BORD DACIA Nova Gt, panoul de bord ... lumini ceasuri martori
![]() ![]() ![]() |
BORD DACIA Nova Gt, panoul de bord ... lumini ceasuri martori
MIHAI8888 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|||
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
o pensula de desen de acuarele...si bronz.ala prinde bine
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
fara alea mici
cu ace noi si pedalele de care sant foarte mandru Attached thumbnail(s) IMG_0011.JPG ( Size: 926.44k ) Number of downloads: 917 IMG_0010.JPG ( Size: 805.28k ) Number of downloads: 732 |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
nu-ti aluneca picioarele?
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
eu nu apas cu varful piciorului ci cu talpa
plus ca gaurile alea asta fac ,maresc aderenta sunt foarte multumit de ele ,la alea originale trebuia sa apas cu varful piciorului in parghia pedalei ca sa mearga pana la capat ,in special ambreiajul This post has been edited by MIHAI8888: 3 Nov 2007, 10:28 |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
Am observat ceva foarte interesant la ceasurile tale e faptul ca ai ace care pot fi iluminate!Le-ai cumparat sau le-ai modificat?Niste detalii ar fi binevenite.
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
sunt acele originale modificate
trebuie doar putina atentie un cutter si o bucata din carcasa unui cd am spus atentie pt ca trebuie echilibrate perfect fiindca alfel nu indica corect am incercat sa le iluminez dar nu prea au loc ledurile pe dedesubt si am renuntat am facut in schimb altceva ; am luminat bordul cu leduri albastre si am colorat acele pe dedesubt cu marker portocaliu fluorescent iar combinate arata chiar bine ; acele fiind transparente se ilumineaza din lumina bordului iar portocaliul se vede frumos ce sa zic daca ma hotarasc sa le iluminez totusi voi folosi leduri rosii dreptunghiulare ma mai gandesc voi ce spuneti ? P.S. o sa pun si poze mai tarziu cand cobor jos This post has been edited by MIHAI8888: 4 Nov 2007, 21:15 Attached thumbnail(s) IMG_0031.JPG ( Size: 44.9k ) Number of downloads: 692 IMG_0033.JPG ( Size: 834.11k ) Number of downloads: 779 IMG_0025.JPG ( Size: 1.01mb ) Number of downloads: 717 |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
apollo |
![]()
|
le fel ca mine
![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
ai modificat si tu acele?
credeam ca m avut si eu o idee originala java script:emoticon(':(') smilie cum ai facut cu echilibratul ca eu am avut un pic de chin si nu sunt 110% sigur ca e bine This post has been edited by MIHAI8888: 5 Nov 2007, 19:47 |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
apollo |
![]()
|
la ace am dat acel portocaliu jos si au ramas argintii, dar le-am dat si cu un marker verde fuorescent.is tot ale ei.
ma refer la iluminat. 5 Nov 2007, 20:23: la ace am dat acel portocaliu jos si au ramas argintii, dar le-am dat si cu un marker verde fuorescent.is tot ale ei. ma refer la iluminat. This post has been edited by apollo: 5 Nov 2007, 20:23 Attached thumbnail(s) P02_18_07_19_35_5B1_5D.jpg ( Size: 22.95k ) Number of downloads: 525 |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
cat despre iluminatul acelor se poate face (la mine) cu acele astea dar problema e spatiul de sub cadrane
daca gasesc leduri sa incapa o sa o fac am icercat cu led normal da numai statea cadranul ca lumea se vedea bine oricum ama alte prioritati am reusit sa rup clantaul ala de tragi sa deschizi usa tre sa il scimb acu eu am fete de SN si poate gasesc proaste plastice!!!! |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
apollo |
![]()
|
am vazut in comert ceva interesant.
e ca o ata groasa de 2mm care se aprinde. e ca un tub gen neon, dar foarte subtire,n-ar merge lipit pe ace ?lumineaza frumos.nu te orbeste.dar ma gandesc ca le decalibreaza ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
aia e prob un fel de fibra optica ma rog nu stiu exact cu se chiama dar am vazut si eu
odata ce se aprinde probabil trebe alimenata , rezulta fire s de aici complicatii si chiar incompatibilitati eu cand am modificat acele in prima faza nu am mai pus contragreutatile alea de le au pe spate si nu se mai ridicau de la zero am pus inapoi contragreutatile pe pozitia initiala si iar arata aiurea (la ralanti arata 300 rpm) am intervenit din nou modificand pozitia contrgreutatilor mai in spate pana la urma am obtinut valori corecte(zic eu ca nu e verificat metrologic) deci problema nu ar fi materialul in sine ci functionalitatea lui (este asa ceva pe la tablourile alea de bazar care au leduri .De fapt au un sigur led si un manunchi de fibre de astea pleaca din el ) |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
am gasit si marker argintiu
sa vad ce o sa iasa |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
apollo |
![]()
|
spor...
