DONATII (obiecte,accesorii sau chiar masini), Pentru automobilisti
![]() ![]() ![]() |
DONATII (obiecte,accesorii sau chiar masini), Pentru automobilisti
HUMMER H1 |
![]()
|
||
![]() Membru cu S.U.V. Group: Members Posts: 660 Joined: 21 December 09 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Ro S.U.V.
Double Cab 1.9d
2005
- GL-13-FHM
|
|||
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
Pai... deci... l-as putea obtine?!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
HUMMER H1 |
![]()
|
![]() Membru cu S.U.V. Group: Members Posts: 660 Joined: 21 December 09 From: Galati ![]() |
sigur ca da
![]() |
--------------------
Ro S.U.V.
Double Cab 1.9d
2005
- GL-13-FHM
|
|
zapacit |
![]()
|
![]() Life is a race....so drive it !!! Group: Members Posts: 74 Joined: 29 July 09 From: COnstanta ![]() |
donez 1 buc anvelopa vara + janta tico / matiz pentru cei din constanta, plus daca va miscati repede am si 2 boxe jbl (din anumite motive nu prea mai vizitez forumul, daca e cineva interesat add: zapacit86)
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
Virusux |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 January 10 ![]() |
sal.jbl-urile le vreau eu ,ti-am lasat mesaj pe mess.stima
|
--------------------
Dacia NOVA
GT
1998
- BR 05 GLM
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Difuzoarele cred ca vor pleca spre mine. Multumesc frumos!
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
bandera |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 April 11 ![]() |
as vrea eu o masina daca se poate, nu conteaza cat de veche este dar mi-ar prinde bine
momentan nu imi permit sa imi cumpar o masina dar as avea mare nevoie de una.......daca este cineva care are una si nu ii mai este de folos........v-as fi recunoscator ![]() |
--------------------
----
----
----
- .....
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Dacă nu-ți permiți să-ți cumperi mașină, ce te face să crezi că vei putea întreține una?!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
[quote=bandera,2 Apr 2011, 19:29]
as vrea eu o masina daca se poate, nu conteaza cat de veche este dar mi-ar prinde bine momentan nu imi permit sa imi cumpar o masina dar as avea mare nevoie de una.......daca este cineva care are una si nu ii mai este de folos........v-as fi recunoscator ![]() [/quote Si sa fie cu rezervorul plin? ![]() |
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|
bandera |
![]()
|
de intretinut pot sa o intretin in fine.. cat despre poanta cu reervoru...
|
--------------------
----
----
----
- .....
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu-ți permiți să dai 2-3000 ron pe o mașină dar îți permiți să plătești înmatricularea, întreținerea și combustibilul?
![]() Recunoaște că vrei un bon de rabla moca ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bandera |
![]()
|
pai chiar nu am ce sa fac cu un bon de rabla. si masina nu trebuie imatriculata daca e sau dak o trec pe numee meu costa in jur de 400 ron
|
--------------------
----
----
----
- .....
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Da un monitor de 17" nu vrei?
PS Vezi ca esti la donatii nu la cersit. ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Donez o anvelopa Marix ES-01 205/55/16. Partea buna e ca e nefolosita, a stat cativa ani buni în masina ca rezerva. Partea mai putin buna e ca e "retreaded" si ca are vreo 5 ani vechime. Merge însa foarte bine ca rezerva.
Doritorul trebuie sa se deplaseze personal s-o ridice. Attached thumbnail(s) Marix.jpg ( Size: 526.87k ) Number of downloads: 945 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
HUMMER H1 |
![]()
|
carburatorul a plecat la userul Neagu Ionut
![]() tetiere sport , vas stergatoare prbriz nova , cablu+ maneta deschis capota , doua carcase rpoiectoare cn4 , doua sticle proiector cn4 partea dreapta, 3 blocuri sigurante fiat merg adaptate la dacie si un set de manete de la un ford This post has been edited by HUMMER H1: 5 Apr 2011, 21:58 |
--------------------
Ro S.U.V.
