Cand pot da la carnet ?, Cu 3 luni inainte de implinirea majoratului ?
![]() ![]() ![]() |
Cand pot da la carnet ?, Cu 3 luni inainte de implinirea majoratului ?
cosmin_2300 |
![]() ![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
poti sa incepi scoala legal cu 3 luni mai devreme de a face 18 ani
dosarul pentru programarea la examen il depui cand ai 18 ani si o zi deci nu poti da examenul mai devreme succes ![]() This post has been edited by sefu_alx: 20 Feb 2007, 21:27 |
--------------------
x
y
2009
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
URAAA !!! Multumesc mult Alex
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
rolly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 10 August 04 From: Alba ![]() |
o mica rectificare...dosarul se poate depune si cu cateva zile inainte de a implini varsta, examenul insa e obligatoriu sa se sustina cand ai trecut de 18 ani...
|
--------------------
Dacia 1310
berlina
1985
- AB 03 NDR Suzuki Ignis 4x4 VVT 2007 - AB 86 NDR
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
S-a schimbat legea? Ca anul trecut stiu sigur ca trebuia sa ai 18 ani ca sa incepi scoala...
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Ma intereseaza si pe mine acest subiect...daca are cineva informatii clare asupra acestei probleme il rog sa ne lumineze... (cu sursa daca se poate). Multumesc anticipat!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
sefu_alx |
![]()
|
|
--------------------
x
y
2009
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Pana la urma sa pricep si eu ... pot sa fac scoala dar nu pot sa depun dosarul ( ce dosar? ) ? Nu am inteles asta ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Dosarul se depune la politie dupa ce ai terminat cursurile scolii de soferi...
|
--------------------
Dacia/Reno
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Aaaa si dupa ce depui dosarul te programeaza cand sa "dai" sala si traseul ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
maryus_83 |
![]()
|
Exact
|
--------------------
Dacia/Reno
|
|
sefu_alx |
![]()
|
dosarul trebuie sa il faci pe parcursul scolii si contine
fisa medicala fisa psihologica copie buletin 2 poze chitanta de 5 lei la financiar fisa de scolarizare si cere tip cazier cand faci 18 ani depui dosarul asta la politie (defapt ti-l depunde scoala dupa ce il semneaza) apoi te programeaza pentru examen in 2-3-4 saptamani depinde cati sunt |
--------------------
x
y
2009
|
|
AlinD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 18 December 06 ![]() |
Acum cativa ani scoala de soferi era "valabila" cateva luni (3 sau 6 - nu-mi mai amintesc)... Asa ca ia in calcul sa nu treaca prea mult timp de la incheierea scolii si sustinerea examenului (care se poate pica... din pacate - odata, de 2 ori, etc)
|
--------------------
Megane
Bicorp 2.2
- 1.5 Dci (100cp) Confort Dinamique, 2006
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Scoala este "valabila" 1 an.
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
cred ca poti depune dosaru mai repede de 18 ani cu cateva zile.eu l-am depus la 18 ani fara 1 saptamana.iar examenu il poti la minim 2 zile dupa ce ai facut 18 ani.
Bafta la toti! |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
cosmin_2300 |
![]() ![]()
|
Mai am o intrebare si nu va mai sacai la cap
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Se trece...lasa spagile. Si nu te mai aburi singur ca ai condus de cativa ani, ca daca nu ai incalcat legile acestei tari, experienta ta are valoarea egala cu 0 (zero), chiar daca te-ai mai dat de ani de zile. Eventual tu vei putea trece usor examenul, daca conduci legal (adica respectand legile, ca poate esti tu mare expert la dat din schimbator, daca nu respecti legile, la fel de bine pici ca un habarnist care tot opreste motorul).
So.....hold your horses, si nu te umezi prea tare, ca vezi la sectiunea video ce patesc zmeii. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 22 Feb 2007, 12:42) Am un fost coleg de liceu care e procuror. Si a fost repartizat toooocmai in Satu Mare, el fiind din Bucuresti. Posibilitatea de a prinde un post in Capitala era activitate, rezultate bune + spaga. Si cum ai rezolvat, l-am intrebat? Pai de spaga s-a ocupat tata, iar activitate aveam fiindca semnam condica. Si ce rezultate ai avut tu, ma, acolo? il intreb eu mai la misto. Raspuns: cand era o perioada mai slaba, ORGANIZAM FLAGRANT DELICT, DE REGULA CU MITE. In concluzie, fereasca Dumnezeu sa pici intr-un rahat din asta organizat cu vreo camera ascunsa, ca intri pe mana vreunui magistrat avid de parvenire si nu te mai scapa nimeni. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sefu_alx |
![]()
|
depinde...cu ce poltisti cazi...stiu destui care au trecut fara spaga si destui care au fost picati pe motive "gasite"de politist..depinde cum ai noroc
|
--------------------
x
y
2009
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ok. ia sa te pice a doua oara, ia sa mai dai examenul inca o data dar cumva cu o camera pusa (eventual rogi colegi de suferinta daca sunteti luati mai multi deodata) si ia da tu un examen flawless, ia sa te pice din nou si sa il vedem pe gunoiu ala ce mai zice....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Eu nu am zis ca vreau sa dau bani ( nici nu am sa ii dau ... ) si nici ca sunt mare sofer !!!
Intelesesem ca nu treci daca nu ai spaga ... dar sa il fereasca Dumnezeu sa imi ceara spaga ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
hai mai depinde cum ce fel am si eu cunostinte care au dat spaga ,eu nu am dat cand a fost si am mers doar 600 de metri
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 13:44 |