Intalnire in .. Cluj-Napoca..
![]() ![]() ![]() |
Intalnire in .. Cluj-Napoca..
mihaicuc2000 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Normal ca nu esti, daca nu te lauzi cu rugina.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
LOL ce am zis!!!
|
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
Tince1290 |
![]() ![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(mihaicuc2000 @ 5 May 2009, 22:45) nu-nu....ca dupaia daca nu vin la intalnire cand o sa-i iau la 11 metri (pentru ca o sa fac asta cu cei inscrisi pe lista care nu vin ![]() ![]() PS: sa stiti ca daca intervine ceva imi puteti spune oricand si va sterg de pe lista....insa nu se accepta sa fiti pe lista si sa nu veniti ![]() QUOTE(jaf @ 5 May 2009, 23:00) Lista: - Tince1290 - mihaicuc2000 - Calin_UKU - Stephanie (cu sotul) - Marco24 - maffiozo - jaf suntem 7 ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
daca tie bastonasele iti plac atunci pe tine sa te prinda facand de alea!!! dar cred ca is mai grave decat liniutele!!!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
eu fac puncte
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Serje |
![]()
|
Vezi numa sa nu ajungi la 15
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
![]() |
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma, totusi....se tine ceva? Daca da....CAND? Zi, ora, locatie.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
da se tine Tince si cu mine suntem foarte seriosi lasand deoparte glumele, locatia nu este decisa, dar data, Tince zicea in 03.07 adica vinerea!!!
|
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
Tince1290 |
![]()
|
deci se tine....pe bune....pe data de 03.07.2009....la ora 18
![]() ![]() actualizare lista: 1) Tince1290 2) mihaicuc2000 3) Calin_UKU 4) Stephanie (cu sotul) 5) Marco24 6) maffiozo 7) jaf 8) beatman @driverx.....te trec si pe tine?... This post has been edited by Tince1290: 6 May 2009, 11:20 |
--------------------
-
-
-
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma bag si eu....sper numai sa fiu in cluj atunci.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
marusinho |
![]()
|
![]() sofer de... Dacie Group: Members Posts: 48 Joined: 4 September 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma bag si eu. Sal
|
--------------------
Dacia
Berlina
1997 L
- numar de SJ
|
|
Tince1290 |
![]()
|
actualizare lista:
1) Tince1290 2) mihaicuc2000 3) Calin_UKU 4) Stephanie (cu sotul) 5) Marco24 6) maffiozo 7) jaf 8) BeatMAN 9) tony-s 10) marusinho + inca cativa care nu stiu sigur daca vin (cei ce mi-au raspuns la invitatea pe privat si nu sunt siguri ca pot veni) deci e ok....merge binisor.... ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Tince1290 @ 6 May 2009, 12:20) deci se tine....pe bune....pe data de 03.07.2009....la ora 18 ![]() ![]() actualizare lista: 1) Tince1290 2) mihaicuc2000 3) Calin_UKU 4) Stephanie (cu sotul) 5) Marco24 6) maffiozo 7) jaf 8) beatman @driverx.....te trec si pe tine?... Trece-ma unde vrei tu. Voi chiar vorbiti serios cu 03.07? Voi realizati ce gluma de organizare faceti? Radem glumim azi, maine si poimaine dar pana pe data de 03.07 jumate uita de topic si de intalnire. De ce nu va ganditi ceva pentru maine, vineri sau sambata? Doar nu credeti ca se maresc sansele daca faceti liste cu 2 luni inainte....Gluma proasta. Se faceau intalniri saptamanale, sau la doua saptamani. Acuma facem la doua luni? Serios, revizuiti totul, ca e absurd. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Tince1290 |
![]()
|
inainte se faceau la doua saptamani...si dinaia nu venea nimeni....cand il durea pe unu un fir de par zicea "ma duc la urmatoarea"....dar acum cum nu s-au mai facut intalniri de mult si cum multi nu cred ca aceasta simpla intalnire se va tine...e clar ca ideea de se mai face iar intalniri periodice pica complet....astfel ca "intalnirile" o sa fie mai rare....si organizate din timp....astfel lumea o sa-si dea cat de cat silinta sa vina....eu am anuntat mai multa lume de intentii si nu vreau sa ma autoproclam organizatorul intalnirii....dar am lansat invitatii pentru ca dupa ce am gasit topicul l-am rasfoit si am vazut ca mereu aceeasi oameni s-au "luptat" pentru intalnire....de aici am dedus ca multi altii nu stiau de aceste intalniri....si asa a si fost....multi din cei ce au primit invitatii au fost incantati de idee
