DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Imbunatatire audio, boxe

thedragon
post 8 Feb 2007, 03:04
Post #1

Sange de modovean aka GALATI

Group: Members

am gasit si io pe la 1 un cd player miraje sau ceva de genu care are 4x25 tongue.gif ii oleaca veki dar... blush.gif are MP3 asta ii importat ...si ma framanta sa incerca sa faca din 4 2 canale dar asta kiar nush daca se poate daca sar putea nush cum sa fac blink.gif poate imi ziceti voi !! si pe alea 2 canale sa imi pun si io ca omu niste ZGOMOTECURI tongue.gif biggrin.gif nam bani de sony sau pionner sau keenwod sau alte kestii !! io vreau ceva decent...stiu ca nu o sa fie 50 wati reai pe acele 2 canale dar o sa fie satisfacator cred...poate aruncati si cu parerea persoanele care au sau avut domotecuri sau eurotecuri poate imi da un indiciu sau o buba ascunsa la ele !! ms mult de intelegere blush.gif

--------------------
dacia 1310 1989
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ag02cws
post 8 Feb 2007, 03:29
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti / Pitesti

Eu am avut daewoo care citea si mp3. Scria pe cartea lui 4*7W sau 2*25W. Nu prea am inteles eu cum venea asta... Oricum ca sa legi decat 2 boxe, se lua + de la o boxa si - de la cealalta boxa de pe aceeasi parte. Pe vremea aceea, nu aveam decat 2 boxe si asa l-am legat si a mers. Intr-adevar se auzea mai tare decat daca legam cate un canal. Inainte de el am avut un domotec care avea tot 4 iesiri. Tot 2 boxe aveam si am legat cate doua + si doua - (de pe aceeasi parte) la aceeasi boxa si mergea si ala.

--------------------
Dacia 1310 L 1994 / Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd 2008
+
thedragon
post 8 Feb 2007, 11:20
Post #3

da mangleala cea mai mare e ca iese din el numa 2 fire ! ii cam ciudat nu ?? sau poate sau rupt pe parcurs..cine stie ....si cum mai sa unesc 2 de plus si 2 de minus si sa le pun pe o boxa??? poate fac poc:D

--------------------
dacia 1310 1989
+
randomm
post 8 Feb 2007, 16:34
Post #4

Ex Dacia owner

From: Iasi

La modelel mai vechi este numai firul de plus de la difuzoare, minusul se lua de pe firul de masa al HU. Asa am eu acasa o panarama de casetofon care sta aruncat pe un dulap si aceeasi dilema am avut-o si eu cand am vrut sa pun boxele prima data pe el.

--------------------
Opel Astra G 2000 - BT-03-TBF
+
thedragon
post 8 Feb 2007, 18:18
Post #5

daca era asa cum ai zis u nu trebuia sa fie 4 fire?? ca ii 4x25 unsure.gif dar are numai 2 fire!!

--------------------
dacia 1310 1989
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 21:12
Forum Renault