Spoiler spate Nova
![]() ![]() ![]() |
Spoiler spate Nova
cosmin.p |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SupeRNova ex Europa
- B 75 ACP
|
|||
Phileas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 28 October 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca mai degraba ai putea sa incerci sa modifici spoilerul existent. stopul de ceata se gaseste mai mult ca sigur in comert, faci decuparea in bara, tragi niste fire si ai obtinut simetria pe care ti-o doresti.
|
--------------------
DACIA
SupeRNova
2002 Rapsodie
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Daca se apuca cineva sa decupeze in bara o sa aiba surprize mari
![]() Stopul de ceata are nevoie de un locas special facut prin turnare .. asa ca e mai greu sa il faci artizanal. Cu niste fibra de sticla totusi cred ca se poate modela .. dar eu zic ca nu are nici un rost. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
fred |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 26 September 02 From: Los Angeles ![]() |
Bara asta de spate de nova eu nu o mai folosesc... daca te intereseaza, da-mi un mail pe novatech@home.ro si poate reusim sa facem ceva;
Attached thumbnail(s) 4.jpg ( Size: 27.06k ) Number of downloads: 247 |
--------------------
Subaru
Impreza WRX Wagon
2002 ..:: Novatech tuning ::..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:21 |