Intalnire in .. Cluj-Napoca..
![]() ![]() ![]() |
Intalnire in .. Cluj-Napoca..
Overclocker |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 23 July 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004 1.4MPI
- CJ-08-ZYP Anything can be overclocked...
|
|||
tobacco |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 08 ![]() |
Intalnire Dacia Club , JOI 13.11.2008 , ora 18:00 in parcarea de la Polus Center, la intrarea dinspre media galaxy... pe la carturi! E bine venit oricine, pana acuma suntem 3...va asteptam!
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1991
- CJ-14-xXx
|
|
AB-05-PIW |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 15 June 07 ![]() |
dacas daciot de Alba ma primiti ?
|
--------------------
dacia
1310 Li
2000 berlina
- AB 05 PIW
|
|
tobacco |
![]()
|
E bine venit oricine!!! Veniti linistiti...
|
--------------------
Dacia
1300
1991
- CJ-14-xXx
|
|
marusinho |
![]()
|
![]() sofer de... Dacie Group: Members Posts: 48 Joined: 4 September 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca mai vin si Rion si driverx deja o sa fim prea multi...
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1997 L
- numar de SJ
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Io nu cred ca merg. De abia ies la 6 de la job si trebuie sa traversez tot CJ-ul. Iar la ora aia de traversat CJ-ul este doar pentru masochisti. Ati ales un punct de intalnire tare infect. Gheorgheni, Marasti, doua cartiere mari, ambele departe rau de Polux
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
marusinho |
![]()
|
![]() sofer de... Dacie Group: Members Posts: 48 Joined: 4 September 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Naspa... Ce sa zicem sper sa ne intalnim data viitoare. Sau poate...
|
--------------------
Dacia
Berlina
1997 L
- numar de SJ
|
|
tobacco |
![]()
|
Nu uitati
![]() ![]() Ce ziceti... sa aduc aparatul sa facem cateva poze? This post has been edited by tobacco: 11 Nov 2008, 15:09 |
--------------------
Dacia
1300
1991
- CJ-14-xXx
|
|
marusinho |
![]()
|
Nu stau in manastur. Poti aduce aparatu!!
|
--------------------
Dacia
Berlina
1997 L
- numar de SJ
|
|
tobacco |
![]()
|
Nu uitati... maine la 18:00 intalnirea..!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1991
- CJ-14-xXx
|
|
marusinho |
![]()
|
Da. Ne vedem acolo. Numai bine
|
--------------------
Dacia
Berlina
1997 L
- numar de SJ
|
|
tobacco |
![]()
|
Siiii a avut loc "marea intalnire" am fost 2 pers eu cu marius...am stat vreo 45 de min am crezut ca mai apare cineva dar se pare ca nu a fost sa fie... poate in viitorul apropiat reusim sa ne adunam mai multi
![]() This post has been edited by tobacco: 14 Nov 2008, 00:24 |
--------------------
Dacia
1300
1991
- CJ-14-xXx
|
|
tobacco |
![]()
|
De ce nu pot pune nici o poza? Dau acolo la Browse selectez poza si dau Add this attachment si se tot incarca pagina pana maine si nu se intampla nimic... se poate si altcumva pune poze?
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1991
- CJ-14-xXx
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
joia asta nimic?.... adica azi ?
daca se intampla cv joi.. sa ma anunte si p mn cineva ca apar si eu pe acolo This post has been edited by mafiozzo: 20 Nov 2008, 11:35 |
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
tobacco |
![]()
|
Mai are rost sa organizam intalniri?... cand joi-a trecuta am fost prezenti 2 persoane la intalnire...
Attached thumbnail(s) DSC00791.JPG ( Size: 316.19k ) Number of downloads: 38 |
--------------------
Dacia
1300
1991
- CJ-14-xXx
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
Pai hai .. sa stabilim din timp...
![]() |
--------------------
Opel Astra G CC 2003
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
n-ai cu cine domnle.. deci n`ai cu cine.. unii au emigrat.. altii au schimbat babele cu "lanciere" si "scode" si acuma "care este" nu mai stie cum statea fundu` lor in dacie
![]() eu vin daca se anunta ceva.. ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Io si cu Lancerul pot sa merg la intalnire Dacia, nu ma doare mandria, dar lumea nu merge. Mie, la jaf si altii batrani ne este clar. Asa ca interesul ne-a pierit de muuuuult timp. Ultima intalnire cred ca a fost in 2005. De atunci au mai aparut 1-2 la intervale de 3-4 luni cu idei de intalniri.
