Machete Auto, Ce machete auto detineti?Poze!!
![]() ![]() ![]() |
Machete Auto, Ce machete auto detineti?Poze!!
boggy_03 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 June 05 ![]() |
|
--------------------
kyosho
ferrari enzo
full option
- enzo 1
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Opel Manta 1:18 are cineva?Eu nu am gasit nicaieri...
|
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
73wsc |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 19 September 07 ![]() |
Ma fac de ras cu colectia mea hot wheels?
are rost sa pun poze? |
--------------------
dacia 1300,woo,seat
1300, cielo, ibiza 1.4
1979, 1997, 2005
- b
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
la R12 Gordini, scrie 1858 - nr. de machete Renault 12 Gordini Racing produse de Maisto. Pe hartiuta din spatele masinii, scrie asa:
R12 Gordini, 1972, Pilote: Rene Metge, Moteur 4 cyl. ligne, 1565cm3, Puissance 125cv, Poids a vide: 980kg, Vit. max: 174km/h |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
madcosty |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 11 October 07 ![]() |
salut!am si eu foarte multe marca burago...am si cateva cu care vreau sa fac schimb daca exista cineva doritor.. un porsche 911 din 96 si un lamborghini countach! ambele scara 1:24 noi in cutie...si un mini cooper din 1961 scara 1:18 nou
![]() ![]() |
--------------------
bmw
320d
2004
- b xx wbt
|
|
madcosty |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
bmw
320d
2004
- b xx wbt
|
|
catalin_romanu |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 5 March 07 ![]() |
am un lexus sc430 pt schimb. astept oferte.......
<span class='edit'>19 Oct 2007, 21:18:</span> ofer un viper rt10 maisto 1/24 pe porsche carerra madcosty This post has been edited by catalin_romanu: 19 Oct 2007, 20:19 Attached thumbnail(s) DSC00050.JPG ( Size: 69.78k ) Number of downloads: 949 |
--------------------
dacia logan
dacia logan
2006 1.6mpi
- b 46 zll am si eu machete cu tuning propriu
|
|
kubera |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 25 October 07 ![]() |
QUOTE(73wsc @ 11 Oct 2007, 12:23) Sint curios ce ai ! Am disponibile vreo 1o bucati la scara 1/60 ,le pot ceda de preferat la schimb,orice scara. QUOTE(madcosty @ 14 Oct 2007, 14:50) ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.......
.......
........
- ......
|
|
madcosty |
![]()
|
vrea cineva un x5 welly scara 1:32? la schimb cu ceva
![]() ![]() ![]() |
--------------------
bmw
320d
2004
- b xx wbt
|
|
Schumimodells |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 25 July 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1986
- sm 01 nsx
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
in primul rand.. WOW!!!
in al doilea.. daca erau pozele putin mai mari, era beton... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
super frumos din ceea ce am vazut. mai mult nu pot ca se blocheaza compul.
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
boss_rzv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia solenza
scala
- B XX XXX
|
|
boggy_03 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 June 05 ![]() |
frateeee de unde ai vitrinele alea...ca vreusi eu
![]() |
--------------------
kyosho
ferrari enzo
full option
- enzo 1
|
|
catalin_romanu |
![]()
|
am un viper srt 1/24 de dat la schimb.este noua si e maisto.........
|
--------------------
dacia logan
dacia logan
2006 1.6mpi
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
si eu vreau vitrine dinalea
![]() |
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|
Schumimodells |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 25 July 07 ![]() |
Vitrinul am cumparat la tamplarie unde am lucrat si am modificat.De exemplu geamul eu am pus si am pus mai multe polite ca normal nu are numai 4.Tipul asta nu mai este in fabricatie.Eu am 3.
|
--------------------
dacia
1310
1986
- sm 01 nsx
|
|
fastback03 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 6 November 07 ![]() |
salut!
scriu pentru prima data aici si imi pare bine ca v-am gasit. eu de-abia m-am apucat e colectionat machete, mai mult din intamplare. am primit de ziua mea anul asta un mustang shelby gt 500 , 1/24, maisto kit, de la un prieten si de atunci am stiut clar ca trebuie sa ii cumpar niste "companioni" langa care sa stea pe birou. am gasit din pura intamplare acum 3 zile un ford mustang boss 302 1/24, welly kit, intr-un OMV si l-am luat pe loc. as vrea foarte tare sa imi mai iau si un shelby super cobra, sau eleanor, masina din "gone in sixty seconds", dar nu din aia cu roti mari de tuning cum am tot vazut pe niste siteuri de la noi, ci una cu roti normale. caroseria si detaliile sunt in mare parte ok, daca e vorba si de un producator bun. mi-ar mai placea foarte tare si un mustang fastback din 1970, tot 1/24, ca sa pot completa aceasta mica colectie. v-as mai ruga sa-mi spuneti daca stiti de unde pot sa fac rost si de un golf 4 sau 5 si un dodge charger tot model de prin '70, pentru un prieten care s-a apucat si el de colectionat machete. daca aveti mai multe resurse in legatura cu locuri si modalitati in care putem comanda, licita, achizitiona aceste modele, ne-ar ajuta mult. incerc sa revin curand si cu poze ale celor doua mustanguri pe care le am deja. |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Bine ai venit in randul "copiilor" mari! Uite aici multe minunatii.. http://www.autoart.ro/
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
fastback03 |
![]()
|
mersi frumos de pont. am gasit intr-adevar multe "minunatii" acolo, dar mai greu cu eleanor a mea la scara 1/24. al 1/18 se mai gaseste, dar eu as vrea totusi sa stiu daca a existat vreodata sau daca o are/aduce cineva in romania la 1/24.
