Intalnire in .. Cluj-Napoca..
![]() ![]() ![]() |
Intalnire in .. Cluj-Napoca..
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|||
GaBiTa G |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 18 February 10 ![]() |
deci ramane pentru maine de la ora 18.....
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2012 GRANDTOUR
- CJ 89 FRT
|
|
Calin_UKU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 May 08 From: Bistrita-Cluj ![]() |
mie imi principal in convine
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- bn01uku
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
e ok si pentru mine....altcineva?....o mica prezenta?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
mikey_gtx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 23 April 09 ![]() |
tince, noi 2 ne invitam din oficiu
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
l-ati convins pe draivarIcs sa vina? sta aproape...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Incerc sa vin si eu, dar nu promit. Maine plec, ma intorc si iarasi plec din Cluj. Poate reusesc sa fac o pauza de o cafea. La 18 in parcare la Iulius?
PS Pe RIon nu l-ati convins? ![]() PS2 Sa-mi rezervati doua parcari ca sunt nitel mai mare. ![]() This post has been edited by jaf: 7 Mar 2010, 00:09 |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
e loc destul...
nu am incercat sa convingem pe nimeni.....saptamana aceasta tot ce tine de intalnire s-a discutat doar aici in acest topic (adica mai nimic)....fara pm-uri sau alte cele....doar 3 mesaje pe care le voi trimite eu maine forumistilor marco24, mihai_cuc si pician care sunt destul de ocupati de obicei si nu prea au timp de forum....nu am dus munca de convingere cu nimeni....cine vrea vine, cine nu, nu....diverx e capos de cand il stiu....nu cred ca o sa vina ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
mikey_gtx |
![]()
|
cine vine: bine.
cine nu: data viitoare. noi am postat invitatia. mai departe, sa citeasca fiecare in topic. This post has been edited by mikey_gtx: 7 Mar 2010, 03:09 |
--------------------
.
.
.
|
|
Tince1290 |
![]()
|
sa va imbracati gros ca e destul de racoare afara....
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
GaBiTa G |
![]()
|
eu cred ca vin fara masina ieri am fost la servici cu ea si nush ce draacu are de nu trage deloc abia se acelereaza scoate un fum de numa nush ce poate fi....zicetimi voi ....
7 Mar 2010, 14:41: sar putea sa vin sau sar putea sa nu ajung depinde...daca vin cred ca vin cu cealalta masina numai sa nu fie problema...ii un hyundai santa fe... sa vedem daca ajunge tata acasa de la lucru pana atuncea.... This post has been edited by GaBiTa G: 7 Mar 2010, 14:41 |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2012 GRANDTOUR
- CJ 89 FRT
|
|
Calin_UKU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 May 08 From: Bistrita-Cluj ![]() |
ai verificat bujiile sa vezi, daca nu posibil bobina
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- bn01uku
|
|
GaBiTa G |
![]()
|
gaben_89 id meu
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2012 GRANDTOUR
- CJ 89 FRT
|
|
Calin_UKU |
![]()
|
mikey_gtx cand ai timp nu te uit te rog de treaba aia cu pistoanele
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- bn01uku
|
|
mikey_gtx |
![]()
|
Din cate vad, ai o problema.
Conform LINK, difera pistonii de DSN si cei de LGN, ambele motoare de 1.4 ->DSN 75,8mm si Logan 79,5mm. Cursa facuta de piston ii mai mica la Logan avand in vedere ca suprafata pistonului ii mai mare. Difera biela sau arborele cotit. Poate chiar ambele. Asta nu stiu. Daca totusi ai pistoni ca la Logan, conform LINK, iti merg cei de 1.6 . Pt motor DSN 1.4 8v: LINK, fix dupa textul albastru. Pt motor de LGN 1.6 8v: QUOTE Fisa tehnica motor Tip: K7M Număr cilindri/dispunere: 4 în linie Număr supape: 8 Alezaj: 79,5 mm Cursă: 80,5 mm Cilindree: 1.598 cmc Raport volumetric: 9,7:1 Putere maximă: 90 CP la 5.500 rpm Cuplu maxim: 128 Nm la 3.000 rpm Injecție: multipunct Tare cred ca ai de trimis blocul motor la alezat, sa il faci de 79,5mm (scoti 3,7mm, cred ca depasesti camasile, nu stiu ce grosime au). Dupa asta, schimbi biele, arbore cotit, posibil baie de ulei, remapare soft si eventual o alezare a pistonilor in partea de jos cu cativa mm. Asta ultima ar fi din cauza ca imbinarea dintre biela si piston ar fi mai sus la 1.6 si cica ar atinge in arbore (vezi postul fix urmator de la al doilea link). In mod normal nu cred ca ar trebui scurtat din pistoni din moment ce pui arbore si biele de 1.6 . This post has been edited by mikey_gtx: 9 Mar 2010, 02:31 |
--------------------
.
