DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Loc de parcare sigur (platit) in Bucuresti pentru 2 zile

kopu
post 31 Jul 2004, 14:09
Post #1

Membru incepator

Group: Members

In concediu voi sta si eu vreo 2 zile prin Bucuresti (cazarea undeva prin Berceni..). Vreau sa va rog frumos sa-mi recomandati si mie unde pot sa-mi las Solenza la un loc de parcare platit si pazit ca sa nu am surprize neplacute dimineata. Locul poate fi si mai departe ca fiind in concediu n-o sa ma deranjeze foarte mult sa folosesc metroul sau altceva pana acolo. Multumesc mult anticipat.
P.S. Poate ca raspunsurile voastre vor folosi si altor provinciali dezorientati care vor sa stea o zi-doua prin Bucuresti iar la plecare vor sa mai aiba cass-ul in masina biggrin.gif

--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SYL
post 31 Jul 2004, 15:26
Post #2

doc

From: IF, Balotesti

Locuri de parcare cu plata e plin Bucurestiul; si se zice ca ar fi si pazite destule, dar ca sa ai si garantia ca nu ti se fura din masina, NU cred ca exista asemenea loc. Adica sunt destule parcari cu plata, pazite, din care s-au furat din masini cu alarma in mijlocul zilei (inclusiv taiat lantul de la portbagaj cu "gura de lup").
Parerea mea e ca in zona unde stai cazat, sa gasesti un loc luminat, la bulevard sau pe undeva unde e destul de circulat, eventual in fata unui magazin deschis non-stop, si sa iti lasi masina acolo, si bineinteles sa nu lasi in masina ceva la vedere care i-ar putea tenta pe hoti. O alarma la masina e binevenita.
Bafta !

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
+
bogdan_o
post 31 Jul 2004, 18:03
Post #3

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

From: Bucuresti

Parcarile publice din Bucuresti sunt cencesionate de Dalli. gasesti si parcari cu plata de tipul "la bordura" dar alea numai pazite nu sunt. Gasesti si parcari inchise, cu control acces (bariera) si acre ofera ceva mai multa siguranta. Dezavanatajul e ca Dalli te taxeaza cu 15000 pe ora. Si nu cred ca iti convine. Daca totusi te tenteaza, eu stiu 2 astfel de pacari la Unirii (exact in fata magazinului) sau la Eva (pe Magheru).

Cel mai bine faci cum a spus si Silviu.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
dragOn
post 1 Aug 2004, 11:45
Post #4

Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza)

Parcarile Dalli din cate stiu eu nu sunt 24 din 24, asa ca nu ai facut nici o combinatie!!!

--------------------
VOLKSWAGEN PASSAT - B xx UEX TDi 131CP/2002
Never drive faster then your angel can fly !!!
+
SYL
post 1 Aug 2004, 11:49
Post #5

doc

Parcarile Dalli din cate stiu eu nu sunt 24 din 24, asa ca nu ai facut nici o combinatie!!!

Parcarile Dali nu sunt cu plata 24 din 24 de ore, adica daca vi seara dupa o anumita ora, nu mai e nimeni sa iti ceara bani.

--------------------
+
Raven
post 1 Aug 2004, 12:46
Post #6

Membru incepator

O parcare platita si foarte sigura este la hotelul Mariott. Singura problema ramane sa iti permiti sa tii masina acolo, este 20000 sau 25000/h nu stiu sigur.

--------------------
Renault Symbol Fidji 1,5 DCI 2007
+
dragOn
post 1 Aug 2004, 13:56
Post #7

Parcarile Dali nu sunt cu plata 24 din 24 de ore, adica daca vi seara dupa o anumita ora, nu mai e nimeni sa iti ceara bani

Nu mai e nimeni de la ei care sa-ti ceara bani...
:wink: :wink: :wink:

--------------------
+
bogdan_o
post 1 Aug 2004, 14:25
Post #8

ba da, parcarile Dalli care au bariere sunt 24 din 24. Restul parcarilor la bordura au taxatori pana pe la 18.00. Chiar si cu taxatori, siguranta e reduse, in general sunt femei care nu fac decat sa-ti puna hartiuta in geam si sa-ti ia banii.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
madalina
post 1 Aug 2004, 15:55
Post #9

Membru autentic

Parcare 24/24 mai este la intercontinental. 25 000 ora sau 200 000 ziua. Nu stiu cat de sigura este ca doar s-a deschis.

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
adister
post 1 Aug 2004, 18:37
Post #10

Membru autentic

Sa fim bine intelesi - tipii de la Dalli sunt acolo doar ca sa incasese banii, nu sunt si paznici. Daca nu ma insel chiar scria intr-o vreme pe fituicile lor (nu stiu daca mai scrie si acum) cum ca nu sunt raspunzatori pentru eventualele obiecte lipsa din masina.

