Sfat indepartare guma de mestecat, de pe tapiteria masinii
![]() ![]() ![]() |
Sfat indepartare guma de mestecat, de pe tapiteria masinii
Victorine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|||
Luciano_L |
![]() ![]()
|
pasionat Group: Members Posts: 57 Joined: 30 July 07 From: PSAClub ![]() |
Eu am reusit sa scot guma de mestecat de pe tapiteria scaunului cu spray-ul Loctite 7063.
Il recomand. L. |
--------------------
Citroen
C5-II
1.6 HDI - FAP
|
|
arghirilucian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 May 05 From: Galati ![]() |
Ptr. cine are nevoie, am un spray de pete foarte bun. Scoate garantat (am testat) orice guma de mestecat din orice tesatura. Si nu numai. Pentru detalii folositi PM. Numai bine!
|
--------------------
Dacia
Solenza Prima
- B 36 LEW pisica blanda zgaraie...branza
|
|
nuculetul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 June 09 ![]() |
Aveti aici diverse sfaturi : maioneza, otet, WD 40 si ce-o mai fi. Spor la curatat :
http://www.tipking.co.uk/tip/4451.html |
--------------------
renault
clio
2002 phase 2
|
|
Tomescu_c |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 March 07 ![]() |
Oameni buni, solutia este miraculosul solvent de deblocat suruburi ruginite WD-40.
Va dizolva garantat petele de guma lasate pe tapiteria auto si de pe haine. Eu am incercat si va recomand sa il utilizati. Se gaseste la magazinele auto si costa aproximativ 25 Ron. Utilizati WD-40, uitati de alte solutii gen spirt, diluant, inghetat in frigider, toate sunt doar mofturi si pata ramane tot acolo. SPOR la CURATAT si numai bine. |
--------------------
Dacia
1400
1996
- TM04CUL
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
Pe Discovery, la emisiunea Meserii Murdare (Dirty Jobs) unii foloseau abur cu sapun lichid pentru a scoate guma de pe asfalt.Cred ca merge si in cazul unei gume pe bancheta.
This post has been edited by buntom: 16 Nov 2011, 21:15 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
rais |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 29 March 10 ![]() |
Gheata sau spirt
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003 CLIMA
- GL
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
crocodilulilu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 November 11 ![]() |
confirm, curtarea cu aburi scoate guma si nu numai. Cititi aici --- reclama eliminata de moderator --- , am fost, impresionant, functioneaza
19 Nov 2011, 18:27: vezi draga moderatorule klaus ca eu am spus sa citeasca nu sa se si duca. eu personal mi-am luat informatia de acolo si de scos am scos singur acasa, ca si fierul de calcat are aburi, sau cine are mop cu aburi merge de asemenea. si daca tot mi-ai ridicat adrenalina sa stiica si mentiunea anterioara cu utilizarea de wd40 poate fi considerata reclama. mai usor cu rectificarile ca ne strici informatiile. This post has been edited by crocodilulilu: 19 Nov 2011, 18:27 |
--------------------
logan
mci
2010
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Hmmm...
![]() Si daca nu era asa important site-ul, ce atata suparare? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
robertnicolescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 15 July 10 From: Bucuresti ![]() |
A trecut mult timp de cand s-a discutat despre problema asta dar astazi m-am lovit si eu de ea si am gasit rezolvarea. Aveam o guma de mestecat lipita bine de tot de cineva si fiind si cald afara, tapiteria neagra...va inchipuiti cum s-a inmuiat guma si a intrat in material. Rezolvarea a venit de la spray-ul WD-40 pe care-l aveam in portbagaj. Am dat doua jeturi de wd40 doar pe guma, dupa care imediat am inceput sa frec cu o carpa de microfibra. Am repetat operatia de vreo patru ori la intervale scurte deoarece laveta absoarbe wd40-ul. Dupa asta puteti curata locul cu solutie pt curatat tapiteria sau apa si putin sapun.Atasez si pozele ca sa vedeti cum arata inainte si cum arata dupa.IMG_20180520_102321.jpg ( Size: 5.22mb )
Number of downloads: 128
IMG_20180520_160622.jpg ( Size: 2.42mb ) Number of downloads: 128 |
--------------------
Dacia
Logan ph 2
2012
- B199SBS
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
...
This post has been edited by Bicicleta galbena: 20 May 2018, 18:17 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
BLUE R 19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
WD 40
![]() Cel mai bine si cel mai repede: se razuieste grosul cu o lama boanta, ca sa nu taie firele, apoi se freaca cu o carpa im bibata in benzina, diluant, acetona etc. Se ia totul si este si rapid, guma se dizolva in astea, apoi spalare... La super glue ... ![]() This post has been edited by BLUE R 19: 21 May 2018, 22:34 |
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.374 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
as fi mirat
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
BLUE R 19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
Acetona pt. oja (ca asta este mai la indemana) este foarte diluata, oricum nu trebuie facuta balta de acetona. Asa credeam si eu ca poate curata super glue si spuma poliuretanica odata intarite...de fapt nu este vreo diferenta fata de diluant si benzina, nu curata mai bine, chiar imi pare apa chioara (nu am folosit concentrata). Am fost in situatia sa curat spuma intarita de pe maini
![]() This post has been edited by BLUE R 19: 22 May 2018, 18:17 |
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
se intareste guma cu niste cuburi de gheata si iese aproape toata cand e mai tare. efortul de stergere e mai mic apoi
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Asa tin minte ca am procedat si eu la vremea aia. Am dat-o jos iarna, cand era ger si devenise casanta. Tin minte ca aveam deștele inghetate si mai intrau aschiile de guma sub unghii, a durut dar s-a luat.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:27 |