a inceput seria Knight Rider 2008, ce parere aveti
![]() ![]() ![]() |
a inceput seria Knight Rider 2008, ce parere aveti
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da "filmu" din vara l-ai vazut?
De fapt vad ca o fost in iarna. This post has been edited by Serje: 27 Sep 2008, 10:54 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
A fost acum vreo 7 luni cred episodul ăla, și s-a discutat pe aici...
L.E.: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=101878&hl=rider This post has been edited by MAERSK: 27 Sep 2008, 10:52 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am vazut eu 5 minute din primul episod. L-am inchis dupa 5 minute pentru ca e atat de prost scris, realizat, jucat, incat imi jigneste inteligenta.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
filmu il vazusem demult
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu m-am deranjat. N-am vazut nici filmu' de anu' trecut, sau cand a fost, si nici la asta n-am avut motiv sa ma uit. Remake-urile astea dupa filme din anii '80 care se vroiau atunci a fi futuriste chiar ma lasa rece.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Era vorba de pareri, daca nu te-ai uitat nu ai de unde sa ai o parere, deci ...
Si in 5 minute cum iti poti da seama ca-i scris prost? Genericu ii scris prost ? Nu-i cine stie ceva capodopera, dar merge, cu nimic mai prejos ca alte seriale de actiune. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bre, cand incepe KITT sa se transforme in avion si sa zboare prin parcare, stii sigur ca nu merita sa te uiti mai departe.
LE: eu ca fan al originalului, m-am simtit jignit de faptul ca au transformat franciza in desene animate pentru copii. This post has been edited by Stefan: 27 Sep 2008, 16:34 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Mda, e cam penibil. Nici nu trebuie sa atinga masinuta aia 603 km/h ca sa se stinga un incendiu. Au cam dat-o in bara.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:29 |