conduc aiurea?, astept pareri
![]() ![]() ![]() |
conduc aiurea?, astept pareri
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca nimeresti...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
si da nu, o dai in bara?
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
topicu asta chiar are succes,
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Revenind la subiect, la turatii mari iti trebuie giroscop. Cica scopul scuza mijloacele. Dar cu giroscopul?
This post has been edited by Sony: 7 Feb 2007, 15:46 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
giromijloacele
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A murit.
Amin ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
cviorel |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 February 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureat
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
Acum sa luam si cealalta situatie!
Daca merg pe liber se poate intampla ceva? Sa nu credeti ca masina mea merge tot timpul pe liber si in aceasta situatie nu mai am nevoie de cutie de viteze! ![]() ![]() This post has been edited by ANTIdacie: 7 Feb 2007, 16:40 |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
Sony |
![]()
|
Cred ca e mai rau daca nu esti liber.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE Daca merg pe liber se poate intampla ceva? Da-mi mie cutia daca tot nu o folosesti! |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
cviorel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 February 07 ![]() |
Este masina din dotare si daia o calca asa
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureat
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
CA sa nu mai deschid alt topic, intreb aici.
Am un prieten care face exact invers fata de initiatorul topicului. Adica el are piciorul prea usor si turometrul ajunge uneori la 7000rpm, dar nu se duce in sus si apoi iar coboiara, ci se duce direct in jos si apoi urca putin. El zice ca se face mai multa benzina in rezervor in felul asta. DAr eu vreau sa va intreb, merita compromisul, nu se strica loganul? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
spunei ca merge ca mosii comunisti la consum ,si da creste benzina in rezervor,zii sa mearga la relantiu, ca atunci chiar o sa vada rezultate spectaculoase
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:15 |