DONATII (obiecte,accesorii sau chiar masini), Pentru automobilisti
![]() ![]() ![]() |
DONATII (obiecte,accesorii sau chiar masini), Pentru automobilisti
adifulful |
![]()
|
||
![]() Негря Джор Group: Members Posts: 1.117 Joined: 26 April 11 From: Satu Mare ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1300
Dacia Dacia
1300 1976
- STRABUNICUTA MEA Ți-au murit lăudătorii dom' le ?
ATENȚIE ! Mândria și prostia este printe noi !! |
|||
Highlander0681 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 September 09 ![]() |
|
--------------------
q
q
12
- 2
|
|
VS-02-ZCK |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 6 February 10 ![]() |
ok nici o problema.
|
--------------------
dacia 1325 L
,fiat palio weekend
1995, 1998
- VS-02-ZCK
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
anvelopele le-am dat in urma cu o saptamana,dar cel care le-a luat nu a binevoit sa scrie aici.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
@variable_dynamics: daca intr-un final nu vei scapa de chestiile pentru Dacia Nova, sa ma anunti(ar fi pacat sa le arunci). Am o prietena cu o Nova cam cazuta si cred ca i-ar prinde bine piesele de la tine
|
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
@Manta_B:
Tot ce donez, donez in sistemul "primul venit, primul servit". Fiind nerevendicate de nimeni pana acum si fiindca ti-ai exprimat dorinta de a le primi, poti considera ca iti sunt rezervate piesele de Nova, exceptand colectia de arcuri pentru frana spate. Discutam pe PM cum sa intri in posesia lor. UPDATE: - casetofon auto Ford(functional atat pe radio cat si pe caseta):solicitat de WGX; - CD/MP3 player(citeste MP3-uri numai cand binevoieste domnia sa):solicitat de WGX; - telefon wireless(functional, trebuie inlocuit acumulatorul si are nevoie de un alimentator de 9V c.c.); - lant metalic(1,5 m lungime, aproape nou); - burduf cauciuc schimbator viteze Nova: solicitat de Manta_B; - cheder streasina Nova/SuperNova(pentru partea stanga, folosit):solicitat de Manta_B; - burduf cauciuc protectie tija servofrana Nova:solicitat de Manta_B; - maruntisuri(cleme, capse de tapiserie pentru Nova, bucsa demaror Nova):solicitat de Manta_B, - colectie incompleta de arcuri pentru sabotii de frana spate Nova/SuperNova:rezervat Cereri si detalii pe PM |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Update #2:
- telefon wireless(functional, trebuie inlocuit acumulatorul si are nevoie de un alimentator de 9V c.c.): disponibil; - lant metalic(1,5 m lungime, aproape nou):disponibil; - burduf cauciuc schimbator viteze Nova: disponibil; - cheder streasina Nova/SuperNova(pentru partea stanga, folosit):disponibil; - burduf cauciuc protectie tija servofrana Nova:disponibil; - maruntisuri(cleme, capse de tapiserie pentru Nova, bucsa demaror Nova):disponibil; - colectie incompleta de arcuri pentru sabotii de frana spate Nova/SuperNova:rezervat This post has been edited by variable_dynamics: 31 Aug 2011, 12:16 |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bord cu ceasuri Solenza, fara turometru.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
vreau eu bordu de solenza fara turometru pentru experimente ! daca se poate
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se poate. Stabilim pe PM ce si cum. dar saptamina viitoare, trebuie sa-l aduc de la tara.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
Au mai ramas:
telefon wireless(functional, trebuie inlocuit acumulatorul si are nevoie de un alimentator de 9V c.c.) - lant metalic(1,5 m lungime, aproape nou) - burduf cauciuc schimbator viteze Nova - cheder streasina Nova/SuperNova(pentru partea stanga, folosit) - burduf cauciuc protectie tija servofrana Nova - maruntisuri(cleme, capse de tapiserie pentru Nova, bucsa demaror Nova) |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
Care mai doreste, care mai pofteste...
- telefon wireless(functional, trebuie inlocuit acumulatorul si are nevoie de un alimentator de 9V c.c.) - lant metalic(1,5 m lungime, aproape nou) - burduf cauciuc schimbator viteze Nova - cheder streasina Nova/SuperNova(pentru partea stanga, folosit) - burduf cauciuc protectie tija servofrana Nova - maruntisuri(cleme, capse de tapiserie pentru Nova, bucsa demaror Nova) Ar fi pacat sa le arunc, zic eu...insa la sfarsitul saptamanii viitoare vor ajunge la gunoi. Astept cereri pe PM. |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
as dori eu telefonul wireless. ai pm
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
donez si eu cate ceva:
una bucata webcam logitech quickcam express (ca cea de aici http://www.paksmile.com/computers/camera/i...xpress-cam.jpg) una bucata webcam chicony (ca cea de aici http://static.marketonline.ro/full/119604/...ny-dc-2110.jpg) camerele sunt disponibile in constanta pana pe 28-29 sept sau in buc dupa 28-29 sept. nu trimit prin posta(prea complicat) ambele sunt retinute pt useri ai forumului This post has been edited by brigada_diverse: 15 Sep 2011, 14:24 |
--------------------
Dacia
|
WGX |
![]()
|
![]() Dacia 1310 Owner Group: Members Posts: 388 Joined: 27 August 09 From: Bucuresti ![]() |
ai PM
|
--------------------
Dacia
Batranul REnAult Kombi
1999/1310 CL
- WGX'u ex:Dacia 1310 CL Break, Diamond Silver ,Gasoline with Gotronic Ignition Sensor inside
now: Opel Astra G Caravan 1.6 16V 101 HP |
|
brigada_diverse |
![]()
|
au fost rezervat cele 2 de alti utilizatori (nu au scirs si aici) . wgx, daca gasesc inca una, iti dau de stire.