Acuma este frig. Lumea chiar nu se mai inghesuie sa stea sa le curga mucii 2 ore. Am avut o perioada faina cand ne intalneam la Sala Sporturilor si mergeam direct sa bem un ceai cald. Revin la idea ca ora este infecta. Cu ziua...este discutabil. Si cand ne intalneam noi era un joi vs. sambata. Unii ca mine vroiau sambata, altii "mai tarani" vroiau joia pentru ca sambata aveau de scos barabule din pamant. Dar sambata a triumfat cu greu, chit ca eram mai putini. Sa zicem ca ar ramane joi, dar cum am mai spus, la ora 6 lumea inca lucra, sau unii cu cap si lene mare nu se arunca la traversat Clujul pana in Polux mai ales la ora aia cu traficul din acel interval orar. Uitati-va la aia din Bucuresti. Daca bine tin minte, se intalnesc pe la ora 20, daca nu chiar mai tarziu. In primul rand, incercati sa gasiti o formula cat mai buna, nu sa asteptati asa sa apara oamenii din senin. Daca gasiti formula faina, s-ar putea sa merg si eu, macar sa fim mai multi si poate incurajam si pe altii..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
totusi de dragu vremurilor apuse am putea merge sa bem un ceai, cafea la o minciuna ceva
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
tobacco |
![]()
|
mno vedeti deja am fii cativa sa ne adunam de o intalnire... eu,mafiozzo,driverx,jaf,marusinho si poate se mai anunta cineva. In legatura cu ziua si ora intalnirii nu e nimic "batut in cuie" veniti cu propuneri si voi, sa vedem cumva sa ne intelegem la o zii si o ora favorabila tuturor. Inteleg ca voi (driverx si jaf) sunteti "veterani" dar dupa cum ati zis ultima intalnire a fost in 2005 ok...de ce sa nu continuam cu intalnirile? Nu conteaza ca aveti alta masina, dar in trecut tot dacie ati avut si stiti ce inseamna sa ai o dacie
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1991
- CJ-14-xXx
|
|
mafiozzo |
![]()
|
Bun deci ce ziceti?... parcarea de la auchan .. aia de langa lac.. maine pe la 20 ?...sau.. alta zi.. dupa 20 .. tot aceasi locati ? eu as ofta si ptr maine si ptr oricand !....Spuneti locatia si ora este ok ?... si la nevoe putem merge frumos in iulius la un ceiuc cald..
This post has been edited by mafiozzo: 21 Nov 2008, 02:02 |
--------------------
Opel Astra G CC 2003
|
|
mafiozzo |
![]()
|
hai ma.. chiar nimeni nu mai citeste topicu asta? .. nu mai are nimeni chef de intalniri povesti .. glume una alta?
![]() |
--------------------
Opel Astra G CC 2003
|
|
tobacco |
![]()
|
Stai relax ca in weekend oamenii nu prea sunt acasa si probabil de aceea lumea nu zice nimic. Deci facem o intalnire? data de 27 joia asta de la ora 20:00 in parcarea de la iulius mall cea de langa lac va convine? Daca nu sunteti de acord cu ora,ziua,sau locatia spuneti si incercam altceva.Deci sa vedem cam cine ar veni? (sper ca nu o sa fim iar 2 persoane
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1991
- CJ-14-xXx
|
|
mafiozzo |
![]()
|
eu vin 100% .. asteptam altii joia asta.. ora 20 parcarea iulius mall de langa lac !!! haideti ma sa ne adunam..
|
--------------------
Opel Astra G CC 2003
|
|
marusinho |
![]()
|
Hai ca vin si eu! Dar chiar sper sa nu fim iarasi 2!!!! Daca nici acuma nu vine lumea eu renunt la ideile astea...
|
--------------------
Dacia
Berlina
1997 L
- numar de SJ
|
|
driverx |
![]()
|
Ma, la ce temperaturi is acuma, ai vise umede sa dea navala oamenii la aceste intalniri.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
mafiozzo |
![]()
|
lasa temperaturile ca doar se poate intra in iulius la un ceai .. cafea stiu io ce ?
deci...pana acuma suntem 3:))) care se mai anunta? joi`a asta parcarea de la iulius de langa lac |
--------------------
Opel Astra G CC 2003
|
|
marusinho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Berlina
1997 L
- numar de SJ
|
|
driverx |
![]()
|
![]() Mai, nu te mai agita asa usor ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
mafiozzo |
![]()
|
Si.. nu se mai anunta nimeni ?
|
--------------------
Opel Astra G CC 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 10:07 |