![]() eu cel putin sunt impotriva intalnirilor saptamanale....uite cum e in bucuresti (de unde sunt majoritatea forumistilor)....la fiecare intalnire sunt 10-20 oameni ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
Visezi ma. Si nu te compara cu bucurestiu. Acolo is o groaza. Tot apar cativa. Si acolo treaba e sudata de ani de zile. In 2004 mai mergeam eu, RIon si copilu' special...Dacia-WRC. Din an in pasti mai aparea jaf cu proapatul lui break alb. Cat timp am fost turma asta, saptamanal ne intalneam. Dupa aia dezastru. Tot asa....zicea X, Y, Z ca merge si nu mergea nimeni pana la urma.
Eu acum doua saptamani am fost la intalnirea Reno din CJ. Am ajuns acolo ca a tras un coleg de mine si m-a notificat cu o zi inainte. Ca altfel, sigur uitam. Deja am peirdut 2-3 intalniri Mitsubishi pentru ca...am uitat sau aveam alte chestii de facut in acel moment. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
Deci eu il sustin pe Tince si o sa va batem la cap sa veniti si inainte cu o saptamana o sa trimit eu personal PM la fiecare care a zis ca vine sa ii reamintesc!!!! Daca este pana acolo!!!!
BV pentru innitiativa TINCE. Eu zic ca daca iasa o sa fie bine si nu te supara si daca suntem 5 nu conteaza ce conteaza este ca suntem cativa si vedem de acolo in colo!!! 6 May 2009, 16:23: Stii cum este daca incercam macar facem o intalnire si iasa cum iasa, daca nu incercam ce facem stam acasa si vb pe forum!!! io zic ca nu avem inca nimik de pierdut!!! This post has been edited by mihaicuc2000: 6 May 2009, 15:23 |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
Tince1290 |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 6 May 2009, 15:04) Visezi ma. Si nu te compara cu bucurestiu. Acolo is o groaza. Tot apar cativa. Si acolo treaba e sudata de ani de zile. In 2004 mai mergeam eu, RIon si copilu' special...Dacia-WRC. Din an in pasti mai aparea jaf cu proapatul lui break alb. Cat timp am fost turma asta, saptamanal ne intalneam. Dupa aia dezastru. Tot asa....zicea X, Y, Z ca merge si nu mergea nimeni pana la urma. Eu acum doua saptamani am fost la intalnirea Reno din CJ. Am ajuns acolo ca a tras un coleg de mine si m-a notificat cu o zi inainte. Ca altfel, sigur uitam. Deja am peirdut 2-3 intalniri Mitsubishi pentru ca...am uitat sau aveam alte chestii de facut in acel moment. fi atent....ca te grabesti sa critici....n-ai citit bine ce am zis eu sau nu ai inteles....am spus ca uite bucurestiul...orasul in care locuiesc majoritatea celor de pe forum (adica peste 50%) are la intalniri doar 10-20 oameni....adica foarte putini pentru cati sunt....pentru ca ei au intalniri prea des si unii s-au saturat deja...sau daca nu au chef nu se duc....pentru ca peste o saptamana e acelasi lucru....dinaia e bine sa fie intalnirile mai rare....+ ca la noi cum multi n-au mai fost la nicio intalnire o sa fie mai misto....ne cunoastem mai bine ![]() ![]() QUOTE(mihaicuc2000 @ 6 May 2009, 16:21) Deci eu il sustin pe Tince si o sa va batem la cap sa veniti si inainte cu o saptamana o sa trimit eu personal PM la fiecare care a zis ca vine sa ii reamintesc!!!! Daca este pana acolo!!!! BV pentru innitiativa TINCE. Eu zic ca daca iasa o sa fie bine si nu te supara si daca suntem 5 nu conteaza ce conteaza este ca suntem cativa si vedem de acolo in colo!!! <span class='edit'>6 May 2009, 16:23:</span> Stii cum este daca incercam macar facem o intalnire si iasa cum iasa, daca nu incercam ce facem stam acasa si vb pe forum!!! io zic ca nu avem inca nimik de pierdut!!! multumesc de sprijin ![]() ![]() This post has been edited by Tince1290: 6 May 2009, 16:18 |
--------------------
-
-
-
|
|
Marco24 |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 592 Joined: 22 February 06 From: Cluj-Napoca/Rm.Valcea ![]() |
....ma fratilor, m-i se lungesc urechile pana in 3.07. Nu vreti sa facem una mai repede(asa de test)?
