mai pleaca cineva la mare zilele astea????
![]() ![]() ![]() |
mai pleaca cineva la mare zilele astea????
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
P.S.: Un alt user si-a uitat aparatul foto acasa. Tinind cont ca se afla in 2 Mai, v-ar ramine recunoscator daca i-ati face un pustiu de bine. Duceti camera + luati ce si-a uitat userul = 2 useri fericiti laugh.gif
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Bai, deci zic si aici. Eu merg la mare in 21 aug pe ruta Timisoara-Bucuresti-Costinesti. Daca nu rezolvati pana atunci, daci un semn.
PS: Intoarcerea Costinesti-Bucuresti-Timisoara e prognozata pe 28 sau 29 aug. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Alex, eu pe 22 august merg de la Constanta la Curtea de Arges, via Bucuresti.
Daca nu rezolvi pina atunci... da-mi o veste :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Hei stati putin?! Ce e de rezolvat? Omu vrea poate companie sau vrea sa stie daca mai e unul intreg la minte care sa intampine musonul la tarmul marii!
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
SGN, ti se pare ca asta e mesaj de invitatie la companie :twisted: |
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Asha e!
Am ignorat ce a scris pt ca....sunt obosit.... multumesc Paule! |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
se pare ca am inteles eu gresit. e vorba de acelasi user de care vorbea si marty.
pe 22 e prea tarziu. dar va multumeste userul in cauza pe care il las sa se dezvaluie cand se intoarce. biggrin.gif |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ma, eu plec miercuri (18 aug) la Vama Veche. Daca aveti ceva de dus sau de luat sa-mi ziceti. Numai sa nu fie iarba... :roll:
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Mai avem nevoie si de iarba! laugh.gif
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 14:12 |