Machete Auto, Ce machete auto detineti?Poze!!
![]() ![]() ![]() |
Machete Auto, Ce machete auto detineti?Poze!!
Miria |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|||
mircescudaniel |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 20 November 10 ![]() |
Nr. 190. Cadillac Eldorado Brougham 1957 (SunStar 1:18)
Attached thumbnail(s) 15.jpg ( Size: 446.44k ) Number of downloads: 551 16.JPG ( Size: 297.66k ) Number of downloads: 561 17.JPG ( Size: 292.66k ) Number of downloads: 560 18.JPG ( Size: 273.64k ) Number of downloads: 546 19.JPG ( Size: 187.2k ) Number of downloads: 544 20.JPG ( Size: 181.46k ) Number of downloads: 62 |
--------------------
Model
Cars
Scale 1/18
|
|
Miria |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
mircescudaniel |
![]()
|
Miria@:
![]() Nu m-am gandit sa-i fac mai multe poze ![]() ![]() Poate urmatoarea va avea un tratament mai preferential cum a avut Chevroletul Fleetside (camioneta) care este mult mai bine lucrata. Se deschide torpedoul, se misca parasolarele, are aparatori de noroi din cauciuc foarte moale, presuri pentru noroi aplicate peste mocheta, antena este telescopica iar arborele cardanic se invarte. Balamale cu arc la capota si balamale cat mai reale la usa de la bena chiar daca acele balamale nu sunt sistemul principal de deschidere. Si bineinteles ca nu putea fi perfecta ![]() ![]() ![]() ![]() Cadillac-ul Brougham este frumos dar nu are suspensii si roata de rezerva din portbagaj parca ar fi un capac de la o sticla de suc ![]() ![]() |
--------------------
Model
Cars
Scale 1/18
|
|
Miria |
![]()
|
QUOTE(mircescudaniel @ 10 Apr 2013, 15:40) Miria@: ![]() Nu m-am gandit sa-i fac mai multe poze ![]() ![]() Poate urmatoarea va avea un tratament mai preferential cum a avut Chevroletul Fleetside (camioneta) care este mult mai bine lucrata. Se deschide torpedoul, se misca parasolarele, are aparatori de noroi din cauciuc foarte moale, presuri pentru noroi aplicate peste mocheta, antena este telescopica iar arborele cardanic se invarte. Balamale cu arc la capota si balamale cat mai reale la usa de la bena chiar daca acele balamale nu sunt sistemul principal de deschidere. Si bineinteles ca nu putea fi perfecta ![]() ![]() ![]() ![]() Cadillac-ul Brougham este frumos dar nu are suspensii si roata de rezerva din portbagaj parca ar fi un capac de la o sticla de suc ![]() ![]() Pai si nu ati fost sa o schimbati daca are 2 oglinzi de pe aceeasi parte? |
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
mircescudaniel |
![]()
|
Miria@: Nu am fost cu macheta la schimbat
![]() |
--------------------
Model
Cars
Scale 1/18
|
|
Miria |
![]()
|
Mi-a venit si mie o macheta in colectie, cam suparata ea de fel, Jaguar E Type series 1, o bijuterie pe 4 roti, ce va fi prezentata in curand.
Attached thumbnail(s) o_suparata.jpg ( Size: 102.09k ) Number of downloads: 66 |
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
mircescudaniel |
![]()
|
QUOTE(Miria @ 29 Apr 2013, 21:10) Mi-a venit si mie o macheta in colectie, cam suparata ea de fel, Jaguar E Type series 1, o bijuterie pe 4 roti, ce va fi prezentata in curand. Foarte simpatic! Asteptam poze mai detaliate ![]() ![]() ________________________________________ La mine au inceput sa apara "Iepurasii de Paste" si am primit un Mercedes, vezi doamne-invechit...este simpatic dar nu ce-mi doream, mai astept. Poate vine si "Iepurasul" ala mai scump cu ceva gen "Highway 61" ![]() ![]() ![]() ![]() Sarbatori Fericite ![]() ________________________________________ Nr. 191: Mercedes-Benz 190SL/1955 (Maisto 1:18) Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 411.24k ) Number of downloads: 47 2.JPG ( Size: 298.79k ) Number of downloads: 48 3.JPG ( Size: 282.6k ) Number of downloads: 49 4.JPG ( Size: 250.45k ) Number of downloads: 39 5.JPG ( Size: 280.04k ) Number of downloads: 37 6.JPG ( Size: 179.22k ) Number of downloads: 37 7.JPG ( Size: 180.13k ) Number of downloads: 31 |
--------------------
Model
Cars
Scale 1/18
|
|
Miria |
![]()
|
Nu e rea e chiar potrivita pentru o diorama.Am si eu acest model dar facut de Minichamps.Jaguar ul va fi si el prezentat in curand atat aici cat si pe site ul meu, dar asteapta si alte machete sa fie pozate.Incerc sa le pozez in ordinea aparitiei in colectie.
