Machete Auto, Ce machete auto detineti?Poze!!
![]() ![]() ![]() |
Machete Auto, Ce machete auto detineti?Poze!!
Mobox |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 5 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Pajero
1990 2,5 TDI
- B 47 BIP
|
|||
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta este, l-am gasit. Eu am avut cateva negre si cel putin una rosie. Din pacate de toate s-a ales pana la urma praful, fiind implicate in diverse accidente prin sufragerie, ultima prin 1985-86. Aici o lista mai lunga, eu imi amintesc de Panhard 24 (la care se deschideau usile, capota, portbagajul), Renault Dauphine, Simca Oceane.
Nu m-am gandit niciodata ca ar fi sub patent francez. S-ar putea sa ai insa dreptate. Am pomenit de aceasta jucarioara pentru ca amintirea ei m-a facut practic sa ma apuc de colectionat machete metalice ale unor masini de epoca. This post has been edited by ionutzp: 26 Feb 2008, 17:21 Attached thumbnail(s) 35cv.jpg ( Size: 18.97k ) Number of downloads: 652 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
...asa arata Panhardurile mele
Attached thumbnail(s) HPIM3570.jpg ( Size: 147.39k ) Number of downloads: 841 |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
kubera |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 25 October 07 ![]() |
![]() |
--------------------
.......
.......
........
- ......
|
|
mike_neagu |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 13 February 08 ![]() |
vreau sa prezint si eu un nou model mercedes.
mercedes 280sl 1968-by norev.mercedes "pagoda" dupa cum mai este cunoscut datorita formei acoperisului de detasabil ce amintea de forma celebrelor constructii asiatice.acoperisul detasabil putea sustine o greutate de pana la 1 tona.prezenta acoperisului diminua viteza maxima cu pana la 4 mph.chiar dak se prezinta drept o masina sport,greutatea de 1360kg nu o recomanda ca fiind o astfel de masina.de asemenea nci performantele acceleratiei nu erau spectaculoase (acceleratie de la 1-100km/h in aprox.10sec).designul era cel care o recomanda ca o masina sport,amintind de prima generatie de sl,cea a anilor '50. Attached thumbnail(s) IMG_1034.JPG ( Size: 239.98k ) Number of downloads: 767 IMG_1035.JPG ( Size: 180.79k ) Number of downloads: 607 IMG_1036.JPG ( Size: 211.16k ) Number of downloads: 607 IMG_1037.JPG ( Size: 234.07k ) Number of downloads: 204 IMG_1038.JPG ( Size: 227.29k ) Number of downloads: 147 IMG_1039.JPG ( Size: 249.72k ) Number of downloads: 121 |
--------------------
mercedes
w123
1978
|
|
kandaon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 March 07 From: Bucuresti ![]() |
280SL a fost de fapt o alternativa pentru 300SL-ul din anii '50. Era o masina foarte greu de condus, foarte scumpa si nu s-a bucurat de succesul scontat. astfel a aparut 280 SL, masina destul de performanta dar in acelasi timp sigura si mult usor de manevrat
![]() This post has been edited by kandaon: 27 Feb 2008, 22:25 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Felix_Arad |
![]() ![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 6 January 08 From: Arad ![]() |
Mie mi se pare ca e frumos acel model de Mercedes, dar ai dreptate rotile sunt cam mari, oricum e reusita macheta.