|
--------------------
Dacia
|
variable_dynamics |
![]()
|
Telefon wireless(functional, trebuie inlocuit acumulatorul si are nevoie de un alimentator de 9V c.c.) -> a ajuns la brigada_diverse;
Au mai ramas: - lant metalic(1,5 m lungime, aproape nou) -> rezervat - burduf cauciuc schimbator viteze Nova - cheder streasina Nova/SuperNova(pentru partea stanga, folosit)-> rezervat - burduf cauciuc protectie tija servofrana Nova - maruntisuri(cleme, capse de tapiserie pentru Nova, bucsa demaror Nova) Daca nu le vrea nimeni, cat de curand vor ajunge la gunoi. @brigada_diverse: sa cresti mare! ![]() This post has been edited by variable_dynamics: 14 Oct 2011, 23:23 |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
multumesc pt telefon
![]() |
--------------------
Dacia
|
bradone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 5 March 07 ![]() |
donez lanturi auto pentru dimensiunea 155/70r13 sau echivalenta
rezervate! This post has been edited by bradone: 14 Oct 2011, 22:56 |
--------------------
skoda
octavia II
2008
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
Dau si eu o husa cu margele nou nouta. Va rog scapati-ma de ea ca imi sta in drum. Doar pentru constanteni, nu trimit prin posta pentru ca nu ma pot deplasa.
Attached thumbnail(s) husa.jpg ( Size: 105.66k ) Number of downloads: 1109 |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
S-a dat husa astazi
|
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Multumesc frumos colegului @variable_dynamics pentru chederul streasina si lant si felicitari pentru acest gest frumos!
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Donez un Motorola V3 cu o "mica" problema: cand il pui la incarcat da o eroare gen "e imposibil de incarcat". Dintr-o dimineata brusc a dat eroarea, habar n-am ce e si sincer, nu-mi prea arde sa merg la service. Are urme de uzura(zgarieturi fata+spate) si e fara incarcator(incarcatorul il folosesc la alt Motorola).
Predare preferabila in Iasi Poze un pic mai tarziu L.E.: rezervat userului Razvan_Ionut This post has been edited by Manta B: 11 Nov 2011, 20:19 |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
Lucian MC |
![]()
|
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
il vreau eu v3ul daca il mai dai
|
--------------------
Dacia
Un sport si un break
1989 1410 si 1995 1410
- IS-60-GVE
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
Au mai ramas:
- burduf cauciuc schimbator viteze Nova - burduf cauciuc protectie tija servofrana Nova - maruntisuri(cleme, capse de tapiserie pentru Nova, bucsa demaror Nova) Valabil toata saptamana viitoare. Daca pana vinerea viitoare nu le ia nimeni, vor ajunge la gunoi(si ar fi pacat, zic eu) Nu trimit prin posta/curier din lipsa de timp. Numai bine. |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
|
|
b 45 bwy |
![]()
|
![]() Van driver Group: Members Posts: 1.135 Joined: 27 November 10 From: Bucuresti ![]() |
sal ,imi trebuie mie maruntisuri(cleme, capse de tapiserie pentru Nova, mai exact niste cleme de prins fetele de usi si plasticele de pe stalpi de la parbriz. imi poti spune mai exact ce ai?
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
- Florin&bwy Nova GT 1999
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
@b 45 bwy:
Vezi mai jos pozele obiectelor care mi-au ramas: IMG_3252.JPG ( Size: 313.57k ) Number of downloads: 764 IMG_3263.JPG ( Size: 493.59k ) Number of downloads: 703 IMG_3270.JPG ( Size: 360.74k ) Number of downloads: 710 - burduf cauciuc schimbator viteze Nova - burduf cauciuc protectie tija servofrana Nova - maruntisuri(cleme, capse de tapiserie pentru Nova, bucsa demaror Nova) |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
|
|
s(p)am |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 6 July 11 ![]() |
Cine are prin un Carfil simplu, indiferent de stare. Nu conteaza daca ii lipsesc jiglere sau daca e decalibrat. Am nevoie de unul pentru niste incercari/proiect. Deci un carb care nu mai aveti ce face cu el.
|
--------------------
Dacia
cu 4 roti
de ceva vreme
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
in ce zona stai? poate te ajut eu
|
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
variable_dynamics |
![]()
|
QUOTE(variable_dynamics @ 13 Nov 2011, 22:25) @b 45 bwy: Vezi mai jos pozele obiectelor care mi-au ramas: IMG_3252.JPG ( Size: 313.57k ) Number of downloads: 764 IMG_3263.JPG ( Size: 493.59k ) Number of downloads: 703 IMG_3270.JPG ( Size: 360.74k ) Number of downloads: 710 - burduf cauciuc schimbator viteze Nova - burduf cauciuc protectie tija servofrana Nova - maruntisuri(cleme, capse de tapiserie pentru Nova, bucsa demaror Nova) Anuntul NU mai este valabil(din lipsa de doritori, piesele au ajuns la gunoi ). |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pentru a pastra acest topic curat, va rog sa nu faceti chat pe el.
Va rog sa respectati urmatoarele 3 reguli simple: 1. Nu postati CERERI. Acesta este un topic pentru oferte de donatii. Pentru cereri va rog sa postati la bursa. 2. Cei interesati de ofertele existente sunt invitati sa foloseasca mesageria privata pentru a contacta ofertantul. 3. Ofertantul este rugat sa isi editeze mesajul sau sa foloseasca butonul de report in momentul cand oferta nu mai e valabila. In felul acesta topicul va fi usor de urmarit pentru cei care sunt in cautare de astfel de lucruri. Va multumim pentru intelegere. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:57 |