Top fiabilitate Warranty Direct 2007, wnd
![]() ![]() ![]() |
Top fiabilitate Warranty Direct 2007, wnd
Turkish |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Tu poti sa fii sceptic. Daca te mai gandesti inca o data, iti dai seama ca masina are peste 10 ani de productie si implicit o lipsa totala de boli ale copilariei. In tot acest timp s-au putut modifica toate reperele care produceau probleme
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Turkish |
![]()
|
Daca ma mai gandesc inca o data imi dau seama ca mai exista modele in aceeasi situatie in aceeasi clasa. Deci nu prea tine.
"Informatia" data de d-r nu spune nimic important despre cum a fost facuta evaluarea. In plus probabil ca nici revista nu ofera absolut toate detaliile "analizei" respective. Informatia in loc sa fie curata este distorsionata de doua ori. As spune ca scepticismul meu e fundamentat. Intelegi? In plus publicul francez probabil ca este foarte dezorientat pentru ca nu exista nici o legatura intre gradul de multumire - si marcile care apar acolo - si calitatea / fiabilitatea modelelor asa cum e ea raportata tot in tzara lor. Ciudat. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Turkish @ 13 Feb 2007, 15:46) Daca ma mai gandesc inca o data imi dau seama ca mai exista modele in aceeasi situatie in aceeasi clasa. Deci nu prea tine. Esti tu sigur? Numeste cateva modele in aceeasi situatie. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
nu stiu de ce negati datele studiului...este doar un studiu, si nu este facut pe baza :" la asta s-a defectat cutia de viteze - il trecem -, la asta s-au ars doua becuri - nu-l trecem". Eu cred ca a fost luat in calcul orice defect, oricat de mic, asa ca, e normal sa fie masinile "complicate" mai jos in top, cu toate ca nici Toyota, sau Mazda nu fac masini simple
![]() P.S. eu am matiz, 2006, asa ca ar trebui sa stau linistit, nu? This post has been edited by padual: 14 Feb 2007, 20:26 |
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
Turkish |
![]()
|
Nu neaga nimeni nimic.
Ceea ce spun eu este ca info alea trebuie luate cu sare si piper si nu trebuiesc generalizate agresiv. WD este o companie privata care ofera garantie. Rezultatele lor nu sunt neaparat reprezentative. Nu ai cum sti daca proportiile marcilor prezente in portofoliul alora se muleaza pe cele ale distributiei nationale a modelelor spre exemplu. Sunt multe de discutat la un astfel de top. Stai tu linistit ca japonezele sunt la fel de complicate ca si europenele. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
loganlover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 18 March 06 ![]() |
Io sunt curios.Asa m-a facut mama.Si as vrea sa stiu cati dintre cei care au postat
la acest topic au mers cu o japoneza.Sau au pretini, cunostinte cu masini japoneze. Parerea mea:informatiile romanilor in legatura cu japonezele sunt direct proportionale cu nr. de japoneze de pe sosele.Iar prejudecatile invers proportionale.Am zis. ![]() ![]() |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
- B 63805 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
Eu, cel putin, am detinut pentru 2 luni un Mitsubishi Eclipse in USA. Si daca ar fi dupa ce am patit eu pe autostrada (a inceput sa improaste cu antigel pe parbriz la 170 km/h si a trebuit sa stau o ora la 40*C la umbra, in soare) ar trebui sa am gura mare si sa spun ca acel clasament este "bullshit". Si totusi este o statistica foarte clara. Si fata de parerile subiective ale posesorilor, o statistica este cat se poate de obiectiva. Eu zic sa luam de buna ceea ce se afirma acolo. Si chiar daca unii ar spune ca britanicii au facut-o si de aia Mini este pe primul loc la europene, uitati-va si unde "au pus" Jaguarul!
|
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
loganlover |
![]()
|
@gonty
Ai detinut probabil o masina veche.Incidentul putea sa apara la orice marca,ti s-a intamplat tie cu mitsubishi. |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
- B 63805 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si raspunsul asta nu e subiectiv? Adica daca e mai veche masina poate sa arunce antigel pe parbriz sa inteleg ...
E clar ca japonezele sunt in top la fiabilitate, nemtii nu mai sunt de mult ce au fost, iar francezii si italienii sunt tot pe acolo. Insa e la fel de clar ca e doar statistica, ceea ce implica si ca daca imi iau un Alfa (pur exemplu) am sanse (mai mici, ce-i drept) sa nu am nici cea mai mica problema cu masina. Discutia devine complet inutila si mai sunt cateva topici care au luat-o razna pe aceeasi tema. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
loganlover |
![]()
|
Sper ca esti un tip norocos.Daca nu esti,ia-ti o japoneza.Eu am un harem si-s foarte mandru.
![]() |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
loganlover |
![]()
|
Sunt turc cu harem de japoneze.Faine fete:frumoase, fiabile,exotice,calduroase.
Toti intorc capul dupa ele. ![]() |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
@loganlover
Pai eu ce am subliniat ... Asta am si spus, statistica "rules" pana la proba contrarie (o alta statistica impreuna cu probe de fraudare a celei initiale) si comentariile noastre subiective despre o marca sau alta nu conteaza. |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Intersant este ca firma este americana si si mai intersant este ca Citroen nu se comercializeaza in SUA si Canada!
Deci, ei au facut studiul dupa date 'provenite'! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(loganlover @ 17 Feb 2007, 11:00) Sper ca esti un tip norocos.Daca nu esti,ia-ti o japoneza.Eu am un harem si-s foarte mandru. Deocamdata nu am avut ghinioane cu Renault. Insa este foarte probabil ca urmatoarea masina va fi Honda sau Subaru - berlina ori Hyundai (Santa Fe). Momentan insa de abia am luat Laguna si pana are garantie putin ma intereseaza ce zice Warranty Direct ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
Turkish |
![]()
|
@ loganlover
Honda Accord Pe firma mai exista o corolla si un yaris pe care le-am tot condus |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
SpyKid |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 March 07 ![]() |
Ma cam indoesc de veridicitartea acestui top!!!Dupa cum am mai vazut si alt top de vanzari pe 2006 unde BMW seria 3 conduce detasat,probabil ca sau cumparat atat de multe de proaste ce sunt!!!
![]() This post has been edited by SpyKid: 5 Mar 2007, 00:39 |
--------------------
logan berlina
logan berlina
2007/1.5dci ambition
- tm o3 tom
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eh, sincer nu stiu cat de bun e topul dar cam reflecta realitatea de azi, nu vi se pare ? Japonezele cele mai fiabile, nemtestile duse destul de jos, etc...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu stiu cum fac astia topurile, dar eu nu am reusit sa gasesc 2 topuri facute in acelasi an de firme diferite care macar sa semene. Asa ca nu dau 2 lei pe ce zic aia acolo. Numai bine.
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Un top mult mai elaborat (1.000.000 de masini analizate), mai bine structurat, pe clase de vechime, model de masina, si, de ce nu, mai credibil, ca e facut de nemti, de unii care chiar cu standardele de calitate se ocupa (TUV):
http://www.autobild.de/aktuell/meldungen/a...rtikel_id=13239 Si in engleza: http://www.google.com/translate?u=http%3A%...n&hl=en&ie=UTF8 Clasamentul complet (in procente e data o rata a defectiunilor): http://data.idnes.cz/g/auto/autobild/tuv_report.html Acum nu pot sa nu remarc ca la prima clasa 2-3 ani vechime, Fusionul e pe locul 2. ![]() Dupa aia trebuie sa o vand ![]() This post has been edited by VladG: 12 Apr 2007, 12:34 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 23:45 |