ce isi mai iau romanii pana apare logan
![]() ![]() ![]() |
ce isi mai iau romanii pana apare logan
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
NU mi-a venit sa cred !! :shock: :shock: :shock:
Doua, unul langa altul , si cu nr de Romania !!! :foartemirat: PS. Unde a fost facuta exact poza ? |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
BV99 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 April 04 From: BRASOV ![]() |
IN BRASOV ? :mrgreen: am dreptate? Daca nu ma insel pe calea bucuresti intersectie cu zorilor.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Ma uit la ele ca la masini straine...si nu stiu ce sunt. Nu am vazut vreuna din astea de trei ani de cand sunt pe aici si am stat in 1.5 ani in Lyon si alti 1.5 in Paris. Nici la Monte Carlo, Nisa, Cannes unde am stat aproape o zi de vara pana in seara. Ma lamureste cineva?
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
BX_master |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
Bly'me! Great respect for those lucky bastards! smile.gif
|
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
[quote]IN BRASOV ? :mrgreen: am dreptate? Daca nu ma insel pe calea bucuresti intersectie cu zorilor.[/quote]
cred ca da! pe afisul electoral din stinga imaginii scrie "Votati Sergiu Chiriacescu" care a fost candidatul PSD la primaria Brasov. |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Lamborghini.
Marty stieeeeeeeeeee. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Lamborghini Gallardo. Ceea ce-ai visat o viata-ntreaga, poti visa si de acum in continuare! :cry:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
da, poza e facuta in brasov
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
eurofighter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 04 ![]() |
chiar 2???
nu mi-ar strica un Baby Lambo in fata caminului acum |
--------------------
Dacia
1300
1974 cu gandul la termica
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut un Gallardo negru parcat in fata la Hotel Dorobanti (Plaza nu stiu cum), acum cateva zile. Probabil ca era unul din astea 2.
|
-------------------- loose bits sink chips
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
mil, ce te miri atat ca n-ai vazut asa masini in Franta?
Politicienii nostri sunt mai destepti decat ai lor. Ii finantam noi, lunar, ca sa-si poata permite astfel de masinutze... Probabil una pentru tata, una pentru fiu, sau amanta... :roll: |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
sod |
![]()
|
mie mi se pare o chestie absolut pozitiva ca is luate in leasing. Asta inseamna ca nu s-a dus cine stie ce bulibasa acolo cu gentile de bani, ci exista un rulaj bancar. Si cu cat se misca mai multi bani pe canale oficiale (nu conteaza cat de legal au fost castigati) cu atat e mai bine pt indicatorii economici si multe alte aspecte. Prin contractul acela firma de leasing a carui nume se vede clar in poza castiga niste bani, plateste oameni, banca (,) care face finantarea castiga si ea niste bani si plateste niste oameni, se platesc taxe, impozite etc.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am chiorit eu ? :? |
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|||
sod |
![]()
|
nope, probabil folosesti wrong software smile.gif)
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
da', marmota mai are staniol???
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
sod |
![]()
|
corect, nu se vede clar; dar firma e International Leasing, ca sa nu mai dati cu marmota atat smile.gif
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
kaspersky |
![]()
|
interesanta treaba, tipul care conduce Lamborghini din dreapta, are mina stinga pe volan. Ce este interesant e ca se vede ceasul de pe mine. Ceea ce este si mai interesant este ca daca te uiti atent la ceas (bineinteles cu softul adecvat) poti sa citesti Q&Q iar mai jos Made in China wink.gif
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
sod |
![]()
|
whatever dude, have it your way
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
Maska |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce sunt asa reticent la faza conform careia cei care si-au luat doua Lamborghini (mi-e greu sa cred ca s-au intalnit la semafor din coincidenta) le-au platit cu bani curati castigati printr-o firma de succes. Iar pentru indicatorii economici ar fi mai bine daca nu s-ar spala bani la greu asa cum se face la romanica.
Iar incercam sa vedem partea plina a paharului gol? |
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Oricum....inca un produs de succes al grupului VW! (asta pt Georgica!!) laugh.gif
PS Ala in leasing e al lui "Garcea" aka Mugur Mihaescu |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
domnu' moderator asarban, va rog meticulos sa nu mai dezinformati lumea! Garcea are tot un Gallardo, intr-adevar, dar e GALBEN! Ma rog, poate s-o fi inegrit de ciuda cind l-a vazut p-ala achitat cu banii jos :wink:
Si inca ceva, versiunea de top a lu' Logan are ABS in standard :wink: |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
asa si trebuie sa fie GALBEN tongue.gif |
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
asarban |
![]()
|
Pai asa ziceau niste aia rauvoitori pe alt sforum unde a aparut poza....
:oops: |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ce mai conteaza... Important ca sunt unii care-si cumpara asa ceva in Romanica. Eu am un coleg care imi tot spune ca unul dintre alea din poza e al lui Bobby Paunescu... Mai are vreo importanta?
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
asarban |
![]()
|
No way! Ala e fan inrait Porsche!
|
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ma da nu e nu stiu ce salon de masini bengoase zilele astea? Ca parca am vazut o reclama la teve. Io cand am vazut poza m-am gandit ca sunt masini aduse pt. salonul ala.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum o sapatamana si ceva pe DN1 m-a depasit unul galben dar avea numar roshu'.....oricum vizionarea a fost scurta dat fiind ca eu rulam doar cu 100km/h si galbeneatza se cam grabea :shock:
|
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Posibil da nu vine cu el la servici ca sa nu sa zica lumea ca e bogat, vine cu mercedesu doar! sad.gif
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Nu le-a scris nimeni inca ,, SPALAMA '' sau ,,BOU-LE'' pe fundul masinii , dar asteptam cu interes ! :mrgreen:
|
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:58 |