Double Cab 1.9d
2005
- GL-13-FHM
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Merci Hummer inca o data.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
bomba_11980 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 29 October 07 From: Iasi ![]() |
*doua carcase rpoiectoare cn4 , doua sticle proiector cn4 partea dreapta*
As vrea sa le iau eu - sunt din Iasi - ti-am dat PM - mersi |
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- IS-**-*** Stima si respect detinatorilor de masini marca - DACIA -
|
|
johnny_zzz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 April 11 ![]() |
variable_dynamics, mai ai cumva acel monitor? Ca m-ar interesa foarte mult!
Astept raspuns urgent. Ma gasesti pe YM la id-ul turbo_100hp. Merci! |
--------------------
Daewoo
Espero
1997
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
E clona mea
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Virusux |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 January 10 ![]() |
multumiri lui HUMMER H1 pentru donatie.Stima
|
--------------------
Dacia NOVA
GT
1998
- BR 05 GLM
|
|
ionutzuu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 3 April 10 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1996, berlina
- gl 97 gin
|
|
HUMMER H1 |
![]()
|
![]() proiectoarele cn4 au plecat la iasi cu tot cu sticle iar restul al braila |
--------------------
Ro S.U.V.
Double Cab 1.9d
2005
- GL-13-FHM
|
|
bomba_11980 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 29 October 07 From: Iasi ![]() |
Multumiri HUMMER H1 pentru donatie. Abia astept sa le montez
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- IS-**-*** Stima si respect detinatorilor de masini marca - DACIA -
|
|
johnny_zzz |
![]()
|
N-are nimeni un monitor si pentru mine?
![]() |
--------------------
Daewoo
Espero
1997
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
StefanT are, da-i repede un PM. El e traficantul de monitoare.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
WGX |
![]()
|
![]() Dacia 1310 Owner Group: Members Posts: 388 Joined: 27 August 09 From: Bucuresti ![]() |
am eu un monitor de care vreau sa scap. suna-ma pe mobil, gasesti numarul in anunturile mele de pe la bursa ori arhiva
![]() |
--------------------
Dacia
Batranul REnAult Kombi
1999/1310 CL
- WGX'u ex:Dacia 1310 CL Break, Diamond Silver ,Gasoline with Gotronic Ignition Sensor inside
now: Opel Astra G Caravan 1.6 16V 101 HP |
|
1310CL |
![]()
|
![]() 1310 DRIVER Group: Members Posts: 1.232 Joined: 25 January 10 From: Arad ![]() |
Donez volan original de Dacia,model:1310-TX,an:1987
Cateva poze: Doritori sa trimita un pm. ![]() Attached thumbnail(s) Imagine0636.jpg ( Size: 269.22k ) Number of downloads: 543 |
--------------------
Dacia 1310
TLX
1990
- AR06GKI CREM 427
|
|
GL 01 NJL |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 194 Joined: 16 January 11 ![]() |
Nu vreau sa cersesc dar aici e topic de donatie , si intreb daca cineva are de donat niste ceasuri de bord in special kilometrajul dar daca se poate cu totul as fi recunoscator , platesc transportul !
PS: Dacia 1310 bord scoica,adica de astea cum is la astea mai noi nu cum is alea vechi de prin 70' ! Multumesc ,astept un mesaj privat sau chiar aici ! Stima ! This post has been edited by GL 01 NJL: 10 Apr 2011, 23:24 |
--------------------
Audi
A4
1.9TDI/B5/1996
|
|
johnny_zzz |
![]()
|
|
--------------------
Daewoo
Espero
1997
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pentru a pastra acest topic curat, va rog sa nu faceti chat pe el.
Va rog sa respectati urmatoarele 3 reguli simple: 1. Nu postati CERERI. Acesta este un topic pentru oferte de donatii. Pentru cereri va rog sa postati la bursa. 2. Cei interesati de ofertele existente sunt invitati sa foloseasca mesageria privata pentru a contacta ofertantul. 3. Ofertantul este rugat sa isi editeze mesajul sau sa foloseasca butonul de report in momentul cand oferta nu mai e valabila. In felul acesta topicul va fi usor de urmarit pentru cei care sunt in cautare de astfel de lucruri. Va multumim pentru intelegere. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:55 |