.
.
|
|
GaBiTa G |
![]()
|
deci domnilor din cate se pare ii doar garnituyra de chiloasa si tre sa schimb bujiile sau fisele acuma ramane de vazut sa vad maine cum sta treaba .... altfel domnilor cand mai facem o intalnire.,...... o dupamasa placuta la cine ii foame il astept la mn la fast food lucru la fast foodu turkish donerdoland
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2012 GRANDTOUR
- CJ 89 FRT
|
|
mikey_gtx |
![]()
|
indiferent cati vin, eu voi fi prezent la intalnire in fiecare duminica la ora 18:00, in parcarea de la iulius mall, langa lac daca e liber sau mai inspre iesire daca e ocupat.
asta daca nu se iveste ceva inevitabil. |
--------------------
.
.
.
|
|
GaBiTa G |
![]()
|
deci facem cand facem inca o intalnire:>.... acuma pot veni cu masina:P
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2012 GRANDTOUR
- CJ 89 FRT
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
Scuzele mele baietii ca nu am putut sa vin si se pare ca pana luna viitoare nu voi putea, nu mai am asigurare, si nu stiam, daca va intalniti va zice tince ca i-am scris lui, deorece am ramas dator cu o explicatie chiar daca nu sunt obligat sa vin, insa daca am zis ca poate vin si nu am venit, consider ca trebe sa spun macar de ce, din motiove de respect!
|
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
Tince1290 |
![]()
|
da-da....le explic eu...scuze ca nu ti-am raspuns pe privat dar am fost cam busy azi....abia acum mi-am facut putin timp....bine ca ai scapat
![]() maine se face intalnire?.....sau lasam pe saptamana viitoare cand e vreme mai buna?....cum vreti....deocamdata 2 masini daca se face...gabitza si mikey...eu vin fara saptamana asta...mai sunt doritori?....sa va hotarati pana maine la pranz sa stiu si eu cum imi fac programul si la cat vin in cluj ca oricum mi-e greu fara masina (prima saptamana fara masina de cand am luat-o....cred ca o sa fie naspa ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Calin_UKU |
![]()
|
eu o sa trec pe acolo
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- bn01uku
|
|
GaBiTa G |
![]()
|
nu are cineva sa imi dea si mie niste boxe de masina moca pana iau salariul:)))....
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2012 GRANDTOUR
- CJ 89 FRT
|
|
Tince1290 |
![]()
|
bai baietii clujeni...ziceati cativa ca asteptati sa vedeti daca o sa iasa intalnirile si dupaia veniti....dar de 3 saptamani cam aceeasi oameni la intalniri si merg in continuare....cu o medie de 5 membri pe intalnire.....hai ca se poate....trebuie doar sa vreti si sa veniti....
|
--------------------
-
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Io v-am mai spus in repetate randuri ca in CJ e ceva virus care face oamenii sa nu vrea asemenea intalniri
![]() ![]() Poti lua perioada asta cand vin cca. 5 oameni ca .... perioada buna, de varf ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
GaBiTa G |
![]()
|
chiar acuma la bune nu are cineva ceva boxe si auzi sergiu intreabal pe tipu ala daca mai face prostie din aia pentru foli si daca ii acelasi pret..
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2012 GRANDTOUR
- CJ 89 FRT
|
|
tobacco |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 08 ![]() |
Poate ajung si eu duminica asta la intalnire daca nu lucrez... am sa urmaresc forumul pentru mai multe detalii. Duminica seara tocmai m-au usurat de mp3 player si mi-au ramas difurile.
http://www.jvc.ro/product.php?id=CS-HX6946&catid=100039 daca le vrea cineva.. |
--------------------
Dacia
1300
1991
- CJ-14-xXx
|
|
GaBiTa G |
![]()
|
zimi un pret...? ca poate atunci mai vb:P
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2012 GRANDTOUR
- CJ 89 FRT
|
|
tobacco |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 08 ![]() |
150 lei.. zii cat oferi si ne intelegem
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1991
- CJ-14-xXx
|
|
GaBiTa G |
![]()
|
sincer nush momentan stau f prost cu baniii.... habar nu am credema ....
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2012 GRANDTOUR
- CJ 89 FRT
|
|
Calin_UKU |
![]()
|
eu vin cu o propunere:
sa ii chemam si pe cei cu solentele la intalnire ce zice-ti??? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- bn01uku
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 09:39 |