![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
iata niste mostre
Attached thumbnail(s) IMG_0019.JPG ( Size: 1.16mb ) Number of downloads: 501 IMG_0027.JPG ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 532 |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
arata bine.......ai cam exagerat cu butoanele alea(ceata,dezaburire) in rest sincer imi place cum a iesit
Astept sa vad niste poze noaptea cu acele luminate! |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
ceva de genu?
Attached thumbnail(s) IMG_0026.JPG ( Size: 928.48k ) Number of downloads: 469 IMG_0025.JPG ( Size: 809.01k ) Number of downloads: 312 |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea imi place cum au iesit cele de la Benzina + Baterie
![]() La ceasuri mi se pare super ![]() OT : Scuzati-mi offtopicul. Acum am vazut ca la tine se aprinde la benzina rosu. Eu am numai galben/portocaliu si intra destul de rpd. E normal sau s-a stricat ceva la mine? |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
MIHAI8888 |
![]()
|
asa era si la mine
am dat cu un marker rosu pe indicator la mine se aprinde cand am ''doar'' 15-17 L in rezervor |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ah... mersi
![]() ![]() Cred ca la mine se aprinde mai repede. Cred ca mai sunt 20-25 litrii cand se aprinde. Tot timpul ma sperii ca uite ce repede s-a consumat... ![]() This post has been edited by Executron: 20 Nov 2007, 22:28 |
--------------------
VW Passat
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
apollo |
![]()
|
cum adica sa se aprinda becul cand mai ai vreo 20 de litri?
pe la 6-7 litri se aprinde. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
nu stiu cum e la tine
eu am schimbat pompa de benzina si a trebuit sa desfac rezervorul ca sa scot pompa(gti) era aprins becul de ceva timp si am scos 12 litri si tot a mai ramas acm 1.5- 2 l in rez dupa ce am facut vreo 2 ture am mers la benzinarie am pus 5 litri si tot mai clipea la miscari bruste acul indicator era peste jumatatea distantei intre jumate si rosu (in plus ma refer) |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
apollo |
![]()
|
la mine e ciudat tare plutitorul.nu pare a fi fusurat, da m-am saturat sa tot ii pun benzina si sa se aprinda becul.
plutitorul urca si coboara pe o teava mica care e spiralata cu lita.potentiometru. ma gandesc ca se blocheaza.la mine inainte se aprindea cand mai aveam 2-4 litri. sambata cand m-am uitat in rezervor, aveam vreo 8-10 litri si se aprindea. nu mai inteleg nimic.cand ii pun benzina nu se mai aprinde ptr cateva minute.tin sa cred ca toaca in grupa mare la mine. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
eu am mers si 50 km din momentul in care mi s-a aprins becul si tot nu am ramas fara benzina.Nu obisnuiesc sa merg pana cand se aprinde acel bec.......atunci a fost o exceptie.E naspa ca tot timpul acul de la benzina( numai in mers) are oscilatii!As vrea sa fie ca la solenza!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
Executron |
![]()
|
... are oscilatii si are oscilatii f. mari la mine cel putin
![]() |
--------------------
VW Passat
|
MIHAI8888 |
![]()
|
m-am gandit la o schimbare radicala la bord ,mai precis la organizarea lui
in zonele unde am pus acele inele vreau sa plantez niste tunele(de 2,3 cm inaltime taiate oblic dupa unghiul bordului ) iar ceasurile cele mici sa le acopar odata cu ridicarea fundalului pana aproape de nivelul superior al inelelor in asa fel icat sa ramana acele inele argintii ca sa am totusi ceasurile mici ma gandeam sa cumpar 4 ceasuri de la un magazin (am vazut ceva frumos pe fond alb cu ace luminate si sa le integrez in locul aeratoarelor centrale de asemenea turometrul si kilometrajul vor avea fundal alb iar pe bord se vor vedea doar ceasurile mari si martorii as dori un joc de imaginatie din partea dv si sa imi oferiti sugestii pareri si eventual critici momentan cum vi se pare ideea? This post has been edited by MIHAI8888: 24 Nov 2007, 19:48 |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Comparatia "gen d 1300" e mai mult decat nefericita...
![]() Chiar vrei sa ne amintesti de mileniul trecut? ![]() |
--------------------
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
am vrut sa scriu toyota acura dar ma gandeam ca veti zice ca bat prea departe
si doream pareri despre idee nicidecum despre modul de exprimare intre noi fie vorba e cel mai reusit bord de dacie din toata seria 13xx chiar si decat cel de nova se cunoaste mana de designer adevarat This post has been edited by MIHAI8888: 24 Nov 2007, 19:51 |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
MI se pare super ideea ...... spor la treaba!Astept sa vad rezultate......poate ma apuc si yo de ceva modificari mai ales ca sunt din iasi si eventual ne putem ajuta!Momentan sunt ocupat cu facultatea si nu prea am timp.
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 15:23 |