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp - B56... 2006

Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii
+
dragOn
post 1 Aug 2004, 21:33
Post #11

nu sunt raspunzatori pentru eventualele obiecte lipsa din masina

Pai atunci pentru ce mai cer bani????

--------------------
+
bogdan_o
post 2 Aug 2004, 01:35
Post #12

Pentru privilegiul de a te lasa parchezi intr-un loc public, concesionat in urma unor licitatii cu cantec. In general nu au construit ei parcari. Au vazut cam unde parcheaza lumea, au luat niste galeti cu vopsea, au trasat niste dungi, au plasat incasatorii si acum incaseaza bani de la cei care au platit pentru a se amenaja acea "parcare". Ca drumul e facut din bani publici, nu a pus Dalli asfaltul si bordurile.

Mai nou, vazand ca lumea parcheaza dupa orele de program ale incasatorilor au venit cu niste picioare metalice pe care scrie Dalli si cu care blocheaza locurile de parcare. Dupa ce pleaca incasatorii si dupa ce au pus acele mini-bariere, vine schimbul doi, intreprinzatorii, care dau la o parte grilajele si te imbie sa parchezi. Suma e modica, 10.000 in general si este o taxa de protectie. Ce ma enerveaza la culme e ca daca gasesti alt loc de parcare decat cel indicat de ei, imediat vin si "te ajuta" sa bagi masina in acel loc. Bineinteles ca trebuie sa sari cu banul altfel ti-o zgarie. Poti sa faci ceva? Nu ca m-ar deranja suma. Dar e vorba de gestul in sine, ca iti forteaza mana. Au impanzit orasul. Nu prea mai gasesti bordura prin centru sau bordura de langa un super-market fara un taxator ad-hoc. Pana sa se fi deschis Gima la Obor, era liniste pe trotuarul din fata. Cum s-a deschis magazinul, hop si acesti indivizi. Unde draq e Politia?

Mai mult, in parcarile (tot Dalli) sunt tolerati acesti indivizi. Contra unei fluturari a mainilor (cica ajutor la parcare) trebuie sa sari cu banul. Eu parcam intr-o perioada la Eva si intr-o zi, dupa ce astept la bariera de la intrare, imi da omul cartela si intru. Vad un loc liber si cand sa parchez un puradel pe la vreo 6-7 ani imi zice (auzi tupeu pe capul lui) ca pot sa parchez doar daca ii dau si lui ceva. Eu ii zic cateva de sanatate si de rude, bag in marsarier el se pune in spatele masinii cica sa nu ma lase. Normal ca nu am schitat nici un gest, ala nimic, tot acolo. Cand a luat un hayon in gura a inceput sa scanceasca. I-am zis ca daca nu se cara ii mai trag si vreo 2. Atat ii trebuia, sa mi-o zgarie. Ca de nu saream la gatul alora de la Dalli, fiind vorba de parcare pazita. Trebuie precizat ca mi-am permis faza, fiind vorba de un tanc. Daca ala avea 30 de ani nu mai aveam ce-i face, nefiind dispus sa fiu crestat.

OK, de ajuns. Si-asa cred ca iar sunt off.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
+
tarzy
post 2 Aug 2004, 08:52
Post #13

aroist

pai daca chiar nu-ti pasa sa mergi pe jos, eu zic ca cel mai sigur sa o lasi in parcare la aeroportul otopeni, acolo este sigur paza, primesti cartela si poti sa faci spume la ei daca masina pateste ceva. din cate stiu eu taxa este de aprox 200K/zi.
PS exista linie speciala RATB - 784 parca care te lasa in Unirii

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX - B55MGY 2005 / 1993 / 1999
Aha
+
GeorgeB
post 2 Aug 2004, 08:55
Post #14

the 7 stars of Pleiades constellation

ori la otopeni ori la inter . 200k pe zi . cu paza , oarecum .

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
SYL
post 2 Aug 2004, 13:08
Post #15

doc

[quote]PS exista linie speciala RATB - 784 parca care te lasa in Unirii[/quote]
Nu e 784 (aia e alta linie expres, care s-a defiintat). Pe vremuri era 783 (de la Otoprni la Uniri), dar nu stiu daca mai exista.

--------------------
+
dragOn
post 2 Aug 2004, 16:40
Post #16

Sincer cred ca subiectul e cam epuizat, cred ca omul a si fost, a si plecat...
Io sting lumina aici!
:idea: :popa: :idea:

--------------------
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 21:41
Forum Renault