Unde vă faceți cumpărăturile?, Magazine care vă plac și care nu vă plac
![]() ![]() ![]() |
Unde vă faceți cumpărăturile?, Magazine care vă plac și care nu vă plac
cristyyy2003 |
![]()
|
||
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|||
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
fetele de la APACA dau mai mult lapte ca vaca !
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Care-i legatura cu topicul?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
vezi postul 20 din acest topic
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
De acolo cumpara lapte ( gros !) .
|
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
AUCHAN! Nu prea stai la coada si preturile sunt mici ... aaa.. si la polul opus e Carrefour Orhideea
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Auchan ... clar .... au multe case si e imposibil sa stai la coada... pana acum.......
desi ultima oara cand am fost saptamana trecuta era o coada la cantarele de legume/fructe de am renuntat sa cumpar....cat despre cum se fac cumparaturile si cine impinge caruciorul... fiecare cu al lui... ea cu unu mare... pe care il umple iar io cu unul mic si portofelul.... ma suna cand termina si-mi spune la ce casa e. |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Acum, că m-am mutat din București, de la magazinașele din oraș. Că altfel nu pot să le spun.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Prefer magazinele mici in care nu trebuie sa umblu mult ca sa cumpar ce-mi trebuie, si care ofera o varietate mare de produse, si care au angajati instruiti, care se poarta frumos, si in care nu sint tratat ca un infractor daca observa ceva suspect la mine:
- MEGA IMAGE (care din pacate inseamna si MEGA COADA la case) - GIMA din Bucuresti Mall Vitan - un mic supermarket din Regie de pe linga Club MAXX pe care-l vizitez de cite ori sint prin zona, pentru ca-i facut cu cap: produse multe si variate intr-un spatiu mic - magazinele online care mi-au economisit bani si mai ales foarte mult timp prin faptul ca livreaza acasa: eMag, Ghelir, Amazon, etc Toti astia NU m-au controlat niciodata in servieta daca am intrat cu ea in magazin. Pentru mine e un factor foarte important, nu las servieta din mina si uneori nu am rabdare sa mi-o infasoare ei in plastic. Sint si magazine pe care le urasc. In ordinea urii pe care o am pentru ele, mentionez Carrefour, Cora, Metro. Din ce motive le urasc: - Magazinul e mare si trebuie sa umblu mult ca sa gasesc ce imi doresc. Nu ma incalzeste cu nimic ca ei au 10 metri de raft cu sticle de Pepsi - eu am sa cumpar maxim citeva, si prefer sa fie 1 metru de raft cu Pepsi, sa iau, si sa trec mai departe la urmatorul produs. - Carucioarele NU sint plasate linga casele de marcat, trebuie luate din parcare, si de obicei ajung in magazin dupa care constat ca trebuie sa ma intorc in parcare. In felul asta magazinul arata clar ce parere are despre clientii magazinului si despre timpul clientilor din magazin. - daca s-a intimplat sa intru cu o servieta sau ceva, la iesire, am fost controlat la servieta si tratat ca un infractor - angajati magari, customer service de kakao Singurul magazin din lista celor de mai sus pe care-l tolerez cit de cit e METRO. This post has been edited by Vlad Georgescu: 31 May 2007, 07:26 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.108 Joined: 11 February 04 ![]() |
Kaufland pt ca nu stai la coada.
Carefour Baneasa, Cora Pantelimon fiuindca sunt aproape de servici, respectiv de casa, mi-a placut Auchan cae aerisit. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Carrefour Orhideea - e aproape de serviciu
Selgros Berceni - e aproape de casa |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dragonul Rosu si Piata Obor
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
De ce dragonu rosu? Pt ca te duce cu asta? tren1.jpg
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
alex_pav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 June 07 ![]() |
No 1 carrefour feeria
No2 carrefour militari No3 kaufland floreasca -magazin in care nu stai la coada |
--------------------
dacia
logan
pref 1.6
- if-08-fap
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu s-a stat pana acum, ca nu ti-ai putut tine gura!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
billa pana recent pentru ca era aproape. Apoi selgros pentru ca e mai aerisit daca mergi la anumite ore. Am inteles ca in alexandru se va deschide kaufland , deja s-a deschis unul in pacurari. Toate astea se intampla in iasi
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Carrefour Baneasa si Militari !
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
Poi...eu si parintii ne faceam cumparaturile(stau in Oradea) din Profi...dar de ceva vreme(1 luna) le facem din Ungaria...este un magazin...LIDL...are cam de toate...si preturi destul de bune
26 Jun 2007, 12:19: Poi...eu si parintii ne faceam cumparaturile(stau in Oradea) din Profi...dar de ceva vreme(1 luna) le facem din Ungaria...este un magazin...LIDL...are cam de toate...si preturi destul de bune This post has been edited by raducu13: 26 Jun 2007, 11:19 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
tot din ungaria recomand tesco
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Heheh, tesco , parca alta viata decat ce e in Romania..
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Unde facem cumparaturi?La primu tomberon dupa colt au preturi ieftine,trebuie sa stai si la coada naspa ca mai iese si cu bataie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
Cora (lujerului) Carrefour (orhidea)
|
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
MAVERICK_SS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 25 August 05 From: ARAD ![]() |
In genral cumparaturile zilnice le fac la un supermarket din zona: Artima. Daca e vorba de cumparaturi mai consistente de obicei Selgros si cateodata in weekend mai trag o fuga pana in Ungaria la Szeged la Cora/Tesco
|
--------------------
Daewoo
Matiz
2007
- AR-01-ABU Si totusi se invarte... Dar daca nu, se rezolva :)
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Urasc toate unde tre sa stau la coada si e inghesuiala. megaimage - coada, mai nou si cora pantelimon inghesuiala si coada cel putin sambata
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cora si carfur=cei mai mari magari.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dezvolta un pic.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Preturi mult peste medie la multe produse si reclama mincinoasa cit cuprinde.
Cind cora lanseaza cu tam-tam o promotie, ia-ti viteza si cumpara din alta parte. Produsul are un pret mai mare decit inainte de peomotie. Se bazeaza pe faptul ca tirlanul roman pune botul la orice are si ceva pomana inclusa. Un pret pe raft, alt pret la casa. Daca nu casti ochii, casierele iti marcheaza cite produse vor ele. Mai si sint si altele. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
In general Kaufland-ul e destinatia mea, fiindca-i relativ aproape de mine, e mai mic, si timpul de la intrare la iesire e mai mic ca in astea "hyper".
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:35 |