Ultima achizitie: Citroen T.A. 15 cv, 1/24, bburago Poza_012.jpg ( Size: 128.84k ) Number of downloads: 143 Poza_013.jpg ( Size: 116.64k ) Number of downloads: 111 Poza_014.jpg ( Size: 124.89k ) Number of downloads: 94 Poza_015.jpg ( Size: 120.46k ) Number of downloads: 123 Poza_003.jpg ( Size: 114.01k ) Number of downloads: 96 Masina fusese proiectata in 1938, dar productia a inceut dupa al doilea razboi mondial. Acest model s-a produs pana in 1953 si au fost produse 47,882 de autovehicule, dupa care a fost inlocuit de modelul DS. Cat despre masina va pot spune ca avea motorizari incepand cu 1.3L, 1.9L si 2.9L, toate erau cu tractiune pe fata. Erau doua tipuri de caroserii, si anuma cu doua usi(coupe) si cu patru usi(sedan). Avea un sistem de suspensie foarte avansat pentru vremea aceea, adica rotile din fata aveau suspensie independenta folosind o bara de torsiune, iar cea de spate era compusa din doua brate inegale prinse de o bara de torsiune, oferindui o stabilitate inpresionanta. Aceasta masina a fost numita 'Regina Soselelor'. Din acest motiv Guvernul Frantei a fost dotat cu aceast automobil. O alta persoana care a ales acest automobil a fost Prim-Pinistrul Frantei de pe vremea aceea. Masina a fost aleasa si de multi bogatasi sau mafioti din Franta. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
boss_rzv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
salutare,dupa cum am vazut in ultima vreme ati cam inceput sa povestiti despre masinii, asa ca mi-am achizitionat si eu o carte de unde mai aflu si eu una alta in special despre machetele mai vechi
This post has been edited by boss_rzv: 28 Feb 2008, 20:41 Attached thumbnail(s) Automobile_Lumii.jpg ( Size: 16.91k ) Number of downloads: 198 |
--------------------
dacia solenza
scala
- B XX XXX
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Subaru Impreza 06 WRX STI
Attached thumbnail(s) ABCD0005.JPG ( Size: 195.24k ) Number of downloads: 267 |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
kandaon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Felix_Arad @ 28 Feb 2008, 16:27) Masina fusese proiectata in 1938, dar productia a inceut dupa al doilea razboi mondial. Acest model s-a produs pana in 1953 si au fost produse 47,882 de autovehicule, dupa care a fost inlocuit de modelul DS. Cat despre masina va pot spune ca avea motorizari incepand cu 1.3L, 1.9L si 2.9L, toate erau cu tractiune pe fata. Erau doua tipuri de caroserii, si anuma cu doua usi(coupe) si cu patru usi(sedan). Avea un sistem de suspensie foarte avansat pentru vremea aceea, adica rotile din fata aveau suspensie independenta folosind o bara de torsiune, iar cea de spate era compusa din doua brate inegale prinse de o bara de torsiune, oferindui o stabilitate inpresionanta. Aceasta masina a fost numita 'Regina Soselelor'. Din acest motiv Guvernul Frantei a fost dotat cu aceast automobil. O alta persoana care a ales acest automobil a fost Prim-Pinistrul Frantei de pe vremea aceea. Masina a fost aleasa si de multi bogatasi sau mafioti din Franta. ![]() Si in plus, poate cel mai important, a fost prima masina de serie, din lume, cu tractiune fata. |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(boss_rzv @ 28 Feb 2008, 21:37) mi-am achizitionat si eu o carte de unde mai aflu si eu una alta in special despre machetele mai vechi eu ma mai aflu chestii si din astea... Attached thumbnail(s) d_autoJPG.JPG ( Size: 495.5k ) Number of downloads: 299 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
fastback03 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 6 November 07 ![]() |
scuzati daca sunt off-topic, dar stie cineva daca se poate comanda si in RO de pe acest site? in lista lor de tari nu sunt decat cateva tari din Europa dar nu apare si Romania.
