DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Bacau-Dej...

mihai24
post 26 Nov 2007, 10:46
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Salut, trebuie sa ajung la Dej, de fapt la o cabana la munte in Grosii Tiblesului, cam la 30-40km pe un drum secundar din DEJ.
Problema e pe unde e mai convenabil sa o iau, pe E85-Roman-Falticeni-Gura-Humorului-Vatra-Dornei-Dej sau pe la P-Neamt-Bicaz-Poiana Largului-Vatra-Dornei-Dej?

Ma intereseaza cum se prezinta dpdv al lucrarilor drumul prin Gura-Humorului, mai sunt semafoare?
Iar cel de la Poiana Largului cum este pana in Dej, cratere, cum e covorul asfaltic.
Sau ce alta varianta as mai avea.

Multumesc

--------------------
volvo s60 2.0T - sv-09-gkf 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ursul-alb
post 26 Nov 2007, 13:51
Post #2

Membru autentic

From: Iasi

Ambele tale variante merg pe Vatra Dornei-Dej ; eu nu m-as duce; citeste multe alte posturi referitoare la la E 574.

In locul tau m-as duce pe:
1. Bacau-Piatra Neamt-Bicaz-Gheorghieni-Balauseri-Reghin-Sarmasel-Apahida-Dej (cred ca e mai scurt, ceva probleme pe Cheile Bicazului si pasul Bicaz)

2. Bacau-Roman-Cristesti-Tg.Neamt-Borsec-Toplita-Reghin-Sarmasel-Apahida-Dej (poate ceva mai lung, dupa ureche maxim 30 km - daca are cineva timp sa verfice) dar cu o singura problema: semafor la Poina Largului

PS: a, si bucata Apahida - Dej nu cred ca e tocmai terminata, da e scurta; ambele trasee au marele avantaj ca nu traverseaza orase mari prin care sigur prinzi blocaje

All the best!

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 egee - IS XX xxx
+
Ghidioneanu
post 26 Nov 2007, 22:19
Post #3

Membru autentic

From: IS

Traseu verificat , l-am facut acum trei saptamani . Piatra-Neamt-Bicaz-Lacu-Rosu-Gheorghieni-Toplita-Reghin-Bistrita-Beclean-Dej .Nu se intra in Bistrita , e intersectie la Saratel . Avantaje , extrem de liber intre Gheorghieni-Toplita , destul de liber si de la Toplita , drunul s-a reparat pe la Lacu Rosu , nu mai sunt gropi . Nu te duce pe la Poiana Largului ca te oftici la semafor . nu ai ce cata prin Vatra Dornei ca ai 50 de semafoare pana la Bistrita . Optional e bun si traseul prin Gheorghieni-Sovata -Balauseri-Tg Mures, dar de aici e necunoscut pana la Sarmasag . Sa te duci prin Cluj e nasol ca trebuie sa tranzitezi ditamai orasul ...Succes !

--------------------
Ford Focus - IS-xx-xx 2007, 1,8 TDCI 115 cp
Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon
+
mihai24
post 27 Nov 2007, 09:49
Post #4

Membru autentic

Da, multumesc de sfaturi.Dar problema e ca eu trebuie sa plec pe 30 decembrie acolo si nu stiu cum va fi vremea.Daca ninge se poate trece prin Chei oare?

--------------------
volvo s60 2.0T - sv-09-gkf 2002
+
ursul-alb
post 27 Nov 2007, 17:50
Post #5

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(Ghidioneanu @ 26 Nov 2007, 22:19)
Sa te duci prin Cluj e nasol ca trebuie sa tranzitezi ditamai orasul ...Succes !

Pai nu i-am recomandat nici un traseu prin Cluj: daca vine prin Sarmasel-Apahida trece la 10 km in nord-estul Clujului, fara sa intre deloc in oras.

Pe 30.12 o s avezi la Tv sau pe net pe unde se circula si pe unde nu.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 egee - IS XX xxx
+
Ghidioneanu
post 27 Nov 2007, 22:14
Post #6

Membru autentic

From: IS

Iarna la munte nu prea se blocheaza drumul daca viscoleste , mai degraba in zona de deal .

--------------------
Ford Focus - IS-xx-xx 2007, 1,8 TDCI 115 cp
Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th July 2025 - 01:50
Forum Renault