![]() ...si terminati cu cearta. Pai daca acum incepem cu stangul, la intalnire ce-o sa facem..ne luam la bataie?Respectati parerile fiecarei persoane si haideti sa ajungem la un punct de vedere comun. This post has been edited by Marco24: 6 May 2009, 17:05 |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|
Tince1290 |
![]()
|
ok....propune o data....dar nu in cursul saptamanii ca unii au servici
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
Deci pe bune. Sunteti maniaci.
Alte probleme sunt de rezolvat decat de facut liste pentru o data aflata undeva dupa Apocalipsa. Statibiliti o data cand suntem toti (sau majoritatea) de acord. E problema veche cu ziua. Dintotdeauna unii preferau sambata, altii joia. Vinerea nu ca mergeau la mama dracu sau la tara, sambata la fel. Altii, din cauza jobului preferau sambata. Aici e de impacat capra si varza. Iar multe capete furajere nu e garantia unei intalniri reusite. Am avut si intalniri de 3-4 persoane la un ceai cald (era iarna, zapada, frig). Si a fost super. Deci ca sunt doar 10-20 capete furajere in bucuresti nu e un indicator. Plus ca din cate stiu exista (sau exista) doua intalniri la doua locatii. De ce? Distanta. E o mare si reala problema pentru ei. Deci stabiliti o intalnire maine sau sambata (sau ce zi vreti voi) si sa facem un test. Cati vin. Cati se anunta si cati chiar merg. Ce sa o tot lalaim doua luni. Crezi ca daca aduni lista aia, o faci mai mare in astea doua luni si ii notifici inainte cu 1-2-3 crezi ca ai sanse mai mari? Din contra. Unii incep sa mearga in concedii, altii fac pe dracu, iar io eu de exemplu poate nu o sa am timpul care il am acuma. Acuma ies la 5-6 de la lucru. Acum o luna si ceva plecam la 8. So..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Tince1290 |
![]()
|
eu de exemplu nu pot saptamana asta sa vin nici joi nici vineri nici sambata nici duminica.....sunt mai multe persoana care au ceva programat pentru urmatoarele cateve zile....ai dreptate...am exagerat spunand 2 luni dar nu m-am gandit ca o sa se mobilizeze lumea atat de repede....indicele din fata nuelui este pentru a se vedea cati sunt
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Marco24 |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 592 Joined: 22 February 06 From: Cluj-Napoca/Rm.Valcea ![]() |
...saptamana viitoare, sambata.E bine??Veniti la Cluj sau mergem la Turda??
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|
driverx |
![]()
|
Mai bine la Rm. Valcea...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Tince1290 |
![]()
|
in cluj normal
![]() mai tarziu o sa lansez invitatii pentru clujenii care au acceptat sa vina peste 2 luni ![]() pe la ce ora vreti?....astept propuneri si pentru ora ![]() This post has been edited by Tince1290: 6 May 2009, 20:46 |
--------------------
-
-
-
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
draivare..
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 20:25 |