3 May 2013, 12:56: Renault Colorale, un model deosebit si in ton cu tema forum ului(tocmai ce a fost prezentat in detaliu pe site ul din semnatura), respectiv o bestie pe 4 roti Toyota 2000 GT, urmatoarea prezentare. This post has been edited by Miria: 3 May 2013, 12:56 Attached thumbnail(s) DSCF6079.JPG ( Size: 1.55mb ) Number of downloads: 48 DSCF6102.JPG ( Size: 995.77k ) Number of downloads: 66 |
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
mircescudaniel |
![]()
|
Imi place si Renault-ul dar farurile escamotabile de la Toyota sunt de efect.
![]() Am tot incercat sa intru pe site-ul dvs si nu reusesc ![]() ![]() __________________________________ Am reusit ![]() This post has been edited by mircescudaniel: 3 May 2013, 16:54 |
--------------------
Model
Cars
Scale 1/18
|
|
Miria |
![]()
|
QUOTE(mircescudaniel @ 3 May 2013, 16:42) Imi place si Renault-ul dar farurile escamotabile de la Toyota sunt de efect. ![]() Am tot incercat sa intru pe site-ul dvs si nu reusesc ![]() ![]() __________________________________ Am reusit ![]() Jaguar ul nu este prezentat inca, pe viitor va apare si el in lista de prezentari.Multumesc pentru apreciere. |
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pe aici obiceiul e sa se prezinte machete din colectia personala cu poze proprii...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Din cate stiam eu in pozele alea cu 356 apare un model pre-productie. Macheta probabil va mai suferi modificari pana sa iasa pe piata.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Tocmai. Daca prezinti prototipuri/machete ce urmeaza sa fie lansate e de "bun-simt" sa specifici lucrul asta.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am și io 3 sovietice. De-alea ieftine
![]() Attached thumbnail(s) DSCF3145.JPG ( Size: 843.98k ) Number of downloads: 130 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Sunt sigur ca nu le-a postat sa se laude cu ele, deci nu cred ca e cazul sa aducem bunul simt in discutie.
Arata frumos acel porsche, oricum. |
--------------------
-
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Cand le postezi asa se subintelege ca sunt machetele "proprii si personale". Mai era pana nu demult un artist pe aici care lua poze de pe net si le prezenta ca machete din colectia lui, de atunci sunt deosebit de alergic la comportamente similare.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
MuciX |
![]()
|
Stiu despre cine vorbesti, dar colegul Squirrel a avut mereu contributie buna pe forum. E plina aria de stiri cu postarile lui si sunt chiar pertinente. Nu e cazul sa ii bagam pe cei doi in aceeasi oala.
|
--------------------
-
-
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Întrucât nu pot edita fără pierdere de conținut…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Miria |
![]()
|
Evolutia modelului Beetle.
Attached thumbnail(s) DSCF6107.JPG ( Size: 1.69mb ) Number of downloads: 131 |
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Îmi cer scuze dacă sunt offtopic, dar poate să-mi spună cineva câte numere are seria Mașini de colecție de la De Agostini?
Ms. frumos! |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
Asta am găsit-o și eu. Pe mine mă interesează câte numere sunt în total. Adică cele apărute+câte o să mai apară.
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Cate editii ale Adevarului or sa apara ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cred ca deja au ramas în pana de modele. Zic asta pentru ca, desi prezentata ca o colectie de automobile produse "în Europa de Est", azi au bagat un Mercedes
![]() This post has been edited by Markos: 22 May 2013, 11:44 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Raspunsul oficial DeAgostini:
QUOTE Buna ziua, Colectia “Masini de legenda” va contine aproximativ 60 de numere conform planului initial. Va dorim o zi placuta! Ioana Nutu DeAgostini Customer Service S-ar putea sa se prelungeasca totusi, mai ales ca au inceput sa scoata modele ceva mai noi (Supernova spre exemplu care cica va aparea peste 2 saptamani). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Lostboy |
![]()
|
Ms. de info.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Miria |
![]()
|
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
mircescudaniel |
![]()
|
Imi place mai mult modelul VW Beetle Kaefer decat VW RSi
![]() ![]() Felicitari! |
--------------------
Model
Cars
Scale 1/18
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:30 |