http://www.diecastfast.com/Merchant2/merch...e=BTM-67MUS-GRY http://www.diecastfast.com/Merchant2/merch..._Code=BTM-CAM-W cele de mai sus ar fi modelele pe care le-as vrea de la ei This post has been edited by fastback03: 1 Mar 2008, 00:49 |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
boss_rzv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(fastback03 @ 1 Mar 2008, 02:48) scuzati daca sunt off-topic, dar stie cineva daca se poate comanda si in RO de pe acest site? in lista lor de tari nu sunt decat cateva tari din Europa dar nu apare si Romania. http://www.diecastfast.com/Merchant2/merch...e=BTM-67MUS-GRY http://www.diecastfast.com/Merchant2/merch..._Code=BTM-CAM-W cele de mai sus ar fi modelele pe care le-as vrea de la ei eu sincer nu iteleg de ce le vrei tocmai pe alea ,cand elenor il gasesti la auto art la un pret calitate pret zic eu exceptional (eu am macheta si e superba) si celalalt il gasesti la maisto care iar e super realizata ,dupa parerea mea e cea mai reusita macheta de la maisto 1 Mar 2008, 03:44: QUOTE(ionutzp @ 29 Feb 2008, 03:38) frumoase cartiile ionut am sa mai cumpar si eu daca mai gasesc pe viitor , si daca se poate lasa-mi si mie in privat id tau de ym This post has been edited by boss_rzv: 1 Mar 2008, 01:44 |
--------------------
dacia solenza
scala
- B XX XXX
|
|
kandaon |
![]()
|
pentru ca sunt 1/24 si nu 1:18
![]() camaro cred ca l-am vazut intr-un magazin de tuning auto din cadrul Iulius Mall de aici din cluj... dar pretul nu e nici pe departe cel de pe site. oricum si daca ai comanda de acolo te-ar ajunge mai mult decat dublu cu tot cu transport ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
fastback03 |
![]()
|
problema e asa: boss_rzv, tu stii foarte bine ca eu vreau eleanor la 1/24, iar asta pusa in link apare mai des in linkuri pe google. problema este ca ea exista realizata si mai frumos, in varianta originala din '67, facuta de firma Johnny Lightning http://collector.johnnylightning.com/produ...cars/53763C.asp
tot de la ei as mai vrea si asta http://collector.johnnylightning.com/produ...cars/53572H.asp firma asta, Johnny Lightning, are o lista de retaileri online carora le-am dat deja niste mailuri sa intreb daca trimit si in RO, dar nu prea cred, mai ales ca par siteuri specializate care lucreaza poate cu firme sau colectionari specializati. voiam si camaro SS la 1/24. pe cel de la maisto l-as lua, dar de unde? si intrebarea e: e camaro de serie sau camaro SS? imi cer scuze daca par dificil si cu pitici pe creier, dar eu fac colectii de cate trei modele, la 1/24. acum am doua mustanguri diferite si doua chevroleturi diferite(nova si chevelle), ambele SS. o mai vreau pe eleanor. la SS-uri, vreau un camaro, care SS nu prea e decat decapotabil la 1/24(eu dorind hardtop) sau din ala cu roti mari si haioase, cum apare in linkul pus de mine, si mai vreau un malibu SS pe care l-am vazut intr-o benzinarie zilele trecute si pe care sper sa ajung sa mi-l iau. nu ma intrebati de ce am fixurile astea cu 1/24, forduri sau chevy-uri, grupe de cate minimum trei modele si alte detalii ca nu pot sa va spun, dar pur si simplu asa cred eu ca ar trebui sa se alinieze niste modele la mine pe raft. si, mai mult, refuz sa cred ca daca un model pe care eu vreau sa mi-l cumpar exista si a fost fabricat, eu nu pot sa ajung la el pentru ca traiesc in Romania. parca suntem filipinezi: am vazut o groaza de modele super pe net, 1/18 dar si 1/24 care imi plac mie, si care nu pot fi comandate din Romania, doar pentru ca noi suntem undeva in estul Europei. incep sa ma gandesc serios sa vad daca am vreun amic prin State, sa il pun pe om sa comande apoi sa mi le trimita prin posta iar eu sa i le achit, desi am zis mereu ca e complicat si ridicol si ca n-am sa recurg niciodata la solutia asta. de aceea am cerut ajutorul vostru pe acest forum, in ideea ca altii, colectionari mai impatimiti si mai seriosi decat mine, au sau cunosc paote o cale prin care se poate comanda de pe aceste site-uri la care eu nu pot sa ajung doar cu un cont si o Visa. This post has been edited by fastback03: 1 Mar 2008, 10:50 |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
boggy_03 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 June 05 ![]() |
