Nu imi sta relantiul la Nova GTi! Help!!!!
![]() ![]() ![]() |
Nu imi sta relantiul la Nova GTi! Help!!!!
N_E_G_R_U |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Singura masina cu adevarat de neoprit este o Dacia fara frane!
|
|||
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand cumperi un spray de contacte si dai pe toti conectorii care pleaca de la ECU (calculator) inclusiv pe conectorul mare care vine pe el.
Daca nu se rezolva incearca sa cureti sau sa schimbi senzorul de turatie. Apoi incearca sa cureti sau sa schimbi motorasul pas cu pas de relanti. Tine-ne la curent. |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
Pitzy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 5 August 04 ![]() |
|
-------------------- If you havin girl problems i feel bad for you son, I got 99 problems, but the bitch aint one...
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
De cand e exact Nova GTi ? La ultimele modele de GTi, nu mai exista cansitra aceea de recirculare a vaporilor de benzina, iar gaurile din care plecau furtunele spre cansitra sunt acoperite cu niste dopuri de plastic. Dupa o anumit aperioada acele dopuri sar de acolo, si se producee cea ce zici tu, relantiul are tendinta sa scada, pana pe la 500 rpm, si apoi se tureaza la 1000 rpm. Eu la mine cand mi-au sarit dopurile alea, le-am inlcouit cu furtunase de cauciuc cu surub infiletat in capat. Solutia asta am vazut-o la o alta masina cu injectie, e drept berlina Ti (1.6 i).
Vezi ca locul unde ar trebui sa fie dopurile alea e undeva in spatele si sub carcasa de la filtrul de aer, e mai greu de ajuns ( la berlina sunt la vedere). |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Pitzy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 5 August 04 ![]() |
Negrule io cred ca stiu de la ce este: sa te uiti atent ca la nova sub filtru de aer o sa gasesti un manciclor care in mod normal vine cuplat cu ghidurelu de la cotrunder. Iti explic io mai clar cand ne gasim amandoi la servici.... :hohote: :hohote:
|
-------------------- If you havin girl problems i feel bad for you son, I got 99 problems, but the bitch aint one...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 05:45 |