a intrat o musca in stop la masarierre
![]() ![]() ![]() |
a intrat o musca in stop la masarierre
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
numai bine.acum trebuie dresata cand se aprinde becul sa inceapa sa bipaie in functie de cat de mult te apropii de ala din spatele tau.
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
da si uite asa scutesti banii de radar de parcare...si daca mai bagi si un licurici inauntru ai si bec de mers cu spatele (asta daca nu se da goanga la licurici si sa vezi incrucisare atunci)
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(testike @ 9 Feb 2007, 22:12) Asta nu-i nimic, mi-am adus aminte de un vecin pescar care avea o gramada de pamant in locul rezervei (la berlina) si in pamantul ala erau râme si furnici. on topic: Oare cat o costa o musca Logan la dealer? Nu de alta, dar sunt cam in criza de bani si o vand pe a mea la 1/2 pret. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Mai multe detalii te rog....eventual si poze.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
vezi ca iei ban pentru reclama
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
|
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eventual musca Verde Metalizat, de-aia de rahat, ca sa fie in ton cu culoarea masinii.
This post has been edited by andu911: 12 Feb 2007, 18:51 |
--------------------
-
-
-
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
@Illusi0n
Cumpar eu musca ca atunci cand mi-am luat masina nu am mai avut bani de musca si am luat-o fara. Mai ai garantie la ea? La musca, normal ..... |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Sa fie sa fac un topic la bursa cu "Vand muste Logan la preturi bune"
![]() Noi, de origine la cele mai mici preturi. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
ti-o dau io...ca eu am masina tot rosie
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(rhadoo81 @ 22 Feb 2007, 14:39) @Illusi0n Cumpar eu musca ca atunci cand mi-am luat masina nu am mai avut bani de musca si am luat-o fara. Mai ai garantie la ea? La musca, normal ..... Scuze, acu' ti-am vazut postul... Musca are garantie extinsa, e in stare buna de conservare dar nu o mai vand. Am aflat ca face parte din pachetul promotional oferit cu ocazia leasingului si trebuie pastrata pe toata durata contractului. Incearca la dealeri, dar mi-e teama ca au preturi prohibitive. Am auzit insa ca si musca de Clio (vezi posturile anterioare) este compatibila cu Logan. Acest lucru este foarte plauzibil, intrucat si Logan face parte din familia de c****uri pardon! de masini fabricate de Renault. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
De-aia era invidios accentaru.
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 10:19 |