Logan Diesel MCV, sub cel pe benzina, EVZ
![]() ![]() ![]() |
Logan Diesel MCV, sub cel pe benzina, EVZ
george_d |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(NoDacia @ 24 Feb 2007, 18:17) mai si totusi 18 secunde e imposibil ... uite m-am uitat pe site la skoda.... accelereaza in 15 secunde ala de 64cai benzina/70motorina.... Mai sunteti ceva de speriat cu manipularile... Skoda fabia combi, adicalea break, are 0-100 km/h conform producatorului cam asa: 1. motor 1.2 - 16,3 secunde 2. motor 1.4 - 17,3 secunde 3. 1.4 tdi - 15,3 secunde Loganul MCV are: 1. 1.4 benzina - 15,6 secunde 2. 1.6 benzina - 13,40 secunde 3. 1.6 16 v - 11,8 secunde 4. 1.5 dci - 17,7 secunde. La greutati: Skoda 1.2 - 1095kg, 1.4 - 1130kg, 1.4 tdi 1155 kg MCV 1.4 - 1165 kg, 1.6 - 1195 kg, 1.6 16V - 1200, 1.5 dci - 1250 kg. Asa cum unii deplang cele 17,7 secunde de la mcv, si altii pot deplange cele 17,3 secunde de la fabie. Doar ca vedeti voi, nu toate modelele sunt pentru vitezomanul Gica. Unele au alta adresabilitate. Iar cei care zic ca la 12.000 euroi iei o fabie, o iei. Dar fara ABS, fara airbag pasager, fara airbaguri laterale, fara geamuri electrice fata sau spate, fara 7 locuri (ceea ce este si o bancheta in plsu, si niste geamuri care se deschid partial pe spate), si o luati cu motor de 1.4 de 75 cp, care accelereaza de la 1 la 100 in ... 17,3 secunde. Bine, nu ca ar fi de deplans, ca la skoda nu conteaza ca sunt 17,3 secunde, ar conta la logan, dar la scoda asta e complet neimportant. E, la aceiasi bani luati un MCV cu dotarile enuntate, cu motor 1.6 16v si care ia suta in 11,8 secunde. Asta daca ne uitam pe cifrele reci. Ca la calitatea fabricatiei e alta mancare de peste, asta este altceva. PS: poate-mi arata si mie cineva un break nou la 8200 euroi de la concurenta, cam la dimensiunile MCV-ului, chiar si cu un motor panarama cum e cel de 1.4 de pe MCV. Un exemplu va rog. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(klaus @ 25 Feb 2007, 00:34) PS: poate-mi arata si mie cineva un break nou la 8200 euroi de la concurenta, cam la dimensiunile MCV-ului, chiar si cu un motor panarama cum e cel de 1.4 de pe MCV. Un exemplu va rog. concurenta ar fi Tata, JhianGhin, Kia, si marcile de genu asta. Nu pune Opel, VW, Fiat, Ford si astea la "concurenta" ca o iei rau prin balarii. Cine isi doreste o masina cargo sau combi la banii aia se orienteaza spre Combo, Caddy, Focus, Astra....care, ai dreptate, nu fac parte din concurenta. deci ai dreptate. |
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.336 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai dreptate Alfa are niste motoare senzationale...da pacat ca stau mai prost la capitolul fiabilitate...orice poti sa spui de Renault dar nu ca nu fac motoare bune..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
raduboy |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 25 Feb 2007, 11:10) Asa, asa, si de la marcile enuntate, care ar fi modelele concurente? Ca poate ma duc maine sa cumpar unul. www.tatamotors.com -misto modele,e interesanta bancheta spate. http://www.made-in-china.com/Transportation-Catalog/Car.html si aici sunt cateva masini .Chinezii mai fac un model,imi scapa numele acuma,copiat dupa Citroen. Nu ma intelegeti gresit,Renault nu face motoare proaste.Dovada motorul de pe Dacia 13xx care a fost un motor reusit.Da la ora actuala nu sunt cei mai tari in motoare. |
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
si cu ce te incalzeste ca unii fac motoare de sute de cai daca nu-ti permiti decat o lesinatura de 55 cp de la skoda?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
Asa, asa, am inteles marcile, dar care sunt modelele concurente, pe care eu sa ma duc maine sa le cumpar de pe piata?
Am inteles, Berlingo si Caddy si grupa lor nu sunt concurente MCV-ului, dar de la firmelea alea enuntate, care sunt modelele concurente MCV-ului? Si m-ar interesa de la kia de ex, ca are si reprezentanta in romania. Plus ca e si un pic mai scumpa decat hyundai... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
si topicul asta s-a transformat in "loganu e prost, mai bine imi iau masina de 2 ori mai scumpa decat el"
![]() ps: acasa am un copac in ghiveci care face bancnote de 10 euro ![]() This post has been edited by ga!nusha: 25 Feb 2007, 16:05 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
reno face motoare naspa?!?, uite eu dau un exemplu de motor de la reno si tu-mi gasesti unu care sa fie mai "tare" da?
