DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Scurgeri apa in aerisire, apa in aerisire

CristiRzR
post 12 Feb 2007, 02:04
Post #1

Fost posesor DSN

Group: Members
From: Constangeles

Nu stiu daca s-a mai discutat...dar ce pot sa spun ca la mine e grav...de fiecare data cand ma duc la spalatorie, dupa, mi se abureste toata masina daca dau drumul la ventilatie (lucru care nu e anormal...la inceput) dar la mine se continua cu zgomote la ventilator de parca inoata. In plus...nici macar cu aerul conditionat nu reusesc sa dezaburesc geamurile, iar daca dau pe cald sigur sunt in sauna.
Concluzia mea e ca imi intra in sistemul de ventilatie apa...ca m-am trezit astazi cu o balta maaaare in masina dupa spalare...in fata, din spatele bordului. Am impresia ca chestia s-a amplificat...ca la inceput nu erau decat sunetele ventilatorului si aburitul.
Stie careva pe unde sa ma uit, ce sa maschez sau ce sa fac? huh.gif

--------------------
VW Golf 1993 GL 1,8i - CT 85 RZR
VW Golf 2007 Trendline 1,4i
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 12 Feb 2007, 07:24
Post #2

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Poți începe cu o verificare vizuală a ansamblului aerotermei. Dacă observi neetanșeități, încearcă să le rezolvi cu silicon.
În plus, verifică să nu fie înfundate scurgerile laterale de la compartimentul aerotermei.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 13:07
Forum Renault