daca si numarul acestora este suplimentat corespunzator).
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Bine ca am gasit pe cineva care sa gandeasca normal,voi,restul cand o sa incepeti sa faceti acest lucru?Orgoliul nu va lasa?
|
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
@cristi
nu cred ca esti in postura de a evalua sau judeca normalitatea noastra. si chiar daca o faci "keep the verdict to yourself" ![]() daca as trai la Londra nu as avea nici o problema sa ma deplasez cu mijloacele de transport in comun. Da noi traim in Bucuresti: daca mergi cu transportul de suprafata stai in aceleasi ambuteiaje ca si restul lumii iar metroul nu este nici pe departe cum ar trebui sa fie ca sa imi ofere functionalitate in deplasari macar in interiorul inelului central al Buc ca sa nu mai vorbim de periferie. NU acopera bine capitala si statiile sunt la distanta prea mare. As merge pe jos dar orasul intreg este un mare JEG si nu vreau sa ma umplu de praf sau noroi sau zloata ori de cate ori am de mers undeva. Cat despre mijloac ele de transport in comun, un sfert din fauna care e prin ele este ingrozitoare - vizual, olfactiv si sonor. Daca am de ales intre a sta vara in trafic in acvariile mercedes fara aer conditionat langa vreun animal care se spala duminicile pare in lighean cu apa rece si masina mea... ei bine optiunea e clara... sigur in teorie ceea ce spui tu suna bine dar in realitate e departe de "normalitate" |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe cei care propun folosirea transportului in comun in Bucuresti ii felicit. Pentru curaj. In afara de cateva linii cu care este omeneste sa te deplasezi, multe sunt demne de Africa neagra. Urasc statul in masina dar imi pasa mai mult de un minimum de confort fizic si psihic. Culmea este ca mai ieftin decat cu masina as iesi cu taxiul. Din pacate dimineata este o chestie de noroc sa prinzi un taxi la comanda. Asa ca acestea fiind spuse, consider, cel putin pentru moment, ca masina este o necesitate. Punct.
|
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Ete ca taxa n-a scazut, dar nici Dacia n-a vandut mai multe masini Logan. Din contra, vanzarile de LGN berlina au scazut de la 8000 in dec.-2006 la 4500 in ian.-2007. Si fata de ian.-2006 vanzarile sunt mai mici (atunci au vandut in jur de 6000). Asta in contextul in care Skoda a inregistrat o usoara crestere... Ia sa vedem ce inlesniri mai cere Dacia-Renault de la statul roman !
Deci, singura salvare a taxei de prima inmatriculare, pentru Dacia este tot programul rabla ![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
dinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 February 07 ![]() |
Program care demareaza in curand (aprilie). Problema e ca si acolo e mare bataie de cap mai ales ca pe la dealeri trebuie sa dai cate o atentie ca sa ai loc pe liste. Cam cum se facea odinioara...
Frumos ar fi ca importatorul sau producatorul sa-ti plateasca taxa. Cam cum a facut dacia in ianuarie. ![]() |
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
cel mai tare lucru este ca sigur Dacia a dat ceva spaga la guvern sa se introduca taxa de inmatriculare pentru masinile second si nu numai si in loc sa aibe mai multi clienti au mai putini clienti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by router: 20 Feb 2007, 21:34 |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Deci conform noilor informatii, vanzarile dacia au scazut in ianuarie cu 30% fata de anul precedent.
Acum, stand stramb si judecand drept, nea Furunculmont nu avea dreptate. Realitatea a demonstrat altceva: mentinerea taxei (si nicidecum scaderea ei) a redus vanzarile cu 30%. Cel putin asta zic cifrele pe perioada scurta de o luna, cu o destul de clara prelungire a trendului si pe februarie |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate i-a venit randul si acestei masini sa treaca prin etapa in care piata e saturata, cel putin deocamdata.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate i-o veni randul sa mai scada si din pret...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Cristi T
QUOTE Adevarul e ca circul foarte mult pe jos,cu bicicleta si cu mijloacele de transport in comun.Vad ca refuzati sa ganditi,ce naiba a-ti vrea sa faca guvernul pt a fluidiza circulatia pe bulevarde? La drumuri de biciclete separate de traficul auto te-ai gandit ? |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
cristi.r |
![]()
|
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Alex_MiG-21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 9 December 06 From: Bacau ![]() |
In sfarsit, UE ne-a dat....6 luni sa modificam taxa de inmatriculare:
http://www.bloombiz.ro/article--Auto-Moto-...to--240320.html Prosti am fost, prosti suntem inca......................ma intreb cine o sa plateasca amenzile date de UE statului roman??? Oare mama lui ......... sau mama lui ......................???? This post has been edited by Alex_MiG-21: 23 Feb 2007, 11:54 |
--------------------
Dacia1300 1979
Toyota Prius 2004
Executive Business edition
- BC-03-DAU, BC-02-BLA Daca pot, o fac eu - iese mai bine!
