Surub bascula carter
![]() ![]() ![]() |
Surub bascula carter
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
daca defectul a fost sesizat in garantie nu platesti nimic, chiar daca reparatia sa efectuat dupa expirarea perioadei de garantie. Fa gat rau. si daca nu merge am o idee. hai sa mergem toti peste ei.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
daaaaaaaa.... hai pe capul lor, doar asa de distractie , daaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
io merg.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]()
|
|
oameni buni cei de adras au spus ca surubul s-a rupt din vina mea si sint bun de plata
![]() ![]() |
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
la mine nu mai conteaza, ca nu mai am garantie, dar lupt pentru cei ce au
![]() ![]() LA LUPTA |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
![]()
|
|
Daca e sa ii dam in gat pe aia de la adras atunci ma bag si io . Am patit multe belele cu ei.
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
am reusit si mi-au schimbat bascula iar a doua zi s-a rupt surubul si pe partea stinga!!!
![]() |
-------------------- |
|
![]()
|
|
spune si mie de unde ai luat pasla de motor ,e special facuta pt dsn?, cat ai dat pe ea?,cum ai fixat-o...etc
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
si pe mine ma intereseaza detalii
pls |
-------------------- |
|
![]()
|
|
se pare ca nu vrea sa ne spuna :shock: :shock: :x :x :cry:
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
Va rog io mult NU VA MAI DUCETI LA ADRAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spuneti la toti prietenii vostrii , cunostinte ,la toata lumea .NU MAI VA DUCETI LA ADRAS !!! Totul e naspa acolo .Incepand de la mecanici terminand cu Atelierul in sine . Acolo e sat fara caini . Seful de service in loc sa il pocneasca pe mecanic cand face o prostie se bucura cu el "Mama ce l-am farierit p'asta !". Nu vor sa faca nimic in garantie de parca nu primesc bani de la dacia . Inca odata : NU VA DUCETI LA SERIVICE ADRAS !!!!! |
-------------------- |
|
![]()
|
|
am alergat mai mult pe la adras s-a rupt si celalat surub de bascula
![]() iar despre pisla am luat-o din vitan din tirg |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:26 |