Bec bord ars
![]() ![]() ![]() |
Bec bord ars
Marius81 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Din pacate nu cred ca poti sa-l schimbi fara sa dai bordul jos (ceasurile). Faci rost de un bec cu tot cu soclu, desfaci plasticul de sub bord si incerci sa bagi mana in spatele tabloului si sa schimbi becul, dar nu cred ca o sa reusesti. Trebuie sa ai mana subtire. Daca nu reusesti asa nu-ti mai ramane decat sa scoti ceasurile. Cauta un topic legat de LED-uri in bord pe la "Imbunatatiri", si gasesti acolo mai multe info cum sa desfaci bordul.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
De mana subtire nici nu poate fi vorba (nu la mine cel putin)
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
co$ma |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 3 July 06 ![]() |
stie careva ce becuri trebuiesc in bord la luminile de pozitie si de faza lunga?
Ca am fost la un magazin si aia habar nu aveau. |
--------------------
Dacia
SupeRnova
2002 Rapsodia
- TM-94-SCU
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Toate becurile din bord sunt identice, sunt cu tot cu soclu si daca nu ma insel sunt la fel ca ale de pe berlina.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Cu putina sarguinta reusesti sa schimbi becul, crede-ma. Eu cand am luat masina aveam vreo 4 becuri lipsa din fabrica si le-am pus incetisor pe toate. Scoti partea de plastic de sub volan, desfaci si clapeta de la sigurante, dai scaunul la max. in spate si o sa vezi ca merge.
Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
aless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
Becurile din zona climatizarii le-a schimbat cineva?
La mine aici s-a lasat intunericul. |
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da. Scoti scrumiera, sina ei e prinsa intr-un surub, apoi tot panoul de climatizare (ala cu 3 butoane circulare si deasupra recirculare-fresh) e prins in partea de jos in 2 suruburi, le desfaci, apoi tot panoul iese in jos... Il intorci si pe spate becurile sunt prinse prin rasucire la 90grade de acea folie verde cu cablajul...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(aless @ 2 Feb 2007, 09:05) Sau si mai simplu, scoti panourile laterale (in functie de partea pe care ai becul ars), sunt prinse in braduti de plastic, si cu o mana delicata schimbi becurile. E probata, functioneaza perfect... This post has been edited by OVIDIUS: 2 Feb 2007, 09:55 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
aless |
![]()
|
OK.
Multumesc! O sa incerc in weekend. |
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|
aless |
![]()
|
Deci, am scos partea scrumierei care culiseaza. Apoi am avut acces la 3 holsuruburi.
Primul tinea corpul scrumierei. L-am desfacut. Celelalte doua aveau legatura cu blocul de climatizare. Le-am desfacut si pe acestea. Problema este ca nici corpul scrumierei, nici panoul de climatizare nu vor sa iasa. Adevarul e ca nici nu am fortat prea mult. Exista vreo manevra mai speciala sau trebuie fortat? |
--------------------
KIA
CEE'D
2008
|
|
madendre |
![]()
|
![]() posesor scooter KTM Group: Members Posts: 188 Joined: 30 January 07 ![]() |
eu țiaș recomanda să scoți panoul lateral așa am schimbat eu becul doar ca eu lam schimbat acolo unde reglez aierul să vină la picor,pe parbriz etc.
ps:ai grijă la șuruburile din plastic eu am rupt câteva din greseala |
--------------------
DACIA
NOVA
2000 GTI
- SB-19- nam gagica ma parasit viata merge inainte [B][COLOR=blue]
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Nu iese panoul din cauza tijelor de reglare clapete aer. Poti sa tragi de el cat vrei ca nu va iesi. Se da panoul lateral dreapta jos si se demonteaza tijele. Fiecare au un surub si un sistem carlig. Atentie la montare trebuie reglate. (Inainte sa le dai jos se pozitioneaza la semn parghiile, au niste puncte de vopsea pe niste roti dintate, o sa ti dai seama dupa ce dai panoul dreapta jos.) Eu as recomanda sa scoti si comutatorul aerotermei. (Se trage de butonul comutatorului, de restul plasticului care ramane si va aparea comutatorul propriu zis care se tine in doua cleme.) Dupa aceea ar trebui sa iasa si corpul scrumierei si panoul climatizare. Chestia e ca si eu m am chinuit mult sa schimb becurile de sus de la recirculare aer si pana la urma m am enervat si am dat jos panoul. Nu zic ca nu se poate si altfel dar eu n am avut rabdare si o mana suficient de mica pentru a reusi. Si in plus cu ocazia asta mai strangi si niste suruburi pe ici colo
![]() P.S.: Mentionez ca am Clima! Nu stiu daca nu e mai stramt la mine decat la cei fara AC. This post has been edited by preghicialex: 6 Feb 2007, 10:30 |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:28 |