|
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
CipT |
![]()
|
hello, sunt nou. stau in Spania si am noroc ca aici sunt multi bolnavi cu machetele. mie imi plac 1-18 si am 10 de rally cumparate de aici. sunt oferte intre 11 si 19 euro bucata. in curind o sa pun si poze cu ele, doar sa ma prind cum
![]() si inca ceva daca vreti sa va clatiti ochii, incercati pe modelcarworld.com |
--------------------
Fiat Punto
Fiat Punto
2004
- FTW-8066
|
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am renuntat la 1/24 cand am realizat ca sunt prea putine modele si prea putini producatori care sa fabrice la scara asta. Scara 1/18 este printre cele mai raspandite iar detaliile si oferta generoasa merita diferenta de bani. Totusi, sunt cativa producatori de machete 1/24 de exceptie: Franklin Mint, Danbury Mint, CMC. Detalii poti gasi eventual pe diecast.org.
LE nu se gaseste un moderator sa mai micsoreze pozele alea de mai sus? nu numai ca ies din pagina, dar se incarca teribil de greu This post has been edited by ionutzp: 6 Nov 2007, 20:52 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Incearca in benzinariile moderne si magazinele de genul Metro, Carrefour, ei au machete frumoase. Si cu speranta trebuie sa-ti gasesti dragostea...Bafta!
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
fastback03 |
![]()
|
mersi ionutzp. sa stiti ca ma uit de fiecare data in benzinarii si carrefour, cora etc. am inceput sa enervez pe cei cu care merg la cumparaturi. si eu mi-am dat seama ca nu e treaba cu 1/24 si ca e mai bine sa am apuc de 1/18. as vrea totusi sa inchei colectia de mustanguri 1/24. posibil sa nu o gasesc prea curand pe eleanor la scara 1/24, dar poate reusesc sa pun langa cele doua pe care le am macar inca unu sau doua modele de mustang mai speciale. asa ca acum ma uit dupa un mach 1 sau fastback, tot anii '70, cat de cat binerealizate si apoi o sa ma apuc de 1/18.
|
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
boss_rzv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
fastback03 intra pe id meu de mess si te pot ajuta cu elenor boss_rzv e id meu
|
--------------------
dacia solenza
scala
- B XX XXX
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
vreau si eu o macheta cu un hyundai new accent.
Gasesc la cineva? Pana acum nu am decat 2 ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Oho, si eu tot asa am inceput: umbland prin Cora si Carrefour, tot timpul ma duceam intins la rafturile de jucarii sa vad daca mai e ceva nou. Dupa ce mi-am adunat o colectie sanatoasa de Bburago 1/24, m-am cam plictisit de oferta supermarketurilor, dar si de Bburago/Maisto. Cand e omu' sa fie disperat e disperat, n-ai ce-i face: anul asta in vacanta prin alte tari in fiecare orasel prin care am trecut cautam de bezmetic magazine care sa vanda machete. Si - evident - n-am gasit ceea ce vroiam. M-am lamurit ca tot magazinele online sunt de baza pentru asa ceva.
De Craciun sper sa ma laud pe la voi cu o macheta 1/18 de care nu va zic cat costa, ca e intr-adevar boala curata. Si nu numai la mine, ci si la aia care au facut-o: cica peste 1800 de piese. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
...nu vreau sa anticipez,adica sa stric surpriza dar din cate-mi dau seama te axezi mai mult pe masini clasice:cred ca iti vei lua ceva produs de CMC(Bugatti sau Mercedes).
|
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
catalin_romanu |
![]()
|
VRETI MACHETE TUNATEEEEEEEEEEEE?????????? LUATI SI PLANGETI ....... CA ASTA AM FACUT SI EU
![]() 8 Nov 2007, 02:37: NU POT SA LE PUN DECAT ASA ............. INCERCATI SI VETI VEDEA CE NATI MAI VAZUT. CREDETIMA CA SI EU SUNT UIMIT ![]() This post has been edited by catalin_romanu: 8 Nov 2007, 01:37 Attached File(s) |
--------------------
dacia logan
dacia logan
2006 1.6mpi
|
|
stanciu_costin2006 |
![]()
|
![]() DSC00174.JPG ( Size: 90.46k ) Number of downloads: 849 DSC00172.JPG ( Size: 152.51k ) Number of downloads: 438 P.S. : Am uitat sa specific si sdresa de mail: stanciu_costin2006@live.com si aceeasi de yahoo messenger.Cine ma poate ajuta cu ce am cerut mai devreme...il rog sa ma contacteze si acolo.Va multumesc. Sa pun si ceva poze cu masinuta mea,asa e corect cred,nu? |
--------------------
Daewoo,Skoda,VW
Matiz,Cielo,Fabia combi,Golf IV variant
0.8l,1.5l exe,1.4tdi,1.9tdi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 09:38 |