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
QUOTE(mao @ 22 Feb 2007, 16:39) Pe cat facem pariu ca nu le scad ? Pai acum vine programul rabla, si jumate de masini cel putin o sa fie dacii, iar dupa redistribuire nu m-as mira ca in a doua etapa sa se ajunga la aproape 10.000 de dacii vandute. Acum politia are loganuri (ceea ce nu e rau pana la urma), dar v-ati gandit cati mai ar avea nevoie de ele ? Cred ca in curand o sa apara salvarile facute din MCV (nici asta nu zic ca ar fi rau) si or mai sari si alte institutii sa cumpere masina nationala ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
router |
![]()
|
Pai nu au ieftinit Loganul deoarece s-au bazat ca lumea cumpara si nu au ei nevoie de reduceri ca doar au venit in Romania sa faca bani nu.
Sunt curios daca cei de la Dacia dupa scaderea aceasta de vanzare vor face ceva promotii gen garantie extinsa gratis sau reducere de pret al masinii. Stie cineva care va fi promotia pe care cei de la Dacia o vor face de la 1 martie? |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
In 2005 Loganu al' mai ieftin era 5900 euro, acum e 6400. 500 euro e pt motorul euro4?
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
router |
![]()
|
nu stiu exact de ce e mai scump oricum eu astept macar o promotie mai atragatoare incepand cu 1 martie
|
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(router @ 23 Feb 2007, 22:03) nu stiu exact de ce e mai scump oricum eu astept macar o promotie mai atragatoare incepand cu 1 martie De unde stii ca va avea vreo promotie pe 1 Martie,surse sigure sau doar zvonuri? On.topic Ar fi super injumatatirea taxei de prima inmatriculare la jumatate,ca 180 Euro mi se pare cam mult. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Eu nu mai astept nimic. Dupa parerea mea o masina cand o iei, se merita sa iei ori versiunea cea mai ieftina (sau printre cele mai ieftine) ori cea mai scumpa (sau printre cele mai scumpe), in functie de situatie. Acum m-as uita la ceva mai sus, insa parca Dacia nu mai intra acolo. Si nu ca as avea ceva cu Daciile, ba dimpotriva, ci deoarece consider ca Dacia nu se mai merita acum. Se merita cand Ambitionul era 8000 de euro si masinile din import asemanatoare costau cele mai ieftine macar o data si jumate din pretul loganului cel mai scump. Ar trebui o oferta a naibii de serioasa din 1 martie sa imi schimbe parerea, si nici taxa de inmatriculare daca s-ar scoate de tot pentru dacii nu m-ar incalzi prea mult ...
|
--------------------
------
------
------
|
|
router |
![]()
|
eu sigur cred ca va fi o oferta buna de la 1 martie:
-ma gandeam la garantie extinsa moca sau vospea metalizata sau o optiune la alegere gratis |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
router |
![]()
|
Se pare ca am avut dreptate:
Pentru orice model Logan berlină sau Logan MCV comandat în perioada 1 martie 2007 – 31 martie 2007, Dacia îți oferă garanție extinsă gratuit. Beneficiezi astfel de 3 ani de garanție, în limita a 100 000 de km, pentru doua modele Logan disponibile într-o gama variata, din care ai ce alege: Logan MCV în 4 motorizări 1.4MPI, 1.6MPI, 1.6 16V, respectiv 1.5DCI și 3 variante de echipare sau Logan berlină în 4 motorizări 1.4MPI, 1.6MPI, 1.6 16V, respectiv 1.5DCI și 6 variante de echipare. |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 11:47 |