Probleme, Daca as sti ce are,as fi scris in titlu
![]() ![]() ![]() |
Probleme, Daca as sti ce are,as fi scris in titlu
mihai0070 |
![]()
|
||
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|||
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
QUOTE(mihai0070 @ 12 Feb 2007, 12:55) Nu am idee cat este un telescop dar este scump ... cred ca ajunge cam la un milion ... Supapa aia cum ti-ai dat seama ca nu lucreaza deloc ... vezi tachetul ... si al mine era asa cu supapa de evacuare ...(prima de langa pompa de apa) un mic reglaj la tachetii si s-a rezolvat ... Cumatrul meu,care e mecanic, ieri s-a uitat la ea.si a a scos fisa de la bujia 2 si nici o diferenta.a scos de la celelalte bujii si murea motorul.deci merge in 3. doar un milion telescopul?ata?eu ma gandeam pe la vreo 3 milioane, ca daca un amortizor pentru hayon e 80RON. am sa ma duc sa vad si cu tachetii si cu supapa,care se afla in chiuloasa.(eu zic ce am auzit) e posibil sa se deregleze cu timpul?cica supapa n-ar mai calca bine si se poate rectifica. mihai dar acel tampon care vine pe cutie si se prinde de podul pedalier cat e?e sub caseta de directie. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca motorul mergea in 3 ..ca bujia 2 nu functiona ... atunci cand a mai scos o bujie motorul merge in 2 si deasta moare ... tamponul al anu stiu cat costa ... dar si eu trebuie sa vad si ma interesez ... ca si eu am 2 busite ... primul ala de langa caseta ...si al 2 lea este cel dinfata langa cablu ambreaj ...
![]() inseamna ca am ramas in urma cu preturile ... poate o fi cum spui tu ... dar totusi cred ca este exagerat de scump un telescop de hayon ...la 80 ron ... s-au tampit astia ... |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
oare cat o sa ma ajunga mana de lucru pentru reglarea tachetilor/supapa, pentru schimbarea tamponului si a telescopului si pentru punerea la punct a aprinderii?
ma intereseaza in special aprinderea sa mi-o faca si pistonul 2 |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
mihai0070 |
![]()
|
tachetii toti se regleaza cu maxim 15 ron ... schimbare tampoane motor ... daca ai ranga si un prieten care sa te ajute ... o poti face chiar tu ... si telescopul la fel dar cred ca iti trebuie elevator ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
apollo |
![]()
|
asa ieftin ptr reglatul tachetilor?
tamponul il schimb daca e tot in service. la tara voi schimba si arcurile si telescopul.am mai schimbat arcuri la DSN. ce inlocuitor de arcuri se pot pune la NOVA.se potriveste ceva de la alte masini si sa fie si mai ieftin? ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
mihai0070 |
![]()
|
tachetii in service ii faci cam cu 30 ron ; eu iti spun preturile undeva dupa blocuri ... cu 10 sau max 15 ron ... tachetii reglatii ... arcuri de DSN merg pe nova ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
apollo |
![]()
|
e posibil sa fi cedat supapa din cauza rateului care mi l-a dat de mi-a aruncat si joja si busonul la ulei?
cu tamponul am rezolvat-o.trebuie sudata o ureche.de amortizor am dat comanda. bataia in volan e de la cuplu volan inferior. de la ce se poate auzi o pocnitura la roata dreapta fata la plecarea de pe loc sau in mers la viteza mica pe un drum denivelat? |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
mihai0070 |
![]()
|
bucsa sau pivotul ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
apollo |
![]()
|
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
apollo |
![]()
|
poate cineva sa-mi raspunda si mie?
de ce imi merge in 3 la relanti si merg toate 4 in sarcina. acel rateu de mi-a aruncat busonul de ulei si joja, din ce cauza a fost?unde mi-a scapat presiunea? care ar putea fi consecintele?e ceva grav?masina are demaraj si viteza numai ca la relanti e problema. e posibil sa fie vreun tachet dereglat?sau trebuie desfacut tot motorul. o sa fie scumpa mana de lucru?se poate rezolva cu reglarea tachetilor? |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(apollo @ 15 Feb 2007, 19:55) poate cineva sa-mi raspunda si mie? de ce imi merge in 3 la relanti si merg toate 4 in sarcina. acel rateu de mi-a aruncat busonul de ulei si joja, din ce cauza a fost?unde mi-a scapat presiunea? care ar putea fi consecintele?e ceva grav?masina are demaraj si viteza numai ca la relanti e problema. e posibil sa fie vreun tachet dereglat?sau trebuie desfacut tot motorul. o sa fie scumpa mana de lucru?se poate rezolva cu reglarea tachetilor? ai cumva instalatie GPL pe masina ? daca da atunci explicatia este simpla aprinderea reglata prost sau joc mare la axul delco ( eu am patit-o de mai multe ori) daca o ai pe benzina atunci mai implica si altceva (dar nu stiu sa-ti spun mai multe) |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
apollo |
![]()
|
Nu am GPL pe masina.
scanteie am pe bujie numai ca nu se simte nimic cand scot fisa.e ca si cum merge in 3. Ciudat fenomen. Ramane sa ma duc la mecanic ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:15 |