QUOTE(fastback03 @ 1 Mar 2008, 01:58) problema e asa: boss_rzv, tu stii foarte bine ca eu vreau eleanor la 1/24, iar asta pusa in link apare mai des in linkuri pe google. problema este ca ea exista realizata si mai frumos, in varianta originala din '67, facuta de firma Johnny Lightning http://collector.johnnylightning.com/produ...cars/53763C.asp tot de la ei as mai vrea si asta http://collector.johnnylightning.com/produ...cars/53572H.asp firma asta, Johnny Lightning, are o lista de retaileri online carora le-am dat deja niste mailuri sa intreb daca trimit si in RO, dar nu prea cred, mai ales ca par siteuri specializate care lucreaza poate cu firme sau colectionari specializati. voiam si camaro SS la 1/24. pe cel de la maisto l-as lua, dar de unde? si intrebarea e: e camaro de serie sau camaro SS? imi cer scuze daca par dificil si cu pitici pe creier, dar eu fac colectii de cate trei modele, la 1/24. acum am doua mustanguri diferite si doua chevroleturi diferite(nova si chevelle), ambele SS. o mai vreau pe eleanor. la SS-uri, vreau un camaro, care SS nu prea e decat decapotabil la 1/24(eu dorind hardtop) sau din ala cu roti mari si haioase, cum apare in linkul pus de mine, si mai vreau un malibu SS pe care l-am vazut intr-o benzinarie zilele trecute si pe care sper sa ajung sa mi-l iau. nu ma intrebati de ce am fixurile astea cu 1/24, forduri sau chevy-uri, grupe de cate minimum trei modele si alte detalii ca nu pot sa va spun, dar pur si simplu asa cred eu ca ar trebui sa se alinieze niste modele la mine pe raft. si, mai mult, refuz sa cred ca daca un model pe care eu vreau sa mi-l cumpar exista si a fost fabricat, eu nu pot sa ajung la el pentru ca traiesc in Romania. parca suntem filipinezi: am vazut o groaza de modele super pe net, 1/18 dar si 1/24 care imi plac mie, si care nu pot fi comandate din Romania, doar pentru ca noi suntem undeva in estul Europei. incep sa ma gandesc serios sa vad daca am vreun amic prin State, sa il pun pe om sa comande apoi sa mi le trimita prin posta iar eu sa i le achit, desi am zis mereu ca e complicat si ridicol si ca n-am sa recurg niciodata la solutia asta. de aceea am cerut ajutorul vostru pe acest forum, in ideea ca altii, colectionari mai impatimiti si mai seriosi decat mine, au sau cunosc paote o cale prin care se poate comanda de pe aceste site-uri la care eu nu pot sa ajung doar cu un cont si o Visa. ai incercat sa cauti in europa acesta machete ? nu mai visati la alea din america, ca de trimis le trimite lumea dar platesti transport de te usuci. uite de aici poti sa cumperi. http://www.scale18.com/ te costa cam 30-40 usd transportul pe macheta. ![]() |
--------------------
kyosho
ferrari enzo
full option
- enzo 1
|
|
onyxs86 |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie S P O R T Group: Members Posts: 341 Joined: 15 September 05 From: C O N S T A N T A ![]() |
Acesta este Ferrari - ul meu Model 348 An 1989
Scare 1/18 Il am din Germania de cand eram mic ... e forjat si are multi km pe covor!!! Attached thumbnail(s) DSC00035.JPG ( Size: 552.4k ) Number of downloads: 214 DSC00036.JPG ( Size: 215.53k ) Number of downloads: 180 DSC00037.JPG ( Size: 525.44k ) Number of downloads: 192 DSC00038.JPG ( Size: 167.34k ) Number of downloads: 205 DSC00039.JPG ( Size: 513.59k ) Number of downloads: 166 |
--------------------
DACIA
SPORT
1989 1.4 65cp R.E.M.A.T RACING TEAM
SKODA OCTAVIA 2006 1.9 TDI OPEL GTS 2004 2.2 TDI |
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
onyxs86 |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie S P O R T Group: Members Posts: 341 Joined: 15 September 05 From: C O N S T A N T A ![]() |
Burago
1 Mar 2008, 15:50: de asta imi pare FF rau mercedes sl 300 il primisem inaintea ferrari -ului avea si capace la roti si la roata de rezerva totu` cromat pe ea era bijuterie ca multe altele de aici Daca n am stiut sa le pretuiesc... :| This post has been edited by onyxs86: 1 Mar 2008, 15:50 Attached thumbnail(s) DSC00035.JPG ( Size: 542.62k ) Number of downloads: 382 DSC00036.JPG ( Size: 165.11k ) Number of downloads: 388 DSC00037.JPG ( Size: 485.85k ) Number of downloads: 376 DSC00038.JPG ( Size: 501.89k ) Number of downloads: 389 |
--------------------
DACIA
SPORT
|
fastback03 |
![]()
|
boggy_03: "ai incercat sa cauti in europa acesta machete ? nu mai visati la alea din america, ca de trimis le trimite lumea dar platesti transport de te usuci.
