Camera ANPR, de unde?
![]() ![]() ![]() |
Camera ANPR, de unde?
garlic_dog |
![]()
|
||
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
||
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|||
mariogiotta |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(garlic_dog @ 6 Oct 2011, 08:15) Vreau sa montez un sistem de supraveghere a traficului rutier cu camere ANPR. Am cautat la BIG IT dar nu mai au. Stie cineva vreo sursa in tara? Adica asa ceva? |
--------------------
Logan / Mitsubishi
Laureate 1.6 / Pajero Sport
2004 / 2005
- B64TMM / B332TMM
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
QUOTE(mariogiotta @ 6 Oct 2011, 12:02) Da domne da nu mai au pe stoc. Ultimele tot eu le-am luat. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Dar ce faci cu ele?
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Isi face autostrada, nu-l mai asteapta pe poc.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Supravegheaza consfatuirea PDL.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
fa o comanda la UTI
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
garlic_dog |
![]()
|
Like ussualy, trec peste caterinca nespecifica sau da. Totusi neshte ANPR mi-ar trebui.
UAmenii care aveau nu mai au. Decat neshte chinezi. Si nu ma incumet. Inca. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:18 |