BORD DACIA Nova Gt, panoul de bord ... lumini ceasuri martori
![]() ![]() ![]() |
BORD DACIA Nova Gt, panoul de bord ... lumini ceasuri martori
Executron |
![]()
|
||
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|||
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
trage de cablul de la kilometraj.are 2 cleme in care se prinde.la fel si cand il bagi.ceva mai fortat.o sa-ti dai seama
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Dap postasem inainte sa-mi raspunzi pe mess...
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
lkatalin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 August 09 ![]() |
sal.ahyle_blue_eyes imi trimiti te rog frumos si mie poza dupa care ai imprimat la cata_cool_65? multumesc
|
--------------------
dacia
nova
gt 96
- ot 11 who
|
|
Al3XxX |
![]()
|
![]() Incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 26 October 08 ![]() |
intrebare:
Se potriveste bordul de supernova pe nova? Mi s-au dus cam toti indicatorii din bord si mi se pare destul de intelept sa il schimb cu totul si imi place mai mult bordul de super nova: http://brazdafreaks.3x.ro/5d705440.jpg |
--------------------
Dacia
Nova GT
98 / 1,6
- DJ 07 TEL
|
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
QUOTE(Al3XxX @ 7 Aug 2009, 23:41) intrebare: Se potriveste bordul de supernova pe nova? Mi s-au dus cam toti indicatorii din bord si mi se pare destul de intelept sa il schimb cu totul si imi place mai mult bordul de super nova: http://brazdafreaks.3x.ro/5d705440.jpg Si eu ma gindeam asa pina m-a prins dragul de asta vechi ![]() Intreba cineva mai sus daca se scoate greu; da, se scoate greu, m-am chinuit toata seara, dar se poate (numai cu rabdare) Si cum tot sintem la categoria borduri, am o intrebare. Doua din butoanele de pe bord sint praf si cum am luat masina recent, habar n-am ce fac. Care ma poate dumiri... Celelalte doua sint cel de "avarii" si cel pt "dezaburire". Tencs |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
Domnilor, inca o intrebare.
S-a pus problema mai sus despre indicatorul luminos de pe vitezometru care se aprinde la depasirea unei viteze limita. La mine nu este becul montat, lipseste cu tot cu soclu. ![]() Are careva idee unde se leaga becul in cauza? Inteleg de la voi ca aveti asa ceva si va merge... PS: presupunind ca aflu unde se leaga in circuit, socluri pentru el se gasesc la magazinele de piese auto? A cautat cindeva (si a si gasit ![]() |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
saluatre se poate sa imi spuneti daca aveti schema ceasurilor de la bordul de nova gti? schema mufelor sau daca e la fel ca aia de nova gt
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 19:22 |