2.0 dCI 177 Cp / 175 CP pe alte piete si 360Nm 1600-3000 rpm |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Motoarele renault sunt OK. Si nici masinile nu ar fi rele. Din pacate sunt "renumiti" ca producand componente mai putin fiabile la capitolul tren de rulare, directie, etc. Si asta pentru ca se strofoaca prea mult ca masinile lor sa fie altceva (si ieftine daca se poate) si de multe ori vad ca e prost abia dupa ce il scot. Repara problema si solutia adoptata genereaza altele. Cam asa vad eu ca sta la ei treaba. Apoi sunt cunoscuti si ca avand preturi mari la componente. Si asta si datorita faptului ca schimba multe repere pe perioada de viata a masinii si se genereaza automat probleme cu stocurile, producerea lor in masa, ma rog logisitica. Asta ar fi o scuza logica sa zicem. Adevarul e insa ca problema cea mare e ca sunt ei hoti. Dupa ce depasesc deadlineuri si fac prost de 10 ori o treaba, trebuie sa isi scoata banii de undeva, nu ?
This post has been edited by minny: 26 Feb 2007, 23:02 |
--------------------
------
------
------
|
|
andrei1302 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 11 August 04 From: Bucuresti - Constanta ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 25 Feb 2007, 11:03) ...orice poti sa spui de Renault dar nu ca nu fac motoare bune.. Exact asta am vrut si eu sa zic. QUOTE(raduboy @ 25 Feb 2007, 13:44) ... Da la ora actuala nu sunt cei mai tari in motoare. Pai si cine a zis ca sunt??? Renault nu are MODELE care sa concureze cu A6 sau Serie6. Dar noi vorbeam de motoare. Zi-mi tu motorul diesel de la Audi sau BMW mai performant ca cel de 2.0 dCi 175CP. Ideea era ca motorul de 1,5 dCi si 70CP nu este cu nimic mai prejos decat altele de la unele firme cu mult mai multe pretentii. Iar performantele furnizate de el sunt absolut OK. Prin comparatie, Dacia1310 ajungea la 100 km/h in cca.22 s, daca nu ma insel. Iar voi comparati MCV cu tractoarele. |
--------------------
Renault Laguna
1.9 DCi 120 CP
2003 Privilege Grandtour
- CT-10-NAG
|
|
raduboy |
![]()
|
Nu e nemtesc ,dar e motorul de pe noul Fiat Tipo,2.2Multijet-200CP.In comparatie cu 1.5Dci,motorul 1.3 multijet de la fiat are intre 75 si 105CP!!! Ma tot repet cu Fiatul dar incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult marca respectiva.Apropo,Fiatul Doblo e la nu pret de 8000 euro CIP.Oricum discutia asta nu are rost,ne certam ca-n copilarie ,nu tine nici un producator seama de parerile noastre.unii vor consum mic,altii vor motoare puternice si cat mai multi caluti sub capota.Totusi,pentru cata reclama i se face,la o acceleratie 0-100km/h in aprox 18 sec e jenant pentru o masina cu care ai pretentia sa cari ceva voluminos.Incarcata cu sarcina maxima,in cat ajunge la suta?Nu trebuie sa fie masina de formula 1dar,in unele situatii,o repriza de acceleratie sanatoasa te scoater din incurcatura.Atat am avut de zis,ramaneti voi cu masinile voastre pe care le iubiti,eu raman cu gusturile si preferintele mele mele.
P.S. Daca mai aveam 18 ani,masina asta imi trebuia:http://img110.imageshack.us/img110/2998/94da24mn8.jpg este un Chevy monte Carlo V8,are cam 748 de caluti si costa cam 60.000 euro second.Imi mai trebuia un socru in persoana lui Dinu Patriciu si eram fericit. ![]() |
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(raduboy @ 26 Feb 2007, 21:50) Fiind la o discutie despre MCV, presupun ca referirea este la o versiune concurenta MCV-ului.Insa eu nu am gasit versiunea aia de 8000 euro cip. Posibil sa nu fi stiut eu unde sa caut, dar pot fi si alte posibilitati... Attached thumbnail(s) doblo.JPG ( Size: 103.74k ) Number of downloads: 49 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Vai fratele meu, m-am uitat si eu acum la poza aia cu Fiat Doblo Panorama. Inca stau in dubiu care masina e mai urata, asta sau Fiat Multipla ... macar aia avea confort in ea. Bine, "Panarama"
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 00:13 |