Cauciucuri, La reducere in metro
![]() ![]() ![]() |
Cauciucuri, La reducere in metro
Raress |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 23 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
- bc-25-drs
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Sava eskimo S3 am eu, sunt doar de iarna si sunt minunate pe zapada. Pe asfalt umed parca nu au aderenta chiar grozava, dar merg.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu de 3 ierni incalt Solniza cu Eskimo si sunt super incantat de rezultat (e drept ca sunt si ceva mai late decat cele originale), dar ATENTIE : sunt cauciucuri exclusiv de iarna, foarte moi; daca le vei folosi la peste 10*, se va alege praful de ele extrem de repede (ai toate sansele sa nu treci de vara cu ele).
Daca ai loc de depozitare si esti dispus sa faci investitia este solutia recomandabila pt. anotimpul rece. Bine, daca si iarna asta va fi ca cea trecuta, nu prea se renteaza -eu am mers un singur week-end la munte cu ele unde le-am folosit din plin -in rest le-am lasat pe cele de vara. Navigator nu stiu cum sunt, insa daca vei cauta pe forum vei ajunge la concluzia ca isi merita banii. |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
bune navigatoarele pana la circa 20.000 km pe fata (tractiune) ca pe spate vor prinde 40.000 km si tot bune vor fi
cat despre ierni... cum se spune pe aici ca daca vor fi ca cea de anul trecut e nasol pentru pneurile de iarna ca se tocesc de nu se poate |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:25 |