uite de aici poti sa cumperi. http://www.scale18.com/ te costa cam 30-40 usd transportul pe macheta. " pai nu prea stiu cum sa le caut in Europa, de aia am si intrebat aici pe forum. multumesc pentru ajutor, dar pe siteul scale18.com sunt numai 1/18, iar eu caut 1/24. nu m-ar deranja daca as da de 3 sau 5 ori pretul machetei pe transport daca as stii ca fac rost exact de ce macheta vreau eu, la ce scara vreau eupentru ca e vorba de cateva machete pe care le-as comanda asa (nu vreau sa-mi fac un obicei). numai ca chiar si asa, nu e foarte simplu. This post has been edited by fastback03: 1 Mar 2008, 17:00 |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
ionutzp |
![]()
|
onyxs86, Mercedes 300 SL ar merge putin 'ajustat' in starea de epava, in ideea de a-l face sa arate ca o masina abandonata autentica. Apoi integrat intr-o diorama, ceva. Cam ca aici. De altfel poti vedea intr-unul din posturile lui Razvan, el a dat bani buni pe un model 'wheathered' luat de nou (hai ca sper ca s-a 'nteles)
![]() This post has been edited by ionutzp: 2 Mar 2008, 01:14 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
kandaon |
![]()
|
EXACT la asta ma gandeam si eu. onyxs86 nu il vinzi?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
mike_neagu |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 13 February 08 ![]() |
poze cu mercedes pagoda fara postament.chiar dak nu e cea mai reusita masina sport,eu consider k nu are niste proportii nereusite.
Attached thumbnail(s) IMG_1062.JPG ( Size: 365.98k ) Number of downloads: 281 IMG_1063.JPG ( Size: 276.84k ) Number of downloads: 145 IMG_1064.JPG ( Size: 361.16k ) Number of downloads: 138 IMG_1065.JPG ( Size: 390.36k ) Number of downloads: 148 IMG_1066.JPG ( Size: 236.23k ) Number of downloads: 113 IMG_1068.JPG ( Size: 265.86k ) Number of downloads: 101 |
--------------------
mercedes
w123
1978
|
|
Felix_Arad |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 6 January 08 From: Arad ![]() |
Da, ai dreptate, iar daca stau bine sa ma gandesc nu arata deloc urat cu rotile alea.
This post has been edited by Felix_Arad: 2 Mar 2008, 14:41 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
onyxs86 |
![]()
|
QUOTE(ionutzp @ 2 Mar 2008, 01:07) onyxs86, Mercedes 300 SL ar merge putin 'ajustat' in starea de epava, in ideea de a-l face sa arate ca o masina abandonata autentica. Apoi integrat intr-o diorama, ceva. Cam ca aici. De altfel poti vedea intr-unul din posturile lui Razvan, el a dat bani buni pe un model 'wheathered' luat de nou (hai ca sper ca s-a 'nteles) ![]() da bine gandit.... QUOTE(kandaon @ 2 Mar 2008, 01:53) daca nu mi iese il vand... |
--------------------
DACIA
SPORT
|
kandaon |
![]()
|
in cazul asta o sa il cumpar doar daca nu il distrugi mai rau
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Am si eu cateva "jucarii" cu radiocomanda, asta e cea mai mica, scara 1/16, motor termic de 0.6 cmc, 4x4, 2 diferentiale cu roti dintate din metal, cutie de viteze cu 2 trepte, amortizoare pe ulei, sasiu/brate suspensii din duraluminiu, frana pe disc...
Prinde vreo 40/45 km/h in viteza a II-a ![]() snb12922fo0.th.jpg snb12913ww2.th.jpg snb12918ai0.th.jpg snb12900gs6.th.jpg snb12906re7.th.jpg snb12901fn6.th.jpg snb12903uu3.th.jpg This post has been edited by MihaiD: 2 Mar 2008, 17:33 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
Caut su eu o macheta de solenza ..... Cine ma poate ajutaa?
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:00 |